Mamici de ianuarie-februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Apropo de ceaiul de sunatoare...pe site scrie la articolul "Folosirea medicamentelor in timpul sarcinii" ca nu prezinta nici un risc pentru mama sau fat...deci parerea mea..se poate folosi cu incredere!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova scumpa si frumoasa, ma bucur din suflet ca ti-au iesit pulpele bune. Aseara am vorbit cu prietena care mi-a dat reteta
si imi zicea ca daca e necesar se pune si apa in tava unde se fac pulpele(eu chestia asta nu am retinut-o prima oara) iar de busuioc zicea ca nu mi-a spus, asta a fost a mea interventie(eu am obsesia condimentelor), asa ca daca nu sunteti amatori de busuioc, nu puneti!
Ioana

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salutari la burticoase,

Mai fetelor da mult ati mai scris.
Cata sa sti ca si eu zic de multe ori ca bebelinu meu se zbantaie acolo, mai ales dupa ce merg si fac pp, dupa ce mi-am golit vezica, parca simt cum ceva se umfla in burtica special in partea de jos pe sub buric. Parca este ca un balon. Uneori simt cum ii bate inimioara, iar sotul cand il asculta ii aude bataile inimii. Asa ca eu cred ca bebeii nosti pot sa se faca simtiti si mai devreme.

Eu am fost la eco joi si l-am vazut pe jumpaila. Sarea in sus de fund, isi ducea manuta la gura, dadea din picioruse, era foarte activ. La un moment dat si doctorita m-a apasat mai ferm pe burtic zicand hei calmeaza-te ca nu te pot masura. Am fost sa-i masoare pliul nucal si am facut si analiza ptr. SD si Trisomia parca asa se numea. Rezultatul o sa-l am poate pe luni, marti saptamana viitoare. Trebuie sa ma mai duc sa fac analiza ptr. spina bifida intre 15 si 18 saptamani, dupa care facem eco cu masuratorile la 20 sapt. Mai fetelor ce mi-a fost dat sa vad si sa simt cand l-am vazut pe zombilicu meu, nu pot sa spun in cuvinte. Deja nu mai pot de dragul lui. Sotul zice ca arata ca un alien si zicea asa-i ca e baiat ca el vede ceva acolo ca e baiat, iar doctorita ne-a spus ca e prea devreme. Mi-au spus ca e un bebelin foarte activ si este sanatos, speram sa fie asa pana la capat. I-am auzit inimioara iar bataile au fost 165, cica este f. bine.

Cat despre mine, ma simt bine, nu vomit, greturi foarte putine, in schimb nu mananc, am slabit cam un kg, de la inceputul sarcinii, si asta ma ingrijoreaza oarecum. Nu pot sa mananc, mai bine zis nu am pofte, ma duc prin market-uri sa vad daca as pofti ceva sa mananc dar standurile cu mancare nu ma atrag deloc. Sa nu vad sau sa miros carne ca zici ca vad mortaciune. Desi stiu ca trebuie sa mananc, ma fortez si inghit cate putin asa ptr. bebelin.

Ma bucur ptr. cele care pot manca, sper sa vina si la mine timpul in care sa poftesc si sa pot manca ceva.

De vreo doua zile ma mai doare prin burtic cand in dreapta cand in stanga, jos de tot in laterale, eu am zis ca sunt ligamentele care se intind. Ma dor picioarele ingrozitor de tare de la genunchi in jos si mi-au iesit niste varice de ma termina de urate ce sunt, poate din cauza lor ma dor picioarele. Ma mai apuca somnul din cand in cand, dar asta nu e o regula. In schimb nu stiu cum sa mai dorm noaptea, pe ce parte dormiti voi mai mult, eu am inteles ca e mai bine pe stanga de dormit. In nici un caz sa nu dormim pe spate. Voi ce stiti?

Giovasa-mi schimbi si mie DPN-ul pe 12jan.2006 cica va fi atunci dupa doctorita mea.

In rest nu prea am timp sa stau pe DC ca am cam mult de lucru in ultimul timp, dar sper sa treaca si per. asta.

Na ca am scris o gramada, asa cat sa-mi ajunga pana intru data viitoare.
Va pup pe toate si sarcini usoare cu bebelini sanatosi din partea mea.
Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

FLORININI schimb imediat pe lista.
cate sapt. ai tu?
al meu la 13 sapt. avea 171 batai/minut.
vad ca era tare agitat saracutul. si eu ma uit la filmat toata ziua.
abia astept sa-l vedem live.
Si are deja primele hainute si jucarii de la matusica din Italia.Doamne ce frumoase sunt!!!
abia astept sa-mi ajunga pachetul.
Si cand vine in aug. mai aduce o tura de hainute.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!!!
GIOVA, sper sa fie ok cu plecatul din tara, ca deja mi-am facut multe planuri. Am s-o intreb si eu pe dr. mea.
BEE, sa porti sanatoasa hainutele!!!Si eu abia astept sa vina matusa mea din Israel in August si sa-mi aduca hainute frumoase.As fi vrut sa-mi aduca hainute si pentru bebe, dar nu cred ca aflam pana la inceputul lui August ce se ascunde in burtica: baietel sau fetita.
Fetelor, mai spuneti-mi va rog ce mai gatiti bun!!! Imi este foame tot timpul si as vrea mereu altceva.Am sa incerc si eu reteta cu pulpele la cuptor .
Va pupic!!!!

Mergi la inceput

Florinini ce bine imi pare sa aud ca sunteti bine...si bebe al meu tot de fund sarea! Noi sensibilicoase cum suntem i-am simitit pe bebelini si tare bine este! Scumpa referitor la varice incearca sa stai cu picoarele mai sus...pe scaun, daca ai treaba la birou...eu asa stau!Sper sa poti scrie mai des...Poti sa-mi zici dimensiunile lui bebe si in cite sapt. esti acum?

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Giova

Bebelinu avea 12 sapt. si 6 zile, deci tot pe acolo cu al tau.
Acum am 13 sapt. si 2 zile.
Cat despre inregistrat nu am inregistrat ca era stricat recorderul doctoritei chiar atunci asa ca o sa o facem inregistrare la 20 saptamani. In schimb mi-a dat o gramada de pozici cu care dorm la cap, pe noptiera, si dimineata si seara ma uit la el cat e de frumos si cuminte.
Mersi de promptitudine.
Pupici
Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Alina azi fac mazare cu bulion si tocanita de ciuperci cu simintina!

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Florinini poate reusesti sa pui o poza sa-l vedem pe bebe...mie toate pozele imi sunt asa de dragi!

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Cata

Bebelinu meu are acum 13 sapt. si 2 zile, dar daca ma gandesc ca la mine e trecut de 12 noaptea cred ca pot sa spun ca are 13 sapt. si 3 zile. De dimensiuni nu pot sa spun nimic ca nu mi-a spus si nici CRL nu am pe poze. Cand am intrebat-o pe ginecoloaga mi-a aratat ca ar fi cam in jur de 5.5-6 cm dupa aproximarea mea, dar nu stiu realitatea, asta este just ceea ce mi-a aratat ea prin departarea a doua degete, iar eu am aproximat.
Sa te uiti la thicker-ul meu si acolo ar trebui sa fie varsta exacta a lui bebelinu.
Pupici
Florinini

Mergi la inceput