Mamici de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
ZenaO spune:
Lory, curaj, mai ai putin si-l vezi pe bebe.
OanaC, v-a ocolit uraganul?
Imi pare rau ca nu puteti dormi, fetele, noi nu avem probleme, ma trezesc candva intre 4-6 dim pt. toaleta si apoi mai dorm pana la 9-10.
MonicaI, eu am luat 15 kg, si rad prietenii de mine ca tot niste bete de picioare am, nu retin deloc apa si nu m-am umflat.
Dede, chiar ca o sa ne lipsesti cu sfaturile tale.
Adriana, asta a fost prima baita, si cred ca intr-adevar i-a fost frig daca nu e cu totul in apa.
Fetele care mai aveti puti, si dati semne ca se apropie momentul, bafta.
Of, nu pot sa citesc tot ce-ati scris, nici nu ma pot concentra ca lumea... dimineata m-a durut burta, da sus de tot in capul pieptului si m-a simtit tare, tare lesinata, acum e si foarte cald... astazi intru in 36 de sapt. si inca n-am facut bagajul, sunt pregatite toate, dar trebuie sa le pun in geanta, mai am de spalat hainutele...Ma duc la culcare ca sunt fara vlaga.
Zina si bb Matei 35 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
mamini spune:
Anis, tu te ocupi de listutza? vad ca Oriadam a postat la odiseea...am invitat-o sa " se vaite " cu noi, sa ne linistim una pe alta- din ce a postat se pare ca o sa aiba fetita. pui caruciorul roz sau asteptam sa scrie ea aici?
M
Oana C spune:
Fetele, da, ne-a ocolit uraganul, doar niste vinturi f puternice, inundatii (partea din fata a casei si strazile ..), dar am scapat fara probleme la casa.
In schimb nu am scapat de colici ... sau ce-o mai fi cu Eva, ca saracuta o chinuie mult burtica dupa ce maninca. Simbata noaptea, in plin uragan, s-a apucat sa urle si sa plinga f aiurea, de nu stiam ce sa-i mai fac; plingeam si eu cu ea ... de pe la 12:30am pina pe la 4am a dormit numai o ora ... si noi la fel. La 4:30 a vomat tot ce mincase pina atunci si s-a linistit instantaneu. Dar tot a trebuit sa o sun pe pediatra, pt ca eram ingrijorata sa nu se deshidrateze. Saraca femeie mi-a raspuns la tel in miezul noptii si mi-a spus ce sa-i dam. Asa ca scumpul meu sot si tatic a plecat in pline vinturi si inundatii la magazin sa-i cumpere Evei formula fara lactoza (ca Eva s-ar putea sa fie intoleranta la lactoza - o sa-i facem niste teste - sotul a fost asa cind a fost mic, iar acum nu mai are nici o problema) si Pedialite, in caz ca nu vrea formula din aceea. Pediatra mi-a spus sa ii dau din astea doar cite putin, numai daca nu maninca putin lapte de sin sau are probleme/vomita dupa aceea. Dar am fost norocosi, pt ca Eva a mincat niste lapte de sin si s-a facut mai bine. Apoi a dormit vreo 4-5 ore fara intrerupere.
Azi noapte, aproape la fel. Am hranit-o lapte de sin si a inceput iar sa urle, asa ca sotul s-a trezit, si la 3 am facea ture cu ea in brate prin casa; pt ca nu plinge cit este in brate; plinge si se screme doar daca este lasata jos ...
Amindoi sintem chiauni de somn, sotul a plecat la servici (nici nu stiu cum e in stare sa conduca pina acolo), iar eu sper sa prind citeva minute sa dorm putin ... Dar acum trebuie sa pompez laptele din sini, pt ca simt ca imi explodeaza ...
Asa ca nu stiu ce se intimpla cu Eva, colici sau probleme cu mincarea ...
Si imi pare asa de rau pt ea, mititica, pt ca a suferit asa de mult pina acum. Abia astept sa mai creasca putin si sa fie bine cu toate ...
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
mamini spune:
Oana, bine ca a trecut uraganul si imi pare rau ca Eva are probleme, saracutza
...cred ca si eu o sa fac la fel daca o sa aiba colici, plinge ea, pling si eu. saptamina trecuta am biziit numai la gindul ca la 9 luni mi se termina concediul si ar trebui sa o duc la day care si sa o las acolo peste zi
...
