Mamici de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

O iau de la capat dar in mai multe mesaje sa nu patesc iar la fel, ca tb sa plec la nunta!

Irina - da, lambada! Cred ca nu ma lasa sotu' sa ma ridic de pe scaun decat la pisu' Tocmai ziceam cand am scris prima oara msg ca nu mai plang dar cred ca ma apuca iar! Nu -ti mai face griji de puiuta ta ca nu e mica! Vei vedea! Si eu imi faceam griji cand mi-a zis dl dr ca nu a mai crescut mult bebe dar eu ma gandesc ca erorile sunt oricum mari si nu vom sti sigur decat cand ii vedem! De condus mai conduc putinel, doar pana la piata si pe aici prin jur!

Giana - te mai asteptam cand poti intra! Suntem alaturi de tine oricum!

MonicaElena - stiam de depresia post natala, dar avand in vedere ca nu am nascut inca, ce voi face dupa ce nasc daca de acum am inceput asa? Super la voi cu inotul! La noi sa zicem merci daca ne arata cineva cum sa alaptam si sa facem baita! Iar de greutate, eu zic ca a luat bine din ce stiu si eu!

Simona si Mario 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Dede si Mamini pt raspuns. Deci pot sa incep in saptamana 37-38. Mai am putin, sunt abia in sapt 36

cami si zuza mica din burtica 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Mamini - multumesc pt raspuns (ora). Felicitari pt carut (cam scumpe la voi. Avem si noi scumpe pe aici dar gasesti si ieftine care sa fie ok) Si felicitari pr tati harnic! La noi a montat tamplarul patul, tati doar a spalat aparatorile si a aranjat pe acolo. Eu am spalat lucrusoarele si a venit tipa car eface curat la mama mea si le-a calcat (m-a mai si ajutat cu curatenia in ultimul timp si nu stiu ce as fi facut fara ea. Tot ea a spalat si patutul)

Bella si Laura - Sa va traiasca ingerasii! Frumosi foc! Ii veti culca impreuna? (Laura parca la tine am vaz 2 patuturi, sau mi s-a parut?) Bella iti doresc sa nu mai aiba bb-ii colici si sa va puteti odihni bine!

Ioana - Iti doresc refacere rapida (imi pare rau ca nu a decurs f bine operatia ta) si sa ai mult laptic! Sanatate multa pt tine si BB!

Zina - o ascut pe Dede, cum sa nu! Nu e ea mama ranitilor? De fapt eu tin cont de toate parerile voastre si nici nu stiu ce m-as fi acut fara voi!

Simona si Mario 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mai am si eu o clipa libera, va spun fetele, odihniti-va cat puteti ca dupa ce vine bebe.... :)Nu e super nasol, doar ca vad ca s-a invatat sa doarma ziua si noaptea se tot foieste.Nu pot sa dorm decat vreo 4-5 ore pe noapte si nu legate.

La baita aseara, a plans ca nu stia ce se intampla cu el.Cred ca nici nu am avut destula apa in cadita.Data viitoare pun mai multa.Ce sa fac invat din mers :)
Oricum nu i-a displacut de tot, la un moment dat se simtea chiar bine, doar apa nu cred ca ia fost deajuns si cred ca la sfarsit i-a fost frigut.

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Ancutza - frumoase poze! Nu-ti face griji, nu e mica burtica!

Kulta - da, multumesc, mi-a rasp Mamini! Pulsu la mine era 98 normal (inainte de sarcina) si acum am 105-110. Am inteles ca oricul creste in timpul sarcinii. Depinde de cum aveai inainte dar 91 acum nu e mare (zic eu)

Oana - Iti doresc sa depasiti repede problemutzele cu alaptatul, noroc ca ai la cine apela in caz de nevoie! Sper la noi sa nu fie cazul ca suntem cam de capul nostru! Bine ca va amem pe voi sa ne mai dati sfaturi! Eva este o dulceata! Sa va traiasca! Si asa roz toata, si cu palariuta! Cocheta foc! Imi pare rau ca aveti iar probleme su uraganul! Am fost si eu anul trecut la inc lui oct in Florida, in Tampa, si tocmai fusesera vreo 3 pe acolo dar am inteles ca in ultimul mom au ocolit zona! Bafta multa va doresc, sa va ocoleasca! Chiar ca asta ar fi ultimul lucru de care aveti nevoie! Tu unde stai in Florida? Cum iti spunea si Irina nici la noi nu e prea roz situatia dar oricum, nu avem uragane )inca cel putin)

Adriana - Bravo pt buricutz!!!!! Abia asteptam impresii dupa prima baitza! Si cu al 2-lea bebe sa nu asteptatzi prea mult, sa nu fie dif mare intre ei! 4 ani mi se pare ok. Tot cam asa vreau si eu 3-4 ani!

Anis - ne bucuram tare mult ca esti bine! Speram sa nu te mai superi de acum! Iar de crescut burta - mie mi se pare ca a crescut multicel la mine sapt asta, am si luat 2 kg cum mai spuneam pe aici, asa ca nu se stie niciodata! Pana acum nu prea mancam dar acum mi-e mai tot timpul foame (cum spunea si Mamini) si sunt mai tot timpul obosita si nervoasa!

Simona si Mario 37s

Mergi la inceput

Adriana- vad ca pana sa scriu eu ati si facut baitza! Oricum va doresc succes mult la urmatoarea, si vei vedea ca dupa ce se mai obisnuieste cred ca o sa toarca de placere! Multi pupici!!!!

Dede - de bazait parca pe la odisee am mai citit si parca zicea ca e de la presiunea exercitata de capul copilului. Eu nu am patit asa. La mine se mai aude cate un pleosc din cand in cand, nu stiu de la ce dar nici numi-am facut probleme! Multumim mult pt sfaturile tale (cu seringa)!
Copilasi mi-as dori si ei la fel ca tine: intai baietelul (care vine acum) si peste 3-4 ani o fetiza! Dar mama mea ma tot innebuneste ca va fi tot baiat ca eu nu am fatza de mama de fete! Nu ma lasa si pe mine macar sa sper!
Imi pare rau ca trebuie sa te muti tocmai acum, dar mult mai rau ca nu vei avea net! Ce ne facem noi fara tine? Mai ales ca pana atunci vom fi mai multe mamici si vom avea mare nevoie de tine! Dar zica ca te putem suna!

Simona si Mario 37s

Mergi la inceput

Andreea (Ac) - ne bucuram sa mai aflam vesti despre tine. Imi pare rau ca nu poti dormi bine, sper sa treaca! Iti doresc mult succes la alaptat si un bebe sanatos si papacios dar la ore fixe, ca sa poti dormi si tu! Asteptam noi poze cand te vei simti tu pregatita!

Cami - eu am mai tot timpul senzatia ca nu pot respira si mai si rade tati de noi cand ma vede! Nici nu are idee el cum e! Iar burta parca o tin pe picioare cand stau jos de multicel. Sper ca nu nasc inca! Cred eu ca depinde si de poz lu' BB. Cum mai ziceam acum cateva zile, cateodata imi vine sa o ridic cu mana! Felicitari pt steluta!

MonicaI - succes la control maine!

Lory - Succes mult pt vineri! Iti tinem pumnii si facem galerie aici! Suntem alaturi de tine! Dar mai intri pana atunci, nu?

Simona si Mario 37s

Mergi la inceput

Noi de azi intram in sapt 38. Avem emotii din ce in ce mai mari!Mai avem max 15 zile pana ne intalnim! Sper sa fie exact 15, cand ne face nenea dr cezariana. Si parca emotiile cresc de la o zi la alta!

Va pup acum ca mi s-au umflat rau picioarele si vreau sa imi fac bagajul de spital sa fie pregatit pt orice eventualitate (daca tot plec pest eo ora la nunta!) Va pup si ne vedem maine! Duminica placuta ce a mai ramas!

Simona si Mario 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

AC stiu ce zici cu babutza...eu sunt babutza si-s la primul bebe, de-aia cred ca ma si opresc aici...
Simona, sa te distrezi la nunta si sa nu faci boroboate!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna fetele,
M-am "adunat " si eu pe acasa si v-am citit. Chiar nu stiam de ceaiul de frumze de zmeura. Frunzele trebuie sa fie uscate?
Mamini, spune-mi te rog, ai vazut pe aici asa ceva? As vrea sa-mi iau si eu, poate ma ajuta putin.
Ma simt ok dar sunt extrem de obosita. Azi noapte iar n-am prea dormit, sper ca noaptea asta voi dormi mai bine.
Abia astept sa vina mama si sa mai aiba grija de Danuta. Are atita energie ca ma "termina". Uneori nu-i mai fac fata.
Iar am gasit ceva singe pe tamponas. Poate fi dopul gelatinos care iese putin cite putin?
Nu ma doare nik.
K34

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput