Mamici de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
corbioana spune:
Mamini asa este cea mai inteleapta decizie este cea a anestezistului tau, ce hotaraste el/ea. O sa va sfatuiti o sa vada ce e cu inima ta si tensiunea si iti va face ce crede mai bine de cuviinta don't worry.
Va fi asa cum trebuie sa fie!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Boga, eu nu l-am invitat niciodata pe sotul meu cu mine la chestii de-astea si nici eu nu plec cu el(el calatoreste des, cu serviciul), desi uneori mi-ar place, chiar ieri imi spunea ca ar trebui sa plece in Coreea si in State in septembrie si ca nu vrea sa ne lase singure, cum o sa se fofileze... dar la congresul asta din octombrie cred ca ar fi mers, daca era Bubu macar un pic mai mare, dar la 2 luni...e cam nasol. nu cred ca ar avea nici un fel de problema sa fie cu autocarul de sotii( de obicei sunt mai multe femei accompanying person) si e mai ambitios cind vine vorba de mine decit in ce il priveste si mai dispus sa faca sacrificii( ca e mai simplu sa muncesc eu si el sa fie mindru
).ma incurajeaza f mult in chestiile cu cariera, dar de data asta, mai ales ca va veni si mutatul in casa noua( la sf lui octombrie), probabil vinzarea apartamentului in care stam, copilul asa de mic...l-am intrebat ce parere ar avea si mi-a spus: si ce facem daca nu doarme? sau nu papa cum trebuie? stiu si eu... el zice f rar nu( in 14 ani mi-ajung degetele de la o mina), de obicei nu insist eu ca sa ajung sa imi spuna nu. deci am lasat-o la " da, corect, e riscant, daca nu doarme..." eu nu am cerut si el nu m-a refuzat, e mai bine asa.
dar m-as duce...gasesc ceva pt la anul, nasol e ca lucrarea asta o trimit si n-am nimic facut pt urmatorul congres. asa am primit primele invitatii anul trecut in Portugalia pt un congres in Liverpool si unul in Dubai( acolo daca iti accepta lucrari, platesc organizatorii si hotelul, participarea- nu costa decit avionul) dar stiind ca sunt in septembrie, nici nu am trimis. asta fiind in octombrie, am zis hai, poate...facind de hobby proiectele astea, nu am atit material cit sa trimit in mai multe locuri. mai vin si alte oportunitati. sunt sigura de asta.
M
mamini spune:
Kulta, poti incerca faza cu fierul, eu numai asa o sa il iau, vad ca merge, asistenta mi-a zis sa patentez metoda...
Ioana, facem schimb, o iei tu acum cu feelingul bun? sa dea Dumnezeu sa fie ok cu noi toate si cu bebelusii nostri.
M
andre_ea spune:
Off, mai fetelor! Tocmai acolo prin tari straine nu vii s-a spus sa nu luati fier la masa la care mancati lactate? Nici nu mi-am imaginat.
Eu imi aduc aminte sa iau fierul numai atunci cand zice cineva de branza sau de lapte.![]()
Si mi s-a spus sa il iau pana la 3 luni dupa nastere. Si cred ca e bine asa.
Andy si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
anis spune:
Eu nu i-au nici un supliment de fier.I-au doar Materna,MagneB6 siBiomarin.
In rest fructeee si legume la greu...inca mai mananc cate 1,5kg de cirese si jumatate de pepene..zilnic.
La analize..aveam problema doar cu Ca, foarte putin sub normal..in rest ok...
Am niste emotii ,miercuri ma duc la control.imi e asa de frica de lichidul ala amniotic...sa dea dumnzeu sa fie bine!
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
acum citeam si tu Katink si tu Mamini aveti controale miercuri...si eu.![]()
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am vazut-o pe lulu75 pe site..prezentand un compleu pt gravidutze..super 
AniS
mitub spune:
Orcaaaa felicitari pentru puiul tau Daniel, sa creasca mare si sa va bucure pentru tot restul vietii!!!! Refacere usoara si laptic mult, te mai asteptam cu vesti si povesti si sfaturi!

Daniel bun venit pe lumea asta si sa ai parte numai de fericire!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)
mitub spune:
Pisi-Ella felicitari pentru bebeicul tau cel frumusel, te asteptam cu vesti bune si cu povestea nasterii! Sa vii acasa repede si sa ne povestetsi cum e cu amandoi copilasii! Tot binele din lume, lapte mult si bun pt mateiutzu
Matei, bun venit, sa ai parte de o viata frumoasa, plina de bucurii si sa-ti mearga toate din plin intotdeauna!!!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)
mamini spune:
Andre_ea, scrie in orice prospect sa nu iei fierul cu lactate, dar la cit timp le iei una de alta? si cu chestiile care au un pic de smintina? sau un pic de faina? sau o bucatica de piine? sau macaroane sau alte chestii din cereale? ca nu sta nimeni sa iti explice tot si sa iti cronometreze la cit timp inainte sau dupa il poti lua sa se si absoarba...cred ca depinde f mult de tranzitul fiecareia si de alimentatie, de produsul respectiv-ce altceva mai contine in afara de fier...oricum, ai fost simpatica, asa iti amintesti de fier, cind pomeneste cineva lapte sau brinza![]()
Anis, pai Materna nu contine si fier? unele vitamine au si oligoelemente, poate au si astea. eu nu am luat vitamine deloc, doar din fructe si legume. si in trim 2 am luat calciu. acum iau fier de o luna si ceva, fiindca era mica hemoglobina- aici o masoara la fiecare control. si cred ca suntem ok.
M