Mamici de ianuarie-februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
Va rog spuneti-mi si mie daca durerile de ovare (cred) in prima luna de sarcina sunt normale.
Din pacate nu este cazul meu, eu sunt inca la aspirante, sora mea tocmai a aflat ca este insarcinata.
Va multumesc

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor,

Va citesc de mult timp. Va doresc la toate sarcini usoare si de acum in colo si bebei sanatosi si norocosi.

Eu sunt graviduta in 12 sapt (DPN 20 Ian). Noi locuim in state dar venim intr-o vacanta lunga in Bucuresti in Aug si Sep. Avand in vedere ca stam asa de mult plecati din state, as vrea sa mai fac un consult-doua in Bucuresti. Sunt mai ales interesata in eco (cea de la 18-20 sapt). Poate cineva sa imi recomande un cabinet bun in Bucuresti, unde se fac eco ca lumea, si care este decent d.p.d.v. al modului in care se trateaza pacientii, etc. (fiindca ce citesc despre sistemul medical in Romania ma ingrozeste). As vrea sa nu stau pe la cozi pe culoare, etc. Sa fie civilizat.

Cel mai mult m-ar interesa daca stiti pe cineva bun la Elias, sau pe langa Elias (zona 1 Mai), dar orice alte recomandari imi dati sunt f. binevenite.

Multumesc mult de tot!

P.S. Am postat un mesaj f. similar si la subiectul Lista Medici Ginecologi/Obtetricieni, dar ma gandesc ca poate ma puteti ajuta si voi cu ceva info. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ileana_marius, durerile de ovare sunt normale, deci sa nu se streseze si sa mearga sa vorbeasca cu medicul!
Corina, mergi a acentrul medical unirea, acolo e si pop si iosup, care au si cabinete medicale private si fac si eco bune, nu stiu numerele, dc cautzi pe google, precis vei gasi.Oricum sa stii ca acolo platesti tot, da?
Bafta!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata fetele. Pentru mine e chiar minunata, fiindca e una fara dureri.
Denisa, 1 an de casnicie? La mult mai multi!! Si sa fitzi fericitzi cu bebelul vostru!
Pisoi, mersic pentru incurajari, dar povestea mea a fost horror. Am sperat ca scap netratata pana nasc. De joi m-a luat o durere constanta, care ieri cand mi-am pus putzin propolis, a devenit insuportabila. De la ora 5, am stat in mashina cautand vineri seara pe cineva care sa ma salveze. Telefoane peste telefoane, nimeni cunoscut care sa ma ia vineri la ora aia. Pe la 6 la un cabinet m-a "facut o doctorita", cica mi-a deschis 1 canal (din 3)si imi omoara nervul treptat, fara anestezie. De calmante nici nu se punea problema sa iau, iar eu eram deja isterica. L-am sunat pe doctorul meu, care mi-a zis sa-mi fac anestezie, ca e mai putin periculoasa decat sa mor de durere. Pe la 8 alergam la Facultatea de Stomatologie, unde au urgentze! NUmai tzigani!!!!Am inceput sa plang disperata si ma durea si burtica, asa ca am luat NoSpa. Si m-a ajutat Dumnezeu si mergand dupa cai verzi pe peretzi am gasit o clinica cu program pana la 9! Era deja 9, dar m-am rugat de ele, si le-am zis ca sunt insarcinata si ca nu mai rezist. Foarte amabile bietele femei!N-am cuvinte sa spun. I-am zis doctoritei ce si cum si cu anestezia si a decis sa nu ma intepe, doar sa-mi puna putzin anestezic direct pe nerv, dar sa dezgroape nervul pe viu. Ce mai conta? IMportant era sa nu ma mai doara dupa! S-a minunat femeia de mine ca nu am zis nici pas!Prima doctorita nu deschisese nici un canal, asa ca ce nerv sa omoare? Poate pe mine!! Am scapat! 4 canale eliberate de nerv aproape pe viu! Dar nu ma mai doare decat burtica, de suparare si agitatzie cred.

Sper sa fie bebe bine, ca tare suparata si disperata am fost. Si sper sa nu mai plece prietenul meu de acasa ca vad ca-mi merge tare rau fara el!

fetele.

