Mamici de ianuarie-februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, ati plecat toate acasa,chair asa? Mybabyunde esti?

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi, mersi DENISA.
E super si al tau.L-am remarcat mai de mult.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Salut burticile si sper sa aveti un weekend frumos si insorit, sa va puteti plimba, iesi la iarba verde...eu n-o sa mai pot intra decat luni, cand vin la birou...acasa nu am internet!
La noi vremea nu se anunta prea stralucita, cica ploua

pup fetili si vorbim luni!

iulia 9+

Mergi la inceput

Iulia, weekend placut!
Giova mersi de aprecieri!
restul fetelor? eabai 5 pm in romania, ati disparut la mare?

Denisa
11+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

mercic,fetele!si-mi place titulatura voastra,f sugestiva.eu am fost sa-mi cumpar inghetata ,doar de dragul de a cumpara ceva ca pofta mare nu-mi era la greatza mea.dar cred ca am devanit maniaca cu cumparaturile.
despre vestea sarcinii eu am trambitat la toata lumea de cum am aflat pt ca eram f fericita si vroiam sa stie toti.la fel si la locul de munca pt ca acolo trebuia sa fac efort nu gluma.
mai,dar sunt atatea fete care nu au mai scris de muuult:AYUMI,ASTERYARO,LULUZA,LUIZA,ANAM SI MAI SUNT.SPER DOAR SA FIE BINE SI ELE SI BEBEII
MIRELUTZA12

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu ma gandeam la celelalte fete.
sper sa fie totul ok cu ele si bebeloii lor.

Plec si eu acum acasa, de fapt in piata.Am fost la Chicco si am dat 600.000 lei pe o crema antivergeturi.Sper sa fie buna.

Va pupic, weekend placut si cu mine va auziti luni.
Fara greturi si alte probleme.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Buna burtici !!!
Acum am intrat si eu Denisa,scuze pt intarziere,dar am avut pofta de salata orientala si nu m-am putut abtine,am si mancat deja 2 portii.
Am spus si eu cum stau cu emotiile..nu plang dar sunt nervoasa,urlu la toata lumea si saracii nu stiu ce am,sotul meu mi-a zis mai in gluma mai in serios ca am noroc ca sunt insarcinata ca altfel as fi primit o mama de bataie.
Va pup
Denisa sunt si pe messenger.

Adriana 11+

Mergi la inceput

Fetele, Astery si restl, da-ti si voi un semn sa stim ca sunttei bine.
Eu nu sunt nervoasa deloc, ba chair imi impun sa fiu calma, ca nu vreauun bebe f. agitat, cum o fi o sa il iubim
Eu o sa fac un pui al cuptor pe sticla cu mamligutza is usturoi sa vedem dc diseara sau maine, iar duminica vreau sa imi scot sotul al restaurant ca e our aniversary
va pupic acuma

Denisa
11+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut toate burticutele,
DENISA, happy anniversary tie si sotului tau, sa va iubiti, sa fiti sanatosi si voi si fetita voastra si sa aveti un bebe cum va doriti!
IULIA, eu cum am vazut testele pozitive i-am anuntat pe tata si pe socrii mei, pe nasa si pe matusa si unchiul meu. Restul au aflat de bebe abia dupa ce am avut confirmarea ca totul e ok, adica pe la 8 saptamani, cred. La job am anuntat, la ambele adica, pe la 10 saptamani, asta ca sa nu zica ca nu i-am anuntat din vreme.
BEE, eu am facut anestezie stomatologica cand inca nu stiam ca sunt insarcinata, din cate mi-a zis doctora apoi la femeile insarcinate trebuie folosit un anestezic care sa nu contina nu stiu ce, intreaba-ti si tu dr., ca eu nu mai tin minte. Anestezicul meu a fost cu de toate in el, asta e, dr. ginecolog a zis ca nu se intampla nimic de la o amarata de anestezie, se pare ca e mai rau sa nu tratezi decat sa tratezi. Stiu ca la vremea aia eram si eu stresata de chestia asta, nu imi venea in minte decat anestezia pe care am facut-o atunci.
Asa ca sper sa nu ai probleme foarte mari la dinti si sa fie totul bine.
Eu si sotul facem musaca, eu am pregatit ingredientele, adica carnea tocata condimentata cum trebuie si el e la munca de jos, adica curatat de cartofi si prajitul lor. Abia astept sa vad cum iese. Oricum, ma mir ca m-a apucat pofta de mancare gatita, ce o fi cu mine?
Fetele, buna ideea cu intalnirea, abia astept sa ne punem de acord si sa vedem ce si cum. Eu sunt cam ocupata in iulie, pana pe vreo 25, pe urma sper sa intru si eu in concediu de odihna.
Hai ca va pupic si pe voi si pe bebei ca ma intorc sa il stresez pe sot la bucatarie.
Apropo, azi implinim si noi 14 saptamani. Si suntem mandri! Am crescut! Si burtica la fel!
Anda si matzul subacvatic

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Pisoi mersi d eurarisi tie numai bine, dar noi nu avem o fetita, acesta e primul bebe, ce ai vazut in poze sunt fetiteel nasilor nsotrii=2 super faine!
Pofta buna si sa it iasa buna musacaua, dar de ce prajesti cartofii, oi avea tu o reteta aparte!
Numai bine, Mirela esti ok, cand incepi jobul?
maraki ce faci iubita, dormi?

Denisa
11+
BEBIK

Mergi la inceput