Mamici de ianuarie-februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Iuliiuli ,era vorba de branza sarata
pupicei
Maria7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maria bravo, asta vroiam sa stiu dc ai 7 ca am vazut ca a aprut capit de mamici d emartie-aprilei si sunt unele cu 6 sapt, si nu mai pricepeam, bravo si numai bine.
Alina si tu la fel, vad ca esti marijoara tusi o luati pe urmele lui cata toate cu poftele..

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ce liniste pe aici, abia astept sa plec si eu intr-o ora acasa, azi vreau doar sa calc ceva si sa ma cucl devreme, dc aseara am petrecut si sper ca sotul sa faca nist epaste fetucini:)
MyBaby tu unde esti, nu ai scris demult.
Numai bine

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute dragi,
Revin si eu dupa o absenta cam lunga pt mine. Motivul a fost ca m-am mutat intr-o noua casa si am trecu prin cosmarul mutarii : 5 zile impachetat si o saptamana despachetat. Un cosmar....Bietul sot el a carat tot ca eu nu puteam. Apoi a durat vreo 10 zile pana sa imi vina cu telefonul si internetul la noua adresa.
M-am gandit zilnic la voi si imi era o ciuda ca nu pot sa vad ce mai faceti. Am stat 2 zile sa vad tot ce ati scris.
Mirela si restul fetelor care v-ati gandit la mine , m-am bucurat ca nu m-ati uitat.
Eu in general pot sa zic ca sunt bine. M-am obosit foarte tare cu mutatul, nu puteam sa stau aplecata. Burta mi-a crescut ceva de speriat , dar mai mult de jumatate e slanina.
Am fost la eco acum 2 sapt bebele era tare voinic, l-am vazut cum dadea din maini. Am plecat de acolo super fericita.... Saptamana viitoare am din nou programare la eco.
Maraki si Mirela imi pare tare rau de voi ca va simtiti asa de rau. Eu de vreo saptamana`pot sa zic ca nu mai am probele de scarba, am inceput sa mananc de toate aproape. Chiar si carne. Am fost duminica si am facut gratare si am bagat in mine....
Giova trece-ma si pe mine pe lista cu data nasterii 21 iulie 1977. Acus e ziua mea, imbatranesc.
Mirela draga, m-am uitat pe pozele tale, doamne ce draguta si tanara esti chiar ca pari un copil.
Dragelor va pup acum, pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mama fetelor ce de a-ti scris...nici nu stiu de unde sa incep...
Ana_m felicitari pentru casa noua...sa va simtiti foarte bine in ea si bebe la fel!
Denisa cum au iesit pastele facute de sot? Mie deja imi curg balele!
Alina super pozele...si uau stai foarte bine cu inaintarile...sa vezi acum ce mari o sa faci..o sa fi Pamela Anderson a noastra!Ma bucur ca ti-a placut tocanita...si eu am facut si linga ea am trintit prima mamaliga facuta de mine...a iesit super...sotul s-a lins pe deste!Auzi daca ai atitea pofte, ai luat pe tine vreun kg? Ca eu am luat vreo 5 la nici 12 sapt!
Try esti tare...si m-ai ajutat sa ma identific in rindul gravidelor care l-au simitit pe bebe...starile pe care mi le-ai spus,cum ai explicat ca sunt cele mai mari sanse de a se simiti bebe...ma bucur din suflet ca ai facut-o..ca m-am convins inca o data ca bebe a miscat!Pupici pentru tine si Alexuta!
Iulia daca tot ai salivat la retete trebuia sa faci si tu ce ti se parea ca-ti face cu ochiul..eu cind aud o reteta buna, abia astept sa o fac...din pacate cea cu pulpele am ratat-o ca nu mai imi place momentan carnea de pui...de fapt zilele astea o sa fac o pauza la carne in general...cu exceptia pastramei de vita la care nu rentunt inca!
Mirela bravo pentru rezultatele bune!
Maria ce sa-ti zic...eu la soacra nu am apelat niciodata, in schimb bunica sotului mai imi trimite prin el cite ceva ca stie ca sunt pofticioasa si stie ce-mi place din ceea ce prepara...din fericire baza ramine mama, care imi face aproape sapt. cite ceva de mincare si eu doar ma duc si le inhat!
Janina bravo fata....uite noi te incurajam sa nu te mai apropi de tigari!
Eu sunt bine..usoara greata, dar trece cu papa bun...de maine intr-o sapt. intru in concediu iar vestea buna este ca trebuie sa eliberam biroul ca ne muta!In fine o sa impachetez si eu pe aici ce pot si le las cu biletel, ca habar nu am unde va fi noul meu birou...om vedea..noi sa fim sanatoase!
Fetelor vedeti ca in Bucuresti a anuntat GRINDINA! Aveti mare grija!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!
am revenit si eu!!!
mai bine ca ieri dar nu in totalitate.Ieri dupa un somn bun si lung, m-am trezit si am papat painica cu branza si iaurt, banane, lubenita, struguri.

Ma doare spatele ingrozitor.Eu nu am avut probleme cu el.de ieri au inceput durerile, nu stiu ce sa ma mai fac.

JANINA mai stiu o prietena care fuma, si i-a zis dr. sa nu se lase dintr-o data de fumat, ca oricum nicotina o mai are in corp, si decat sa fie nervoasa mai bine 5 tigari pe zi.Asta am citit si in carti.
Bine este sa nu mai fumezi, dar daca nu te poti ìabtine asta e.
Si eu am fumat inainte, putin 10 tigari/zi, dar din cauza greturilor, nu am mai putut fuma.Nu suport nici fumul acum, din cauza asta s-a lasat si al meu de tigari.

TRY multumim de sfaturi.ne prind foarte bine, noua astora, incepatoarele.

MARAKI si MIRELA
sa dea Domnul sa va simtiti mai bine.
Vreau sa simt bebele ca misca, ca sa nu-mi mai fie rau (si mie nu mi-e in fiecare zi).

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Giova si pe mine ma doare spatele de 1 sapt...dar este inca suportabil...nu stiu ce sa-ti zic sa iei sau sa te ungi...pune si tu intrebarea pe siteul lui T..sau citeste la intrebari ca poate a postat cineva ceva asemanator...apropo si eu de 2 zile basculez struguri!

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza burtici frumoase!eu iar nu am dormit azi noapte de durere de stomac.of,ca tare-s mic si amarat!!ma bucur asa de mult pt voi ca va simtiti bine si ca papati de toate!eu tot la49kile sunt dupa cantarul meu.partea proasta e ca am inceput sa mananc dulciuri(chec,biscuiti,caramele)si nu ca mi-e frica ca ma ingras,dar nu mananc mancare mai deloc,ce sa mai zic de fructe,legume sau lactate...dar asa cel putin zic eu ca nu mai fac asa de multa aciditate,desi ma cam insel...
ANAM chiar aseara ma gandeam la tine,ca ne-ai cam ingrijorat cu absenta.ma bucur ca ai terminat cu mutatul si ca ai inceput sa papi bine.
CATALINA bravo pt prima mamaliguta,sunt sigura ca faci papa tare buuuun.cat despre kile sa le porti sanatoasa si bebe sa fie bine si vioi ca pana acum.in fond nu ai pus chiar asa de mult.esti ofrumoasa.
GIOVA ma bucur ca esti mai bine.cat despre durerea de spate,nasol ,nu stiu de la ce-ar putea fi.ma mai doare si pe mine dimineata cand dorm dezvelita si cu geamul deschis ,sau cand dorm stramb.uite un si sper swa-ti treaca.
TEOLINDA unde esti ca nu ne-ai mai dat vesti!sper ca esti bine.
TRY super sfaturile,ne sunt tare de folos.pupicei la bebel.
MARAKI cum mai esti,ce ai mai papacit?
pupici la restul burticilor!!!!!
mirelutza12+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neata fetele!

Azi am implinit 10 saptamani!!!!! deci un sfert deja s-a dus! Abia astept sa fac urmatoarea ecografie sa vad BB cum se misca.
Multumesc mult pentru incurajari. Deja ma simt mult mai bine, nu ma mai gandesc la fumat deci nu mai sufar dupa tigari, nici nu ma mai sufoc! Asa ca nu o sa mai fumez nici o tigare! Chiar daca mai am toxine in corp, cred ca totusi e mai bine sa nu mai adaug altele, nu?
Aseara am facut chiftelute de dovlecel (buuuneeee...)

Voua v-au crescut deja sanii? asa, enorm, ca mie? ca eu nu stiu ce sa mai fac cu ei! Dupa ce ca nu ma mai incap hainele, ma mai si dor rau de tot!

O zi buna va urez,

Janina

Mergi la inceput

Janina pune o poza cu sinii...sa vedem daca o intreci pe Alina!

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput