Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Dienuta, esti sigura ca eco peste 20 saptamani este gratuita?
Eu stism ca toate 3 eco sunt gratiute, dar doar daca le faci cu internare, in ambulator se platesc.
Poate o fi schimbata legea...nu stiu. In legatura cu eco 3D sau 4D, da sunt niste bani dati degeaba, dar eu am vazut reportajul ala la national "in burta mamei" si era chiar super misto sa-i vezi fetisoara, conturul buzelor, urechile...Daca mi-as permite sa fac 4d as face, dar asta numai pt impresia artistica.
Acum cercetatorii spun ca o data cu revolutionarea ecografului se pot de pista din timp multe alte boli, cum era baietelul din reportajul respectiv caruia i s-a facut operatie inca din viata intrautrina...
Este si asta cu dus si intors. Dar daca s-a inventat masina de ce sa merg cu caruta? Doar ca la noi te trimite colo si colo, unde vor ei, nu conteza ce fel de dr sunt, pentru simplu motiv ca respectivului dr ii intra si lui un comision in buzunar.
Asa ca cine are bani de dat, pt impresia artistica , nu are decat sa-i dea.

JOY 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

joy,
chestia cu gratuitatea eco peste 20 de saptamani scria pe usa cabinetului de consultatii la doctorita mea, la cfr2;
si oricum, cred ca realizezi ca operatia respectiva in uter a fost facuta pentru palmares, nu se face in mod curent nici macar la ei, iar la noi este exclus asa ceva.

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata fete dragi’

Xandra,Pischi2003, Lavi02 felicitari ptr. bb sanatosi si zglobii!
Mirela_Anca este cumplit prin ce treci…pe linga situatia ta, convietuirea cu soacra-mea mi se pare floare la ureche ( desi imi fac nervi aproape zilnic, crede-ma!).Iti doresc sa se remedieze cumva situatia.
Buna venit printre noi Felicia!
Coralia bine ai revenit dupa concediu.

In ceea ce priveste subiectul “soacra” ca m-ati starnit acum citeva pagini si ati pomenit de ele – incerc, pe cit posibil sa nu mai comentez….Vreau sa stau la servici pina in ultima clipa, daca se poate de aici sa merg direct la spital sa nasc, ar fi ideal pentru mine. Ea va sta aici sa-si vada nepotelul/nepotica, nu se va urni pina nu nasc, asa ca nu am nici o sansa sa plece mai repede. Daca nu era aici, intram in prenatal cu vreo doua luni inainte, dar asa, ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa pot conduce ca sa vin pina in ultimul moment, caci ar fi adevarata tortura si macinare a nervilor sa stau cu ea acasa toata ziua …

Vroiam sa va intreb; voi cu cite luni inainte de a naste va veti lua prenatalele?

Fetelor, nu mai pune nici una dintre voi poze pe forum, ca sa ne cunoastem si noi mai bine? Voi va mai intilniti intre voi,va stiti, dar noi, cele de peste mari si tari nu avem cum - stam la distante mari-.

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna fetelor!
Aici in Danemarca nu se fac decat 1 echo maxim 2..., eu de ex...voi face primul echo la 19 saptamani ..., apoi daca totul e in regula s-ar putea sa nu mai fac....sau poate cel mult in ultimul trimestru.
In privinta costului....toate analizele inclusiv...echo si alte investigatii care ti le fac ei...sunt gratuite...doar ce ceri tu suplimentar ....platesti..., dar de obicei nu se intampla asta, pentru ca ei iti fac cam tot ce iti trebuie....
Cam asta ar fi....!
Toate cele bune!
Salisa 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Am uitat sa va spun, in schimb medicamentele aici te costa de te rup....si nu e nimic compensat ca in Romania.
Si nu poti cumpara nimic fara reteta de la medicul de familie....
Deci tot au si ei scapari...nimic nu e perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina welcome back, nu trebuia sa stai 2 sapt in concediu?Sau am inteles eu gresit?
Imi pare rau ca nu ai aflat sexul bbelusului, dar mai ai o sansa, asa e?
Si eu incep IPS next week si abia astept pe 18 sa vad ce face simburica:)

TE pup si numai bine!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc Denisa! Si tu sper ca ai avut un long weekend super!
Doar o sapt. fiindca mi-am lasat zile la dispozitie ptr. programari lunare la dr.(ma cheama lunar la control). Sefii au fost draguti si mi-au spus sa merg oricind am nevoie, dar am mai avut si analize de facut, etc. nu vreau sa intind coarda, chiar daca se poate, nu este genul meu. Mi-am contabilizat fiecare ora, sfert de ora si mi le-am scazut din nr. zilelor de concediu. Este destul ca-mi permit luxul de-a mai sta pe forum, acum sa-mi mai iau si ore pe deasupra, mi s-ar parea nu stiu cum...
Pupici!

Ina

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina, f. frumos din partea ta, dar stii ca acele programari fac parte din orarul gravidei si sunt permise de guvern , nu trebuie sa ti le scazi din vacanta ca dc vrei suni la medicul de famili si iti da medical urgent.
EU o sa imi iau si concediul normal=2 weeks si cand merg la medic anunt seful si dupa dc am chef vin inapoi sau dc nu lucrez de acasa, nu vreau stres, ca vreau sa fie bebe calm si eu la fel si sa fim sanatosi.
Numai bine

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Felicia, bine ai venit la noi.
Deci, fetelor, sa inteleg ca se ingroasa randurile mamicilor bulversate in legatura cu sexul lui bb.
Abia astept sa aflu ce va spun dr voua, eu vineri merg la eco.
Ai vazut, Xandra, ca nu aveai motive sa-ti fie teama?
Cu pompele si sterilizatoarele: eu n-am putut sa-mi intrerup activitatea deloc dupa nastere. Ca si Ripley, sunt traducator. E adevarat ca imi iau biroul dupa mine, adica lucrez pe laptop cand trebuie sa plec undeva. Dar pe mine, in conditiile astea, sterilizatorul m-a ajutat enorm.
Si Emi isi cam lua suzeta din gura cainelui cand era mai marisoara , dar pana la 5-6 luni i-am sterilizat suzetele si biberoanele.
Altceva nu, doar astea, atat a fost nevoie.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DIANA, merci de raspuns, inseamna ca pot sa fiu si eu mai fitoasa cand ma duc la dr. Si da sunt de acord cu tine in legatura cu palmaresul, dar asa se face asi cu operatiile pe cord la inceput, cu cele de cancer, de silicoane...etc

joy 19+

Mergi la inceput