Salutare mamici,
Giova ma bucur ca azi te simti mai bine.
Denisam sa-ti spun cum fac eu ciorba de dovlecei.Eu fac intr-o oala de 5-6 litri.Pun apa in oala cam trei sferturi si o pun la foc.Pana da in fiert curat 1-2 dovlecei mai potriviti si ii tai cubulete,2-3 cartofi la fel taiati cubulete,1 morcov,1ceapa,1 ardei gras si o leg.de patrunjel toate tocate fin.Cand fierbe apa le pun in oala pun sare si putin ulei.Cand au fiert mai mult de jumatate pun 2-3 rosii date pe razatoare(fac un suc),las sa mai fiarba 5-10 min dupa care pun bors(dupa gust,cat vrei tu sa fie de acra),gust de sare si mai pun putintica fidea subtire(o manuta mica).Dupa ce a fiert totul si ai gustat de sare si bors si ti se pare ca e totul ok mai completezi cu apa pana umpli oala lasi sa dea un clocot, bati un ou si il pui in ciorbita.Iar la final toci cateva fire de leusten si il pui dupa ce ai stins focul la mancare.Acoperi cateva minute cu un capac si apoi gata.Cand mananci poti pune in farfurie un pic de smantana.Eu una simt ca ma topesc cand mananc ciorbita asta.
Sper ca se intelege ce am scris si ca este ceea ce asteptai sa citesti.Pofta buna
.
Deocamdata va pupic si revin un pic mai tarziu.
Lacra.
Tocmai am fost la prima tura de
la WC.
acum sper sa ma simt mult mai bine si sa nu mai vars, ca as vrea sa pap niste strugurei.
poze
gio
si bb 13+
s-a deschis un nou capitol.
continuam discutia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53024" target="_blank">aici
poze
gio
si bb 13+