Bee 14+++
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..iaca vin si eu...azi am implinit 12 sapt...URA! Ieri am fost precum Sisif, duceam bolovanul in virful muntelui si o luam de la capat si sa va zic de ce...am luat si eu o amarita de reteta compensata sa cumpar si eu la jumate de pret jaful ala de Augmentin...am umblat prin tot Bucurestiul, dar desigur ca nici o farmacie nu elibera retete compensate, asa ca dupa foarte multe esecuri l-am platit integral...super, nu?Desigur ca antibiograma mi-a aratat acelasi lucru, asa ca am inceput de ieri seara sa iau pastile...seara s-a incheiat super, am iesit la o pizza cu pui si o inghetata cu crantz, super buna, asa ca la ora 22:00, cine minca ditamai pizza?Foarte papa bun!Azi mergem la film:Razboiul lumilor...Eu sunt foarte bine, bebe cred ca da din picioare, iar eu am trecut de 5 kg luate!Sotul ma rasfata ca pe o comoara si sun foarte foarte fericita! Doamne ajuta!Corina pentru eco morfologica daca vrei si eu iti recomand ca si Denisa (pupici si felicitari din suflet pentru ocazia speciala...multi ani inainte impreuna, sanatosi si fericiti!) Centrul Medical Unirea:Iosup...acolo voi merge si eu pe 25 iulie!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor in album la eco am pus poza lui bebe de la 11 sapt. jumate. Nu e foarte clara, dar e bebe!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata burticute frumoase
DENISA, scuze de confuzie, eram sigura ca una dintre fetite e a ta, nu stiu de ce am ramas cu ideea asta, sunt ametita. Musacaua a iesit super buna, eu nu stiu decat reteta cu cartofii care se prajesc inainte de a se baga in cuptor, mai stii tu alta reteta?
BEE, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, intr-adevar, e horror povestea ta. Eu am o dentista super, si nici macar nu e foarte scumpa, are preturi rezonabile, in plus e si foarte blanda si responsabila, daca vrei te pun in legatura cu ea.
CATA, imi pare rau ca ai alergat atata dupa amaratul ala de medicament, sper sa te faci bine cat mai repede si sa nu mai faci infectii de astea.
Fetele, acum ma apuc si eu sa imi ajut sotul sa faca putin curat, adica el sa bage aspiratorul si sa spele cu mopul iar eu sa spal vasele.
Pupici la toate burticutele , intru mai tarziu.
Anda si matzul subacvatic 14+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna ,burtici!abia am ajuns si eu acasa de la stat la o ditamai coada pt renovarea actelor.si mi-e un rau....ca am ajuns acasa mai mult moarta decat vie si cu multe rugaciuni.daca o mai duc mult asa cred ca mor sigur!!!!!
DENISA sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!!LA MULTI ANI!!!jobul il incep pe 15iulie si e ceva temporar pana la sf lunii,apoi cred ca o sa mai caut ceva daca intre timp nu mor pe la munca
CATALINA sincer te invidiez ca poti manca atata papa bun.eu in afara de o banana si un pahar de lapte dimineata ,mai pot manca doar paine,biscuiti si cate un carnacior cu chiu cu vai.restul il.
PISOI ce bine e sa ai ajutor la treaba,nu-i asa?
BEE nasol prin ce-ai trecut dar slava Domnului ca s-a rezolvat!si eu ma gandesc cu groaza la infectia care o am eu la dinte ca tre sa iau antibiotice si apoi sa-mi lucreze mai pe viu asa.
MARAKI cum te mai simti?ca eu ma taresc prin casa ce rau imi este...
pup toate burticile si sa ne dati vesti bune!!
mirelutza12+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ziua buna greieri bortosi
Mirela la mine e cam curios, ieri dupa cum am scris asteptam sa imi aduca Robert supa aia minune de la restaurant, pana atunci mi-a fost foarte rau, am stat cu gandul la ea o zi jumateDupa ce am mancat-o minuneeee....am inceput sa ma simt mult mai bineIti dai seama ca puteam sa am 10 feluri de supe si ciorbe, eu pe aia o vroiamIn schimb seara am mancat mamaliguta cu branza si smantana si imediat ma luase raul, a trebuit sa stau neaparat in pat, sa adorm ca sa nu ma duc sa
Eu sant foarte rea cu poftele, la prima sarcina am mai scris eu, am ajuns in spital cu iminenta de avort ( eram in 6 luni ) din cauza unor rosii ( mi-a fost rusine sa cer )Astazi o sa incerc si eu sa fac supa aia minune de legumeDaca nu imi reuseste sant in pom
In rest am usoare dureri de burtik, cred ca din cauza ligamentelor care se intindBineinteles ca in fiecare dimineata am programul meu de Sper sa ma simt mai bine astazi pt. ca mai intai trebuie sa ne ducem la cumparaturi, poate gasesc si faimoasa fasole grasa( aia lata galbena ) la magazine turcestiDe o saptamana ma gandesc la ea
Felicitari pt. noul jobSa speram ca vei putea lucra si ca nu vei mai avea starile astea accentuate de greataCe bine ar fi sa scapam si noi de ele cand intram in trimestrul 2
Denisa casa de piatra, sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa va bucurati de copilasul vostru
Catalina bine ca stii cum stai si te-ai apucat de tratament, stie dr. ce faceCred ca intr-o saptamana va fi deja istorie problema astaSi eu te invidiez ca poti manca atatea bunataturiM-am riscat si eu cu o piersica acum, sper sa nu imi faca rau
Dana-Ene parca tu scriai ca din trimestrul 2 scapam de greturi? Sper sa fie asa insa, am o prietena care a intrat deja in trimestrul 3 si toata sarcina a avut greturi si a zilnicMa refer ca in timpul zilei la greu, nu doar dimineata
Va pup pe toate fetele si va doresc un WE super reusit, fara greturi

12+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki, ia-o incet si cu pofte si cu tot si va fi bine, BEE bine c a ai scapat si sper sa nu mai ai astfel de probleme.
Multumesc tututor pt urari,main emergem la restaurant!
Cata nu te mai miracu farmaciile si ia-o si tu incet, si cu mincarea, ca sa nu ti se aplece.
Eu azi fac pui ep sticla la cuptor cu mujdei si mamaligutza si maine cred ca va presta sotul paste cu pui si legume, sa vedem, vreau sa ajung si la ferma sa iau cirese si ce or mai avea.
Acuma mi-a facut hsbandu un iced capucino, un deliciu, ca doar asta imi place si o sa mai fac si eu una alta pe aici.Ieri am fost harnica si am facut curat.

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput