Mamici de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Lory, ce putin mai este!!! Bravo, super, tinem pumnii sa fie bine!!! Cred ca arzi de nerabdare sa-ti vezi puiul...

Ancuta, asa-s baieteii mai comozi, cred ca-i place mult la 5 stele, asa cum zicea Mamini , mancarica vine singurica, el nu depune nici un efort... super, poate sa mai stea putintel, ca tu nu te superi!! Ma bucur mult ca te simti bine, sper sa fie tot asa pana la linia de sosire!!

Cami, ma bucur ca ai dus sarcina cu bine pana aici, oricum este de preferat ca zuza ta mica sa stea la purtator ceva mai mult, poate mai are rabdare totusi ceva mai mult de doua saptamani!!

Mamini, imi pare rau de noaptea ta nedormita, sper sa dormi macar la pranz putinel, eu dorm de n-am treaba!! Si acum chiar ma pregatesc sa mai trag un pui de somn... Dar care-s motivele de nu poti dormi??? Singurul lucru care ma bucura ca sunt fara iubi al meu este ca am patul doar pentru mine... dar asta-i singura chestie... in rest ii simt foarte mult lipsa!!!Dar amr pana vine iubi 21 de zile!!! Iar bebelusha sper ca il va astepta si pe tati sa fie de fata la marele eveniment!!

Anis, si pe mine ma doare uneori cand are chef bebelusha de joaca la mine in burtik Dar... este normal, obisnuieste-te!! Eu stau cel mai mult pe partea dreapta, iar cand are chef de bumbaceala imi trage niste suturi in rinichi de-mi taie rasuflarea!!! Atunci vorbesc cu ea si o rog sa dea mai rar pe acolo ca ma doare...

Giana, pernuta aceea este f. buna, nu are ce sa-i faca rau lui Dani al tau!! Acum am inteles ca este ok daca lasi bebe pe spate, dar cu capul pe o laterala sau alta, in caz ca-i vine sa verse sa nu se inece.

Fetelor, ce stiti despre inclinatul saltelei de la patut????

Albinutza ar trebui sa traverseze strada sa vina acasa, nu??? Hai acasa albinutza, ia-l pe Luca bondarelul si hai sa ne povestesti cum de ti-ai pastrat zambetul pe buze ???!!!!

Pupici,

Irina is bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumesc, Zina, si mie mi-a placut, draguta a fost sora mea, care nu stie nimic de bebei si carucioare, vazuse intii ca-l am pe ala de voiaj m-a intrebat- "daca ai luat carut de ce vrei si masina 4 x4 pt bebe?", uita ca aici e iarna 6 luni, zapada si frig, frig, frig de tot.
Cami, cu ceaiul de zmeur mai asteapta, nu incepe sa bei de-acum, te trezesti dilatata la max fara sa stii.
Dede si noua o sa ne lipsesti, chiar f tare...
Irina, nu stiu ce am avut, m-am bagat in pat pe la 1.30-2 si m-am frecat pe toate partile, mi se parea ca nu am loc ( desi avem pat cu latimea de 1.60- "futodrom", vorba sotului, va rog sa scuzati expresia), mi-a fost cald, m-am dus la toaleta de 5-6 ori, mi-a fost sete...m-am trezit cheauna de creier si umflata ca o gogoasa, mai ales la ochi. dar asta e, poate recuperam la noapte. sper ca bebitza ta sa il astepte pe taticul ei sa vina acasa.
Lory, tinem pumnii! sanatate multa!
Monical bafta la control, eu am luat 14,5 kg, dar ma ingrasasem 7 kg in 7-8 luni inainte de sarcina peste cit aveam eu normal ( din cauza unui tratament). sper sa nu mai iau mult si sper sa dau jos cit mai repede dupa, dar acum cel mai important e bebe, vedem noi cum facem...avem deja grupul de suport format pt slabit.
M 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!
Si eu sunt cam adormita si plina de nervi. Au dat unii petrecere chiar vis-a-vis de noi si a trebuit sa inchid geamul. Am reusit sa dorm pana la ora 3 si dupa aia chiar n-am mai putut sa adorm din cauza caldurii si a zgomotolui asa ca am trecut in sufragerie la televizor. Pana la 5.30 m-am uitat la televizor. Am reusit sa dorm pana la 9 si acum m-as culca putin dar iar nu pot din cauza unui nesimitit care taie niste fier cu flexul. De trei zile ma chinui la orele astea. Exact intre 2 si 5 cand trebuie sa fie liniste. Sper sa-si termine treaba pana vine bebe ca altfel dau cu el de pamant. .
Anis, sa sti ca si eu sunt la fel de irascibila. Si eu iau MagneB6. Cred ca hormonii sunt de vina.
Marti ma duc si eu la control. De-abia astept. Am scapat, zic eu, in sfarsit, si de infectia urinara. Eu cu respiratul n-am inca probleme decat cand mi se intareste burta. Simt ca nu mai am aer mai ales daca sunt in pat.

Fetele care ati nascut, cum ati imbracat copilul cand l-ati scos din maternitate?

Am si eu o problema. Am impresia ca dupa cum zice maica-mea infofolesc prea tare copilul. Ea zice ca trebuie camasuta (d-aia care se incheie in spate), "pieptaras" si costumas. Mi se pare prea mult. Eu m-am gandit la un body si un costumas. Probabil ca o sa-i iau si ceva de genul unei paturici dar mai subtiri.

