Oligospermie(3) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Dragii mei, va parasesc cateva zile pt. ca ma internez la Bucuresti sa fac inseminarea 2 ( am 3 folicului buni si endometru bun ).Aveti grija de voi, sa va gasesc garvizi pe toti !
PS. sper ca si la sot s a fie la fel de bine...
Va pupa pe toti,
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Multa bafta, AYSHA! Sa ne tii la curent!
Iti deoresc folicului beton si gigei sprinteni si bengosi!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Aysha, multa bafta si Doamne ajuta! O sa ma gandesc la tine si o sa iti tin pumnii sa fii cu !

Weekend placut tuturor si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Aysha, multa bafta si te asteptam cu bebelinul(i) la purtator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Natasha, dar daca intri pe usa unui medic, care dupa ce te consulta pret de o luna si constata ca functionezi la parametrii mai mult decat normali si tu te tot plangi de bubitele sotiorului, iar medicutul nostru, MARE MEDIC, da verdictul LAPAROSCOPIE, ca pe la el nu treci fara analiza asta? Laparo asta, o face omul atat de des si atat de bine, incat daca te numesti FEMEIE si nu ai copii, e clar ca-n 3 zile de la verdict esti taiata.
Dar daca in timp ce esti taiata, ca, de, asta e moda, sotiorul sufera de vreo tumora pe undeva, iar tu in loc de masa de operatie ar trebui sa umbli prin alte parti, ca-i mai important si mai urgent?
Deci, dupa experienta celor peste 10 medici care mi-au tot dat verdicte personale si subiective, Samanta prefera sa le descurce singura, dupa nasucul ei cel fin. Mi-a dat destul borsul pe nasul asta, si-a devenit tare sensibil la specialistii care sar sa ajute...
Experiente personale... concluzii personale....
Uite asa ma transform , la cati, mai mult mi-au luat binele, desi mi-l promisesera cu varf si indesat.Si crede-ma ca-n avocatura vad atatia oameni cu borsul in batista, plangandu-si de mila, ca uite ce-au patit dupa ce au avut incredeere in OAMENI.
Nu e bine sa te tratezi nici numai singura, nici numai cu specialisti, ci trebuie o cale de mijloc. Eu una, combin vrajitoriile mele cu M, cu T, cu toti ceilalti enumerati anterior si, zau ca ACUM n-am de ce ma plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

va multumesc din suflet pentru urari !
Acum mai am am un cui :am un folicul dominant de 1,61 cm si doi de 1,11 cm si nu stiu daca pot face ceva cu cei doi, o sa il ajunga din urma pe cel mare si o sa sparga la pregnyl sau ii am degeaba ? Fac forari sa aflu care-i treaba pana o vad pe dr. ca nu pot dormi de grija asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aysha, indiferent cata indoiala simti in suflet, scoate-ti in prim plan cele mai frumoase ganduri si amintiri, gandeste-te la clipele minunate pe care le vei petrece cu cel mic si cu familia voastra si sa vezi cat de minunat va trece timpul. Iar ingerasul de sus cand va vedea cat de bine te pregatesti pt el si ce-l asteapta, te va cere el de mamica.
Ce zici? Batem palma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aysha, vad ca scriam in acelasi timp, pt ca eu de-abia acum am vazut ingrijorarea ta cu foliculii. Foliculul de 1.6 are mari sanse de reusita, dar indiferent cate calcule matematice aplici, tot dupa capul lui sau capul sortii este. Mintea noastra doar complica lucrurile de cele mai multe ori, asa ca eu l-as lasa pe medic sa calculeze si as lasa natura sa-si duca cursul ei, cum stie ea mai bine sa faca.
E o parere, si inca una de la un nonspecialist, ci de la un optimist convins care vrea sa-ti tina galerie, mai mult decat cu pumnii stransi si cu sufletul pe aceeasi lungime de unda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Da, Oana, batem palma, merci pt urari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aysho, bine ai venit si pe site-ul/forumul lui dr T!
Deci, culegem informatii de peste tot si ne specializam fara voia noastra. Curata atitudine de om pe care chiar il intereseaza problemele nerezolvate INCA.
Studiem cu optimismu'n vant , pana ne iese smecheria.
Mi-am dat ultimul examen la 28 de ani (definitivatul), dar cand ma voi definitiva ca mama, ala va fi examenul cel mai califragisticus din viata mea.
Hai noroc!

Mergi la inceput