Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Mihaela ,nu te speria de placenta jos situata .Asa am avut eu la Cosmin .Esti predispusa la singerare daca faci efort.Stai cuminte si o sa vezi ca totul este bine .Cosmin a fost dezvoltat normal .Singura problema a fost la nastere .La o placenta jos situata nu se deschide colul si nu se rupe apa singura .Pe mine m-au luat durerile,Cosmin coborise dar colul era inchis.Cind m-au pus pe masa sa-mi rupa apa ,am facut hemoragie si m-au bagat la cezariana .Sint sanse pe parcursul sarcinii sa se mai ridice placenta ,dar daca nu ,singura problema este cezariana .Nu face efort si totul o sa fie bine .Felicitari pentru fetita.
24 sap.

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Dienuta ti-am trimis un e-mail
24 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PISCHI, FELICITARI PENTRU FETITZA......sa cresca mare si sa te bucuri de ea!!!!!!!!
FELICIA bine ai venit, hiar daca esti la jumatatera sarcinii, esti binevenita!!
MIRELA ANCA...mama ta este doar nevazatoare, sau are si anumite probleme neurologice care sa o determine sa fie independenta de cineva? Nu este corect ce-ti face tie, poate s-a invatat sa-i fie acordata totala atentie si acum se simte data la o parte, neiubita..nu stiu ce sa zic, dar te admir pentru puterea pe care ai avut-o pana acum...nu cred ca as fi putut face fata.ITI doresc sa ai putere sa treci peste toate necazurile dar mai mult sa se imbunatateasca situatia...

joy 19+

Mergi la inceput

Mama nu mai este nevazatoare .In luna Martie s-a operat si vede .SE putea duce la tualeta si cind nu vedea .S-a obijnuit s-o servesti pina si cu apa .Nu face nimic singura .M-am obijnuit si eu sa nu faca nimic dar acum am pretentia sa nu se mai murdareasca,sau macar sa spuna ca s-a murdarit .Nu are nici o scuza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Multumesc mult pentru incurajari!! Este linistitor sa-mi ziceti fie ca ati mai fost in situatia asta (cu placenta jos) sau ca mai stiti pe cineva care a fost cu aceeasi problema si pan' la urma totul a fost bine.

M-am mai luat cu treaba la servici si am uitat de cele rele.

Asa ca va rog sa-mi aplicati si mie un carut roz , deocamdata.

Multumesc mult si va pup.

Mihaela 19+ (posesoarea unei fetite dulci)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Scuzeeeeeeeeeeeee.

Am vazut carutul roz din lista dupa ce am trimis mesajul. Mersi mult.

Mihaela 19+

Mergi la inceput

Pentru ca m-am plins suficient de alte probleme ,o sa va scriu acum si despre sarcina .
Astazi am intrat in luna 6 .Pe bb l-am simtit azi putin mai sus de buric .Sughite zilnic .Nu este ff agitat dar misca suficient .Sint intr-o perioada in care sarcina nu ma deranjaza deloc .Dupa atitea dureri ,crampe ,presiune.... acum ma simt bine .Sambata am fost la iarba verde si am jucat fotbal.
24 sap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

sa va povestesc shi eu de ieri, de la eco.
era micutzul asha agitat, se tot mishka, se freca la okishori, era asha dragalash...
shi i-am cerut drei o poza, shi nu reushea sa-l prinda nemishcat... la un moment dat s-a potolit, shi cand sa-i faca poza, mi-a sunat mobilul, shi acuma nu shtiu, probabil coincidentza, dar a intors capul!
a fost super senzatzia, cu bebeul pe ecran, cred ca shtitzi despre ce vb!
xandra, 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut fetelor,

Mirela, putere sa treci peste toate grelele iti doresc. Copiii tai sunt raza de soare, si pentru ei trebuie sa lupti acum in primul rand.

In alta ordine de idei, am o intrebare fte cretina :)) Acuma m-a apucat matematica lipsa: deci luna a-6-a : sapt 24 -27. Deci de cand incepe sapt 24 pana in sapt 27. Adica: sapt 24 incepe de la 23+, nu? Ca doar ai terminat 23 de sapt si ai intrat in 24. Sau nu mai pricep eu nimic.
Eu sunt 22+, adica vineri fac 23 (deci 23+) si sunt practic in 24..... nu asa se calcula sau m-am tampit io?
Sau din 24 fix pana in 27 fix se calculeaza? Nu radeti de mine, recunosc ca azi sunt aeriana si tot ce pana acuma mi-a fost clar acum mi-e strain si straniu..... rad de una singura.

Rypley 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nici Ripley nu mai stiu scrie calumea :)

Mergi la inceput