Mamici de ianuarie-februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am rectificat lista si am vazut ca esti dupa mine cu o zi.
avem bebei saltareti si energici.
tocmai am dat la rate tot ceaiul de sunatoare. asta e.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Va pup pe toate ca mi-am facut norma la DC, ma duc sa ma culc ca e tarziuuuuuu.

Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Catalina, merci! Mi-ai dat o idee cu mazarea. Chiar n-am mai mancat demult....Si cu tocanita de ciuperci...ai putea sa-mi dai si reteta? Te rog mult daca ai timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina...Se caleste o ceapa in putin ulei de masline se pune putina apa, condimente si cind e fiarta ceapa se adauga ciupercile din borcan, eu de astea am in casa, sau proaspete si se lasa sa se fiarba bine, dupa ce au fiert se inchide si se pune smintina...poti sa pui mamar sau patrunjel, dupa gust! Pofta buna! Abia astept sa fac!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza,burtici!!eu sunt tare amarata si nervoasa...azi noapte daca am dormit 5ore e bine.nu stiu de la ce dar am fost asa de balonata ca ma durea si burta si stomacul si gaze nu am reusit sa scot pe nici o parte.va dati seama ce m-am chinuit,pur si simplu simteam ca explodez,si inca nu mi-a trecut.si nedormita asa mai am si o gramada de treaba in casa ca dupa weekend ramane aici ca la nebuni...in concluzie sunt un car de nervi!!
iar de mancare...biscuiti cu paine!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna burticutze ,
Giova ,m-am uitat pe listutza ,si cand ai timp poate imi treci si mie ziua de nastere (25-07-1977)
Ce ati mai facut ieri fetele ,ca eu v-am tot asteptat aici si nu ati aparut ,lucky me ,vad ca preparati numai bunatati ,mi-ati facut pofta de ciuperci ..dar eu stiu o altfel de reteta ,se iau ciuperci proaspete din acelea albe de la Carfour se scoate codita iar in interiurul lor se umple cu branza de vaci si marar tocat ,se adauga putina lamaie dupa gust :)si de pun la cuptor ,ori pe gratar direct ! Sper sa va placa si sa incercati si voi ,mi-e imi plac nespus de mult
pupici
Maria6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Merci mult, CATALINA! Nici nu e greu de facut.
Astazi fac. Sa avem pofta!!!

Mergi la inceput

fetelor voi aveti dureri de spate- sale?
de dim. m-am trezit cu o aslfel de durere. si nu e din cauza ca am dormit descoperita. e de la sarcina.
si acum ma doare, mi-a facut al meu masaj, dar tot degeaba.
Mi-e tot rau. cred ca mai dau o tura de.... .

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

FETELOR NU MA SIMT BINE DELOC, AM DAT DEJA LA RATE DE 2 ORI.
MERG ACASA. NE AUZIM MAINE. PUPICI SI NU SCRIETI PREA MULT.

daca ajungeti la pag. 10, sper sa stie una dintre voi sa copieze lista cu totul de la prima pag. si sa deschida un alt cap.
va multumesc.
va pupic.
sa ne auzim cu bine maine.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Eu nu am avut dureri de spate de cand am ramas gravi ,nu stiu ce sa zic. Cand ma durea spatele era ori de la pozitia probabil gresita pe care o am cand stau la calculator ori cand ma prinde raceala ..sper la tine sa nu fie decat din cauza pernutzei .Aaa ,nu v-am zis eu dorm cu o pernutza intre picioare si una sub burta ca asa imi mai treceau durerile ,in ultimul timp nu ma mai vait ,sunt asa bucuroasa ca mi-au mai trecut Tocmai am citit ce mi-a raspuns doctor T pe site despre problema mea cu analizele ,el spune ca ar putea fi o infectie urinara ,eu doar sper sa nu afecteze bebicu tratamentul in cazul in care doctoritza mea imi va prescrie unul mai ales ca sunt in primul trimestru !
Maria
6

Mergi la inceput