Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(24)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirela Anca spune:
Cu calculele eu stau in felul urmator :astazi am imtrat in sap.24.Am 23+6zile .Miine o sa am 24+1zi .De acum spun ca am intrat in luna a 6 .[24+1` pina la 27+6] de la 28+1 pinala la 31+6 o sa fiu in luna a 7 .De la 32+1 pina la 35+6 luna 8 .De la 36+1 panala 40+6 luna a 9.Te-am lamurit sau te-am zapacit ?
24fix
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Morgano spune:
Mirela Anca,
Multam mult, m-ai lamurit si tu, intre timp ma luminasem la loc de una singura, ca eram prea de tot:))
Deci eu doar de vineri intr-o sapt, de la 24 fix intru in 6, ca vinerea asta voi avea 23 fix.... adevarul e ca nu mai am rabdare, acuma incepe sa treaca timpul mai greu ca inainte. Noroc ca vineri merg la vizita lunara la dr si il vedem pe bebelica, ca si pana atunci mi se pare mult deja.
Ripley 22+
dienutagraviduta spune:
fetelor,
sa stiti ca eu ma declar in luna a 6-a cand o sa termin saptamana a 22-a; asta pentru ca nu am de gand sa se faca sarcina mea de 10 luni;
eu am noroc ca am um pe 27.02, asa ca martie a fost prima luna, aprilie a 2-a, si tot asa, iulie e a 5-a, si de pe 27.07 eu una o sa ma consider in luna a 6-a;
ripley - eu zic ca de pe 5.07 ai intrat in luna a 6-a ...
dienuta graviduta si bebelushul luca
joy04 spune:
M-am LAMURIT SI EU si nu prea....am si eu o problema tot de genul asta.
adica am 19 saptamani si 3zile, eu credeam ca sunt in saptamana 20 (merg spre saptamana 20..) Si INTRADEVAr MI SE PARE CA TRECE F F F GREU TIMPUL ACUMA...
Datr ce ma fac eu ca dr ginecolog considera ca sunt in aproape 6 luni si vineri can am fost la dr de familie si i-am spus nedumerirea mea, asistente care mi-a masurat funful de uter, a zis ca si ea inclina spre aceeasi varsta.. Ca am fundul de uter de 19 cm , adica aproape 6 luni.
Cine a mai facut asta si cu i-a iesit?
joy
19+
mamica noiembrie-decembri spune:
Rog burticile care se logeaza cu mamica noiembrie si intra pe listuta ,sa fie atente. Cineva a intrat pe listuta a sters Um CristineiMariu si a scris restul listei cu o singura culoare .Datele de pe lista sint greu de recuperat .S-a muncit mult pentru listuta,sa arate asa frumos .e pacat sa ne trezim cu listuta stearsa sau pocita .ATENTIE MAXIMA cind lucrati la ea .

bb_alinus spune:
Buna fetelor,
Trec si eu sa va salut si sa felicit fetitele si baieteii care au aparut intre timp!
Vad ca iar se fac calcule, eu una am renuntat, asa ca eu imi calculez doar saptamanile si babeste imi zic ca pe 20 iulie la mine se sfarseste a 5 a luna - pt ca vreau sa iau in calcul ziua conceptiei - deci am simplificat drastic calculul si deci din 20 feb ziua conceptiei pana in 20 nov data maxima pt nastere sunt fix 9 luni! Ca doctorul meu numai pe saptamani calculeaza! Asa ca la 21 sapt ( saptamana trecuta) am facut a 2 a eco cea de al 2 lea trimestru si prin sapt 32 o sa fac eco finala de al 3 lea trimestru!
Fetelor din Ro, spuneati la un moment dat de eco 3D pe care le faceti voi si care costa intre 2-3 milioane si ma intrebam oare cate eco de astea faceti in total? Ca mie una mi se par scumpe! Eu aici platesc 80 eur pe eco si mi se pare mult - noroc ca sunt rambursata in intregime. Bine, recunosc ca aici daca lucrezi ti se ramburseaza absolut tot - trebuie doar sa ai rabdare si nervi de otel cu administratia! In fine, eu doar eram mirata cand aud de ce cheltuieli medicale vorbiti voi - mie una mi se par preturi de contrabanda ![]()
Va pup,
Alina 22+ Bebitza Amalia
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
dienutagraviduta spune:
bb alinus,
despre ecografii am aceeasi parere ca si tine; si eu m-am pacalit cu 3d si 4d o data, dar a doua oara nu mai pic ...
treaba sta in felul urmator ; fiecare e libera sa faca ce vrea si sa plateasca cat vrea, insa ecografiile la femeile insarcinate peste 20 de saptamani aici sunt gratuite; oricum variaza preturile intre 2-3 sute de mii de lei, iar astea scumpe siunt inutile;
scuze pt fetele care nu au aceeasi parere , sincera sa fiu nu vreau sa creez nici un fel de dispute pe forumul nostru drag
cristinamh spune:
Mirela Anca... pentru orice invat, exista si dezvat... asta apropo de mama ta. daca cu vorba buna nu se poate...
dienutza... cu cortul?? si eu stau cu ochii pe cer (si prognoze) mai ceva ca astronomii... si astept o zi frumoasa sa intind cortul in fata blocului, sa masor de cate folie am nevoie... ca parca nu m-as risca sa plec asa, fara "acoperis". dar tot cu cortul plec! ![]()
eu calculez in saptamani implinite si luni calendaristice. am gasit un calcul, ca DPN e la 9 luni calendaristice + o saptamana de la UCM. asadar, daca o iau calendaristic, e ok la numarat lunile... si sunt si 9, nu 10 ca la saptamani... deci, pe 25 iulie implinesc 5 luni si intru in a sasea...
Cristina
19+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
dienutagraviduta spune:
cristina,
dar pe cortul meu sunt scrise dimensiunile ... nu sunt scrise si pe al tau ? folie luam si noi, asta neaparat, ca nu vreau sa dorm ca bebe in lichid ...
unde va duceti ? noi am descoperit un camping misto la hanul piratilor, langa mamaia ...
xandra28 spune:
fetele, hai, care face un subiect nou?
eu sunt cu impinsul de la spate, ca de facut nu shtiu sa fac.
xandra, 20 fix