M
Oana C spune:
... Si tot ce v-am scris eu mai inainte a inceput simbata, dupa ce am trimis un e-mail unei "amice" de-ale mele de aici, sa o anunt ca am nascut si sa ii arat pozele cu Eva. Este mama copiilor de care am avut grija cind am venit in state si care s-a suparat pe mine cind m-am maritat si a vazut ca ma inteleg super cu sotul (ea este o urlatoare-racnitoare care nu isi respecta sau iubeste sotul deloc) si nu m-am mai putut ocupa de copiii ei 100%, doar atunci cind aveam timp, pt ca mai aveam si un job full time pe linga. De atunci nu a mai vb cu mine, dar stia ca sint insarcinata, asa ca am spus sa o anunt totusi, sa vad ce zice ...
Mai ales ca am avut grija de copiii ei ca si cum ar fi fost ai mei, zi si noapte si copiii ma iubesc si acum si ii iubesc si eu.
Si ea nici macar nu mi-a trimis un e-mail inapoi sa ma felicite ... Sotul m-a avertizat dinainte si mi-a spus sa nu ma astept la un e-mail de la ea, dar m-am gindit ca am facut numai bine copilasilor ei si macar pt asta sa se bucure pt mine ca am o fetita ...
Asa ca m-am gindit ca problemele cu Eva ar putea fi de la energia negativa din partea ea si am inchis albumele cu poze de la Yahoo pt o perioada, pina uita de ele (de dimineata de la ora 3:30am aici) ... Si de atunci Eva s-a linistit iar.
Simonaci79 spune:
Buna ziua fetelor! Am stat pana acum sa va citesc (trebuie sa stea omu' non-stop aici ca sa nu ramana in urma).
Mamini, AC(Andreea), Irina si Andre_ea - va multumesc ca v-ati gandit la mine, dupa cum vedeti sunt bine si nu am nascut inca! (desi am stat pana la 2.30 la nunta si cand am ajuns acasa simteam de parca aveam 2 burti! Asa de grea eram si abia ma miscam) Irina- vreau sa-ti spun ca am si dansat un pic de latino ca la asta nu ma pot abtine dar putin ca oboseam des! Am facut poze (mai eram cu o graviduta acolo-colega mea de birou care e in sapt 22 acum si se uita toata lumea la noi ca la nebune-are si ea o burtica mareeee!) si am facut si cu patutul si poate il conving pe tati diseara sa ni le puna si noua sa le vedeti (ca tb descarcate din aparat si eu nu am chef sa ma bag si la asta!) A fost frumos si m-am simtit bine, cred ca e ultima petrecere inainte de botezul lui bebe! Dar sper sa nu patesc ca
ca ea a nascut in sapt urmatoare nuntii la care a fost!
Simona
si Mario 37+
KULTA spune:
OanaC, ma bucur ca ai scapat de uragan. Of, cit ne-am mai chinuit si noi cu Danuta. A avut colici pina la 4 luni si nici eu nici Dan, n-am dormit macar o noapte cap-coada.Ca sa nu mai spun de plind odata cu ea, plingeam de nu mai aveam lacrimi si spuneam toate rugaciunile pe care le stiam. Impotriva colicilor, la Danuta a mers bine Sab Simplex insa dupa ce a venit mama din Ro sa imi aduca, ca pina atunci.....urlete si nopti nedormite. Timpitii astia din Finlanda, au ceva impotriva colicilor dar nu-i bun de nik, cica tre sa-i doara si tre sa plinga. Asta e, eu oricum am provizii de Sab simplec si de Debridat pentru urmatorul.
Mi-e mila de voi si ma gindesc cu groaza perin ce trebuie sa treceti dar fiti tari, toate trec.
K34
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Oana C spune:
PT cine m-a intrebat unde locuiesc ... Simona (?).
Locuiesc f aproape de Tampa, in St. Petersburg, peninsula de linga Tampa, mai in Golful Mexic. De aici pina in Tampa, pe highway, sint 30 min.
Daca mai ai drum pe aici da-mi un tel!!!
Simonaci79 spune:
Oana - da, eu eram! Chiar in st Petersbourgh am stat si noi! In cartierul de vile langa terenul de golf!
Simona si Mario 37+
Oana C spune:
Kulta,
Sab Simplex se da fara reteta in tara??? Ca poate o sa ii spun si eu mamei sa imi trimita (deghizat). O sa merg joi la control cu Eva (cuntrolul de 2 sapt) si sa vad ce-i da; daca nu ii da nimic si inca mai avem probleme cu ea, sigur o sa iau de-aia din tara.