Mamici de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
blackpanterro spune:
Fetele am mai pus poze, ii place la Aidan in bouncer, ii plac si vibratiile.
Acusor, eu l-am adus pe Aidan acasa intr-un body cu maneci scurte, caciulita si paturica peste.Asa l-am tinut in scaunelul de masina.Si acum il tin la fel in casa, dar fara caciulita.
Cami felicitari pt stelutza.
Lory bafta la operatie, vineri...inca o mamica isi va vedea puiul.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
mamini spune:
Cami, parca atunci cind intri in sapt 38 incepi si cu ceaiul, adica atunci cind esti gata sa o primesti pe mindra.Emaaimee si Dede stiu mai bine...
M
delia grozav spune:
cami eu am inceput sa beau ceaiul asta de la 37-38 de saptamani, din cate am inteles nu provaca travaliul ci doar il usureaza, ca cica face perineul mai elastic.
Lory e bine sa stii momentul marii intalniri iti urez succes, eu o las pe Medeea sa hotareasca.
Bazaitul ala la mine e chiar jos la nivelul osului pubian si chiar la nivelul colului parca, acuma s-a mi linistit.
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt
mamini spune:
deci v-a placut expresia...
Cami noi nu am avut nici o interdictie, dar nu am avut activitatea dinainte, mai cu grija, mai rar, mai cumintei... abia astept sa revenim la viata noastra normala, desi stiu ca nu o sa mai fie cum a fost- sufragerie, sauna, bucatarie...o gramada de chestii vor deveni off-limits. dar ramine dormitorul...
M
ancutzathree spune:
Am fost cam ametita mai devreme si nu m-am exprimat bine imi cer scuze,voiam sa intreb de bb cum e bine sa doarma,pe lateral sau pe spate?
Ancutza&
Alex 38+
delia grozav spune:
Irina, inclinatul saltelei are rost la bebelusii care varsa mai mult decat normal. In rest nu e nevoie. Important e sa il ajuti sa elimine aerul dupa ce a mancat si oricum o sa mai verse cateodata, si asta e normal.
sigur ca ma puteti suna, sunt si eu pe listuta. O sa va mai sun si eu ca nu o sa ma pot abtine, si o fac eu cumva sa mai intru din cand in cand pe Internet
delia grozav spune:
Ancutzabebe e bine sa doarma lateral sau pe spate
.
Serios asa este, si desi OMS-ul nu recomanda noi punem bebeii la noi la neonat si pe burtica chiar si prematurii.
mamini spune:
Adriana, e haios rau pustiul tau, ce mutritza de smecher are! am vazut ca si Eva Oanei se simte bine in bouncer, avem si noi si abia astept sa am pe cine legana in el...
AC spune:
Monica a luat bine puiul in greutate.
Irina nu scot poza... mai dorm nitel dsupa cosmarul de spital, pun si eu un anticearcane ceea ce nu obisnuiesc si apoi scot poze
. Greu sa fii mamica cand trecusi de o varsta.. mama ce nopti albe faceam pe douzeci s-un tar de ani... nici nu-mi pasa. Acus ma vait ca o babuta ce sunt
.
Delia de ce puneti puii la neonatologie pe burtica mey? Bine stiu ca acolo sunt supravegheati, dar...?
Andreea si galusca
si brotacelul 
Simonaci79 spune:
Offfff am scris o ora sa va raspund si nu a mers DC si am pierdut tot!!!!!!!!!!

Mai aveam si o gramada de scris! Ma apuca iar depresia si tocmai ce ziceam ca ma simt bine!
Simona si Mario 37s