Oligospermie(3) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 4
Natasha71 spune:
Dupa o partida de pescuit (n-am prins nimic hihihi, nici macar un pestisor de aur care sa-mi indeplineasca o dorinta), iata-ma!

AYSHA, luna trecuta am fost si eu aproximativ in aceeasi situatie si am ovulat, dar numai pe cel dominant, ceilalti 2 au regresat... stii cum e la ovulatie, cel dominant 'explodeaza' si ii face pe cei mai lenesi sa dea inapoi suparati ca vor trebui s-o ia de la capat luna viitoare...). In alta luna am avut 2 aproape de aceeasi dimensiune, unul de 16 mm pe dr. si unul de 17 mm pe stg, cand m-am dus in ziua 25 la eco, aveam corp galben pe ambele, deci se pare ca au 'plecat' ambii la treaba... Acum, asa cum spune OANA, nu avem cum controla lucrurile astea, dar sa stii ca eu iti doresc multa bafta la inseminare maine!

Am inteles foarte bine pasul tau, OANA, am priceput ce te doare
... mie mi-a trecut imbufnarea si desigur cea mai buna cale este cea de mijloc
(eu am principiul asta ca o balanta tipica, doar ca uneori ma mai dezechilibrez si dau in extreme...). In alta ordine de idei, ti-ai ales o meserie frumoasa si chiar ti se potriveste, ai darul cuvantului mestesugit
. Eu sunt economist, expert contabil in devenire...![]()
Natasha71 spune:
Am uitat sa va spun ce lucru grav mi s-a intamplat: sotul meu a aruncat din greseala sticluta mea cu remediul homeopat
si n-am apucat sa fac tratamentul pana la capat, mai aveam 10 zile de luat... of of mai mai!
M Oana spune:
Natashico, statui de optimism tot weekendul pe la aspirante optimiste si numai cu
m-am jucat, dar cantarul unora dintre noi, oamenii, e cam setat pe evaziuni fiscale si iau din binele populatiei cu atata usurinta....
Intre
de optimism pe care am vrut s-o impart cu alte confrate am tras si cate o fuga sanatoasa pana la Sinaia, dar uite asa
se joaca unii oameni cu
noastra, cea
.
Nu exista 2 oameni care sa vada paharul la fel de plin, dar cand mai si
, in semn de convingere, zau ca tare rau isi fac cu mana lor. Lor, ca eu mi-s cu tot umorul la poarta!
La tine sotiorul a facut-o, bag seama, fara nici un pic de intentie sau gand d-ala
, asa ca exonereaza-l de pedeapsa si poate mai tragi o fuguta dupa o alta sticluta. Si cu asta face el cinste, ca sa-si spele rusinica.
O saptamana cu vesti bune si soare prin spermograme!
princess spune:
...Ca bine zici Oana ! Oare cand o mai rasari soarele si prin spermogramele sotzilor nostri?
Aysha, inca o data multa bafta!
Natasha, ma inscriu si eu langa tine la sectiunea "balante"
!
Titelu, ce faci? N-ai pus picorusu' azi pe aici! Cum e treaba cu
tai si cu Melania :
au ba ?
Al meu consort este la a doua injectie cu PREGNYL si la prima portie de PROVIRON plus alte cele ... ginseng , apilarnil etc.
O saptamana plina de reusite va doresc tuturor! 

titelu spune:
Apai om vedea peste cateva zile,dar se pare ca a fi ba,dupa semnale,colac peste pupaza a inceput sa ploua..
princess spune:
Hai, nu fi asa de pesimist , ca nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul! Ploaie... si la noi a dat cat cuprinde!Tratamentul l-ai inceput?
Mit spune:
Buna ziua!fetele spuneti va rog frumos? acest medicament Tribulus a avut effect?
a fost cineva din voi la Homeopat? Ce credeti, merita sa dai atata bani pentru consultatia?
M Oana spune:
Mit, merita homeopatul, indiferent de ce te cauti, dar sa fie om cu pasiunea meseriei, ca altfel......
Tribulus nu strica, dar sa fie cazul. Adicalea, sa stea prost la spermograma si, zic eu, sa stea prost si la hormonale, mai ales testosteron, ca altfel nu poti sa-i ceri marea cu sarea si nici sa dai vina pe el, saracu', ca nu si-a facut treaba.
Daca mai vrei sau daca m-am tinut mai mult de glumit si mai putin de continutul problemei, pot continua, ca fata stieeeeeeee.....
Sper!
titelu spune:
Princess maine il incep ,sambata si duminica a curs cu palinca pe strada si am profitat de asta pina mi-a stat limba pluta,asa ca acum sunt la refacere,dar de maine...