Mamici de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, stiu, desi din zona unde stau nu sunt decit doua autobuze, care circula rarut si daca sunt deja 2 carucioare urcate inaintea mea, stau in statie de behai. probabil voi evita autobuzul,voi merge mult pe jos( ca pina inainte de sarcina, faceam kilometri de plimbare zilnic) dar din cind in cind...musai, mai ales ca nu pot sta dupa "sofer" sa ma duca peste tot si eu desi am carnet de 12 ani si ceva nu conduc .poate ma invrednicesc sa iau masina pe distante scurte, macar. nu imi place si nu am condus multa vreme, asa ca mi-e si frica un pic.
eu nu stiu cum nu va e foame, ca mie mi-e mai tot timpul si incerc sa stau cuminte si maninc fructe nu fiindca nu vreau altceva, ca sa nu maninc mincare...abia astept sa se faca ora de masa si sunt mereu atenta cit si ce pap, ca 14.5 kg le-am luat deja si vad ca incep sa ma umflu, din ce in ce mai tare si de apa si zau ma dor picioarele de la greutate.
M34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Buna dimineata !
Anis : ma bucur ca ti-ai revenit, e utila chestia cu dopurile
Irina : citind mesajele de ieri observ ca colocile au trecut, multa sanatate
Kulta : glumele tale au fost tare hazlii
Adriana : felicitari pentru buricul lui Aidan

Monical 35+ si bebe Andrei

Mergi la inceput

Apropo de mancare (daca tot venii vb de mancare)
cam cat ati luat in greutate? eu am luat aproximativ 24 kg iar medicul e foarte suparat, dupa parerea lui ar fi trebuit sa am doar 13 kg peste, ar trebui sa tin regim dar nu reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor !

Eu sunt cheauna de somn Am incercat sa va citesc pana acum, doar-doar mi-o trece starea asta nasoala. De pe la 5 m-am tot intors de pe o parte pe alta si tot degeaba, nu s-a mai lipit somnul de mine..... de parca as avea raie

Voi ati patit sa aveti senzatia ca nu puteti respira suficient? Nu stiu, poate e de la caldura, poate e de la bebe care imi impinge tote cele in sus de raman plamanii mei saracii....claustrofobi Dar mi se pare ca nu reusesc sa trag suficient aer in piept decat cu efort suplimentar.

Mamini sunt super ideile de decorare pt camera bebelusei. Sunt curioasa daca exista si la noi asa ceva, ca eu n-am vazut.

Isabelle2 si Laura sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi ca de frumosi...... sunt superbi de pe acum.

Kulta, ma bag si eu in seama in legatura cu pulsul. Eu am o carte care urmareste sarcina din prima saptamana pana la nastere. Si acolo spune ca pe perioada sarcinii cantitate de sange din organism creste cu 50% iar inima bate cu pana la 15 batai in plus pe minut. Asa ca, tinand cont de asta, eu cred ca e ok.

Anis si eu sunt la prima sarcina si imi fac griji pt tot felul de chestii Dar nu iti fa griji daca bebe da tare din picioare. Si bebelina mea se da la coastele mele de ceva vreme. Uneori ma doare asa tare ca tresar sau scap cate un icnet dar ma bucur, ca asta inseamna ca e enrgica, nu?

cami si zuza mica din burtica 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Neata!
Mamini, frumos caruciorul, da chiar ca ai facut cumparaturi serioase. Sa-ti traiasca barbatul harnic! Pe al meu nu-l pot lauda, trebuie sa stau cu gura pe el ca sa faca ceva.
Anis, stiam ca-ti place Ingrid Alexia, nu stiam ca te-ai hotarat. E foarte frumos. Eu luni intru in 36, deci Ingrid e mai mare cu o saptamana decat Matei al meu.
Dede, Albinutza are un bondarel, nu tu. Esti sigura ca bazaie? Nici eu n-am citit reteta de prajitura, am trecut repede de ea ca o vedea sotul meu si sigur vrea si n-am chef sa stau in bucatarie azi.
M-ati bagat in ceata cu decalotarea, mamicile de baietei, daca aveti info despre subiectul acesta sa le impartasiti va rog.

Zina si bb Matei 35 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

In alta ordine de idei am fost si eu joi la control. Mi-a luat si mie cultura si proba de secretie. Sper sa fie ok. Dr mea m-a felicitat ca am dus sarcina pana aici (mi s-a parut surprinsa !!!!!!!!!) si mi-a spus ca de acum bebelina se poate naste fara probleme, pt ca e fetita. Daca era baietel mai trebuia sa mai astepte putin. Dar eu tot nu vreau sa se grabeasca, sa mai stea in burtica sa mai creasca.

Ia-m spus dr ca am impresia ca mi s-a lasat burtica fata de cum era, cand stau la calc am impresia ca o tin in poala si mi-a spus ca asta poate insemna ca peste 2 saptamani nasc Tot e prea devreme. As avea 37 saptamani.

Am intrebat-o de ceaiul de frunze de zmeura si mi-a spus ca e metoda germana si ca e bun intr-adevar la relaxarea perineului. Asa ca mi-am cumparat si ma pun pe baut

cam atat, ca ajunge

cami si zuza mica din burtica 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

CAmi si eu pateam la fel cu respiratia mai ales in ultima luna parca imi apasa plamanii nu alta si ma sufocam si mai ales cand statea intinsa pe spate in pat cum a trebuit eu sa stau o luna... era de belea ce senzatie aveam. Se urcase probabil bebe mai sus.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

va doresc o duminica placuta si vb miine dupa control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna burticutze,

Avem vesti!
Am fost la doamna doctor la spital si ne-am programat pentru cezariana.

Joi ne internam si se pare ca vineri il vom vedea pe bebe mic...
Am niste emotii!!!!

Pupici,

Lory si baietelul din burtik 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monica e perfect cu greutatea. Nu te mai stresa.
Anisdupa ce nasc eu vin acasa si stau doar 1-2 zile cat sa imi strang lucrurile si aici camera e alba.
Dupa aceea ma duc cu Medeea si cu Adi la mama la Reghin pe vreo doua saptamani timp in care sotul are de rezolvat mutatul la apartamentul nou.
Mamini fac copil plimbaret din primele zile
Bine distanta nu e mare, 32 Km.
La 1 august sper sa fiu mutata in apartamentul nou.
Din pacate nu o sa am net nici la Reghin si nici la apartamentul nou o vreme.
Pana atunci o sa o instruiesc pe sora mea sa va tina la curent, sau vad eu ce mai pot face. O sa imi fie dor de voi.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput