Mamici de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
Oana C spune:
Simona,
care teren de golf, ca aici sint f multe
. Cel de linga St. Pete Beach? sau de linga Pier (Vinoy Club?), South Pasadena sau care??? ![]()
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Simonaci79 spune:
Am scris gresit numele orasului
dar intelegi tu! Imi pare rau ca nu te stiam atunci, ar fi fost tare frumos sa ne intalnim. Mi-ar placea tare mult sa mai revin pe acolo, a fost tare frumos! Dar nu cred ca se va intampla asta prea curand din pacate (stam cu bebe acum) dar in viitor...nu se stie!
Simona si Mario 37+
Oana C spune:
Am plecat la pompat, ca pina se trezeste Eva pierd tot laptele in paduri ... Dimineata si ziua doarme si maninca ff bine, numai noaptea ne face probleme.
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Simonaci79 spune:
Cautam o harta acum sa ma uit pe unde dar nu o mai gas (sotul stie mai bine). Din Merimoore bvd intram pe o straduta cu vile care ducea la teren. Nu stiu exact dar oricum era in acelasi oras care nu e imens!
Simona si Mario 37+
KULTA spune:
Oana, da, se da fara reteta, asa ca...ii poti spune mamei tale sa-ti ia. E bun, la mine a mers.
Iti doresc nopti linistite.
Cind ma gindesc, ca acusica vine si rindul meu....imi vine sa behai.
K34
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
CONTINUAREA .... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52974" target="_blank">Mamici de iulie-august(65)
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Kulta - ma bag si eu in seama dar eu zic sa te duci la dr sa vezi ce e cu sangerarea! Totusi a aparut dupa cazatura! Ai grija de tine!
Irina - de ce tb sa astepti atat pt al 2-lea copil? Colega mea de birou a facut o operatie (i-a scos un ovar) cand era insarcinata in 8-9 sapt data trecuta si apoi a facut cezariana de urgenta in sapt 34 (preeclamsie - Doamne Fereste! ca i-a murit copilasul la nastere) si asta se intampla in martie 2004 si acum e graviduta in sapt 22. Si i-a zis ca mai poate face unul (daca iti face primele 2 cezariene pe aceeasi taietura se mai poate face una deci 3 in total!) Si are si ea 29 de ani si iti dai seama ca e intr-o situatie... si fara un ovar si cu probleme... Dar tot isi doreste 2 copilasi! Nu esti deloc batrana! Matusa mea a facut al 2-lea copil la 42 ani!
De visat din pacate si eu am seara de seara cosmaruri urate! Cred ca pt ca dorm aiurea! (mai mult ziua si noaptea ma iut pe pereti!)
Iar despre tanti inteleg ca eu ar tb sa va zic asa la toate ca eu fac abia 26 de ani sapt viitoare! 

Simona
si Mario 37+
emaaimee spune:
felicitari noilor mamici,sa va traiasca bebelusii si sa fiti cu totii sanatosi
Anis- pe fetita noastra o cheama Oana,te rog frumos scrie la listuta!Mersi!
Oana cand am iesit din spital avea 3.090gr de la 3.220gr si cand ne-a cantarit-o miercuri luase 50gr ,iar vineri avea 3.200gr.Cine stie daca a luat bine,ne mai cantarim miercuri cand vine iar asistenta acasa!
Cand apar colicii?Dm inteles ca pot aparea de la nastere sau peste 2 sapt sau in betweeen si ca bb care papa san are mai putine sanse sa aibe deoarece laptele de mama e mai compatibil cu stomacelul bebicului!Dar tot poate sa faca!Nu as vrea sa aiba si Bibi colici!
Am scapat de furia laptelui,eu cred ca am facut-o din cauza ca am baut ceaiurile ale a de chimen si anason!Am fost la un pas de mastita
In schimb va recomand ceaiul de zmeur,eu am nascut si mai repede(la 39s fix) si usor
.Dar tot am simtit durerile care au tinut in total 2h si20 min(contractii,travaliu,nastere la un loc-concentrat
)Ajung la spital cu salvarea si imi zice moasa vroiai cumva peridurala:no time,u r fully dillated!
Si in delivery suite zic moasele ai grija la urmatorul bb sa nu il faci acasa!
O sa va scriu eu povestea amanuntita!
Am pus o poza cu Oana!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Ps:tot cu netul de rahat sunt ca irlandezii sunt batuti in cap si nu ne-au inregistrat prima oara cand am facut cerere pe 8iun,au pierdut hartiile si ne-au inregistrat abia pe 29iun-cand am facut reclamatie-mi-a facut o reducere de 10 euro lunar pt neatentia lor![]()
Promit ca va citesc cand o sa am netul broadband si ne vom conversa mai des!
frumoasei Bibi