Pupici
acusor 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Dede ...referitor la zumzaiat sa stii ca si eu simt uneori asa ceva...un mic tremur sus in partea stanga...atunci cand stau culcata pe partea aceea. Dar am impresia ca este vorba de presiunea exercitata de bebe...(la mine bebe nu s-a intors).Sper ca Medeea sa mai aiba rabdare pana vineri....Ce zici??

Truli-Lulisi eu am probleme cu somnul si doctora mi-a zis sa iau o jumatate de diazepam daca nu pot dormi, eventual sa-mi pun si un supozitor Scopantil...asa ca sa se relaxeze burtica...

Ancutza , eu stiu ca nu este bine sa dormi pe spate pentru ca nu se face oxigenarea bine, plus ca bebe acum fiind greu iti apasa pe coloana si s-ar putea sa ai probleme mai tarziu.

MonicaIeu am luat aproape 15Kg.......si sincer mi se pare si asa foarte mult avand in vedere ca oricum avea surplus inainte sa raman insarcinata. Vai de piciorusele mele...

Mamini super fain caruciorul!!

Multumesc Irina. Esti asa draguta ca intotdeauna .

Lory si baietelul din burtik 38s+

Mergi la inceput

ohhh, Dede, o sa ne fie tare dor de tine, dar ma bucur ca gasesti totul mutat cand va intoarceti acasa, la casa noua!!! Super ca nu te mai stresezi tu cu mutatul!! O sa te mai si sunam din cand in cand sa vedem ce faci daca nu te superi, ok??

Fetelor, am dat anunt pe mica publicitate, imi vand pompa de muls de la Avent Isis, manuala, cu 1.550.000 Daca este careva interesat, primesc PM cu cea mai mare placere

Pupici, cred ca toata lumea doarme la ora asta somnicul de frumusete, ma bag si eu acum, ca sa nu ramanem in urma cu frumusetea... In special pentru fi-mea!!

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Uite ca pana am scris eu mesajul au mai aparut cateva mesaje de la voi

Mamini, am ras de m-am dat pe spate!!! Nu te scuzam pentru cuvantul folosit... aaaaa.... putem sa-l imprumutam si noi, adica pe el, cuvantul ??? Suna fain, sorry!!

Acusor, ucide-i!!!!! nemernicii!! Sper sa termine pana nasti tu... dar cu toate astea si tu ai nevoie de odihna pana nasti!!
Cat despre ce spuneai cu respiratul, si eu simt la fel, exact cand mi se intareste burtica am senzatia ca mi se contrcta si plamanii, ca respir mai greu... ce chestie!!

Ancuta, eu ma mai trezesc uneori cu fata in sus dupa ce dorm de o buna bucata de vreme asa (fara sa-mi dau seama) si ma doare coloana de mor, de-abea reusesc sa-mi schimb pozitia!!! Mai ales ca acum bebelusii au si ceva kg acolo...

Gata, ma bag la somnic,

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

eu l-am scos pe Andrei din spital cu un body fara maneci si pe deasupra unul cu totul gen salopetica dar nu gros si l-am luat in paturica sa=l tin in brate cu boentica si atat. Acum incerc si am inceput deja sa nu-l mai infofolesc atat pe bietul copil. Depinde si de vreme.
Dede o sa ne lipsesti sigur dar iti tinem pumnii sa fiti bine. Si mai ales in asa noua ce mai!! merita asteptarea!
Lory multa bafta operatie reusita, bebe sanatos si refacere usoara!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

bravo Lory2004 curaj la marea intalnire. scuze ptr scris dar Mihnea e din nou in brate la mami ca au inceput colicii.
fetelor de ce va stresati atat cu pompele de san eu una nu am folosit pana acum deloc. daca bebe suge cum trebuie nu aveti nevoie de ea.
uite smecherul se uita la mine sa vada daca il pun jos sau nu
Anis in parcul tineretului am iesit ca doar este in spatele blocului, acum pana ajungem la o ora oesim mai aproape de casa apoi plecam mai departe.intreba cineva de cum imbracam bebe la iesire din maternitate. pai eu pe Mihnea l-am scos in body cu maneca lunga si cu sosetele in picioare si atat pus in scaunul de masina cu care a venit tati sus in salon. fara caciulita si alte cele.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

multumesc mult fetelor pt raspunsuri. Intr-adevar, cand stau pe spate e parca si mai greu sa respir. Asa ca in pat eu stau mai mult pe partea stanga. Pe dreapta nu pot ca acolo are zuzlina piciorusele si daca e treaza ma taxeaza imediat Daca doarme si are piciorusele adunate (cel putin asa imi inchipui eu) pot si eu sa stau cateva minute si pe dreapta, atat cat sa mi se dezmorteasca partea stanga.

Mamini sa stii ca si noi tot saltea dintr-aia avem. Si sotul tau are dreptate......... Plus ca deocamdata noi avem doar salteaua asezata pe jos (nu ne-am grabit sa comandam patul ) asa ca in caz ca nu ne ajunge nici salteaua salteaua sa nu cadem de la inaltime Ehhhhhhhhhhhh, dar vorbesc si eu din amintiri ca noi am avut interdictie la genul asta de activitati casnice

Stati ca nu am inteles. Ceaiul de frunze de zmeura provoaca dilatatia???? Pai si atunci cam de cand pot incepe sa beau?

cami si zuza mica din burtica 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

wowwwwwwwwww am si eu steluta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput