Mamici de ianuarie-februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
Maria28 spune:
Giova ,imi pare rau ca te simti asa de rau
,odihnestete mai mult ai grija de tine .Te asteptam cu drag inapoi .pupici 

Maria
6
utocatalina spune:
Pe mine ma doare spatele de o sapt. dar tot am crezut ca este de la curent...ca m-a tras curentul..acum nu stiu ce sa mai cred...Giova sper sa-ti treaca raul! Sa ai pofta Alina! Mirela asa am patit si eu cind am mincat prea multa fasole, esti sigura ca nu ai papat ceva si te-ai balonat? Maria suna foarte bine si reteta ta..eu mai faceam la cuptor cipercute rotunde umplute cu coditele taiate marunt si cubulete de piept de pui calite cu ceapa si deasupra cascaval...immm..ce bun!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Maria28 spune:
Catalina imi dau jos palaria
,esti mai tare decat mine la retete , de unde le tot scoti ,cred ca ar trebui sa deschidem un topic cu retete culinare sau este deja unul?
Mie imi plac mancarurile usor de preparat si fara grasimi daca se poate,sunt foarte simplista cand vine vorba de papica ,in schimb ciorbita imi place sa am tot timpul in frigider .Poate imi dai niste idei de ciorbite bune ,plssss 
Maria
6
adriana_i_ spune:
'Neatza fetelor 
ati scris nu gluma in ultimele zile
O sa incerc sa recuperez cu cititu'.
Eu sunt zombie, oscilez intre stare de rau si foarte rau
, da's optimista, mai am "numai" vreo 4 saptamani de tras cu starile astea ![]()
Va pup, si sa aveti o saptamana frumoasa!
Adriana 8+
utocatalina spune:
Maria ha..m-ai facut sa rid
...la capitolul ciorbe si supe sunt ZERO
...noroc cu mama sa-mi mai fac poftele..de ex. in weekend mi-a promis supa de rosii cu taietei de casa...nu vine mai repede weekendul?????
Adriana sper sa-ti treaca si tie raul..Ia de aici o floare!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
maraki spune:
Salutari burticuteeeeee
O noua saptamana incepem iar eu tot asa ma simt
Ieri mi-a fost rau, astazi vad ca voi avea o zi asemanatoare
Sant in saptamana 13 si tot asa continui....Am inceput si eu sa am usoare jene la burtik, banuiesc din cauza ligamentelor.
Cata si eu simt din cand in cand miscari in burta dar nu cred ca e de la bebe
Eu ma astept sa il simt cu adevarat peste vreo luna, si sant la a 3-a sarcina
Abea astept sa ajung pe 22 la eco
Fetelor pe mine nu ma mai atrage nimic sa mananc, carne nu mai vreau de nici un fel, maine fac ardei umpluti si sper sa nu imi faca rau dupa ce mananc
Mai greu imi este cand simt miros de gateala in bucatarie![]()
Sambata am fost la cumparaturi si am mai luat pt bebe ceva hainute
Bee sa porti cu placere tot ce ai primit
Sa imi spui si mie de la ce magazine a cumparat hainutele de gravidutza
Va pup pe toate si va doresc o zi fara greturi
Sanatate la bebei
12+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki ce tare esti ca iei de pe acum hainute de bebe...si pe mine ma maninca palmele, dar cred ca abia la 7 luni o sa ma incumet...nu neaparat de superstitie...abia astept sa iau si eu!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
maraki spune:
Catalina pai al meu sot daca ar fi dupa el, ar trebui sa stea hainutele insirate pe umerase ca niste tablouri, sa le vada mereu
La primele sarcini am stat si eu pana dupa ce s-au nascut copiii insa e cam greu sa le cumperi la repezeala.Nu ma mai i-au dupa superstitii![]()
12+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
J G spune:
Buna fetele!
Pentru cele care se simt rau :
sper sa va treaca foarte repede!
Maria, am fost in weekend la mama si mi-a facut o ciorba incredibil de buna, am mancat pana mi-a venit rau (nu foarte, doar ca a trebuit sa ma odihnesc...) si este si foarte simplu de facut (a trebuit sa iau reteta, sotul meu se uita la mine sugestiv, adica in seara asta trebuie sa o fac...) astfel: se taie o ceapa in cuburi mici, se curata si se rupe in bucati mari fasolea galbena si se calesc impreuna in ulei si sare pana se inmoaie fasolea, se adauga rosiile taiate bucati mici (eu le dau pe razatoare, e mai usor si scap si de coji)niste coasta afumata si se toarna apa, peste asta se mai pun verdeturi, vegeta, se acreste cu bors sau corcoduse (dar putin, sa nu fie acra de tot) si cam asta e! Foarte important, se serveste cu smantana! E o ciorba ardeleneasca, pe care o stiu de cand eram mica! Si sa nu ziceti ca e greu de facut!!
Acum, am o intrebare foarte importanta si va rog sa-mi raspundeti...
Eu sunt fumatoare (+ 1 pachet pe zi..) de cand am aflat de BB am fumat mai putin, le-am schimbat in tigari foarte slabe dar nu am fost multumita, vroiam sa ma las de tot. Asa ca vineri seara am fumat ultima tigare, sambata, duminica si azi- nimic. Problema este ca ma simt foarte rau: ma sufoc, am foarte multa energie in maini, picioare... si starea mea psihica este groaznica, nu ca sunt nervoasa, ci sunt de-a dreptul AGRESIVA, ceea ce e ciudat de tot! Ieri mai aveam putin si ma luam la bataie cu cineva!!
Azi dimineata imi zice o prietena ca cumnata ei, care e insarcinata si care fumeaza, a intrebat doctorul ce sa faca si doctorul i-a spus ca nu e bine sa se lase de fumat, ca cel mai bine e sa le reduca.
Voi ce ziceti, cum e mai bine? Eu totusi cred ca cel mai bine e sa ma las de fumat, dar daca nu e bine si ii fac rau lui BB? Nu vreau sa fac vreo greseala!
Multumesc,
Janina
9+
utocatalina spune:
Janina nu ma pricep ca nu sunt fumatoare...sa vedem ce-ti scriu fetele care mai pipeaza...super ciorba ardeleneasca ![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica