Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor,
urmaresc prognoza meteo pentru saptamana viitoare si m-am plostit de tot; sor-mea cel putin e un car de nervi (lucram impreuna si mergem impreuna saptamana viitoare la mare) ...
cred ca o sa ne luam gecile groase, si umbrela uriasa pe care mi-a luat-o taticul lui luca o sa fie foarte ... utila ...
xandra - eu zic sa incepi sa-ti faci planuri cu baietel; asa am patit si eu, asta e, acum daca ma intrebi, e mai bine ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

mirela anca - eu cred ca as lasa-o daca as fi in locul tau asa; si i-as inchide usa ca sa nu miroasa; dar e foarte usor de zis altuia ce sa faca daca nu stii situatia ca lumea; de exemplu, poate ca nu poate efectiv sa ajunga la toaleta; sau poate o face intentionat; poate nici tu nu poti stii cu exactitate; in orice caz, parerea mea e ca nu meriti asa ceva in situatia in care esti, si fara nici un sprijin e normal sa te apuce disperarea; incearca sa o iei metodic si sa porti o discutie cu ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

Of,Mirela-Anca, speram la vesti mai bune de dimineata, dar citind povestea ta, chiar ca m-am intristat. Ce pot sa-ti spun? Iti doresc multa rabdare si intelegere pe viitor si curaj sa infrunti situatia, care este groaznica dupa parerea mea. Dar este mamica ta si trebuie sa ai grija de ea. pentru tine. Iar cu Cosmin, o sa treaca, o sa se face bine si el si tu.

Ina, ai grija pe viitor. Nueste chiar recomandabil sa faci acrobatii de genul asta. Tare cred ca pe BB nu l-a incintat prea tare...

Dienuta, in saptamina asta daca e sa e vedem dupa-amiezile, eu nu pot veni decit fara Adila, ca el lucreaza pina la 10 seara. Cu vremea de la mare, nu te necaji inca. Povestea cu drobul de sare. Poate totusi, ai noroc si se insenineaza...Daca te razgindesti cu cortul si vrei numarul de telefon de la vila din Eforie, pot sa ti-l dau.

Xandra, eu exact de genul de situatie in care esti tu acum m-am ferit. Eu cred ca sexul copilului este cel care a aprut acum, ca esti intr-un stadiu avansat care permite doctorilor sa spuna cu acuratete sexul. Dar poate ca intradevar e mai bine sa astepti cu chimbarea caruciorului pina dupa eco morfo.

Felicia, bine ai venit printre noi. Iti dorim sarcina placuta si sa te simti bine in gasca noastra!

M-am lungit ca o pleasca. Va pupacesc pe toate!

23+2

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Buna dimineata, burtici!!!

Am si vesti bune, dar sunt si un pic trista pt. ce mi-a zis doct. Mai intai cele bune: bb e bine, in limite normale, ba la picioruse e cu o sapt. mai mare, se pare ca e FETITA.

Iar nu f. bine: placenta e mai jos decat ar trebui sa fie(cumva sub bb) si poate fi risc de sangerare, de nastere prematura, de dezvoltare insuficienta...... sau poate fi bine pana la urma. Of, sper sa fie bine pana decembrie.

MIRELA ANCA iti doresc putere multa sa treci peste toate astea, sa se faca bine baietelul si tu.... si poate reusesti sa ajungi cu mama la o intelegere... Multa bafta.

INA, mersi mult pt. gandurile bune si ai mare grija cu "aterizarile". Mie doct. mi-a zis din prima: ai grija sa nu faci efort, sa nu cazi.... Bine ca nu a fost nimic grav de data asta.

Va pupacesc

Mihaela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello dragelor!
Ieri am venit din concediu,m-am simtit foarte bine,m-am relaxat...dar cand am ajuns la servici m-a asteptat o gramada de treaba..ieri nici macar sa mamanc in liniste nu am putut.
Azi s-a mai eliberat,abia am apucat sa intru sa vad ce mai faceti voi,inca nu am reusit sa citesc ce ati scris cat am fost plecata dar o sa recuperez eu cu timpul.
Xandra..deci e baietzel la tine?pai stii tu de discutiile noastre despre fetitzele noastre...dar oricum ar fi numai sa fie ok.Poate o sa am si eu vreo surpriza din asta si imi spune ca o sa am baietzel..desi acum eu deja imi fac planuri cum sa o imbrac pe fetitza,numele e stabilit...Eu merg luni la control dar a zis ca nu-mi face eco..desi eu bineinteles ca o sa insist fara prea mari sorti de izbanda cred.
Va pup pe toate si sa auzim de bine!de acum o sa devin iar activa pe aici numai sa nu ma napadeasca iar astia la birou cu treburi

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Pischi, felicitari pentru fetita scumpa!
GOOD JOB! WELL DONE!

Coralia, bine ai revenit in rindul burticoaselor!

23+2

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

noki, cand faci si tu morfo ?
hai ca eu intentionez sa ma programez unde mi-ai zis tu la filantropia, chiar ma gandesc sa ma interesez de pret si conditii...
fetele se incapataneaza sa dea milioane pe ecografii de 2 lei si 30 de bani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Pischi felicitari pentru fetitza draga de ea!Lasa ca o sa fie bine cu placenta..asa i-a spus si sorei mele ca placenta e jos,a intrebat-o daca nu a avut sangerari si acum e in sapt 34 si totul bine,mai avem un pic si o tin pe micutza mea nepotica Ilinca in brate.Abia astept!
Azi bebelica a mea(al meu)implineste 20 de sapt fix.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

felicitari pt fetita...
nu mai stabiliti nume si nu mai faceti planuri pana nu aflati ce e bebe, ca patiti ca mine ...

Mergi la inceput

Dienuta, eu merg la Pop vineri, la 12,30, ca sa mai intregim lista carucioarelor.
Tu cum vrei sa procedezi la Filantropia? Ca nu stiu daca se poate face programare prin telefon, avind in vedere ca e de stat. Daca nu reusesti, in cel mai rau caz iti dau numele doctoritei mele si mergi prin ea, adica o poti cauta, de exemplu, luni dimineata la spital si sa-i ceri sa-ti faca. Sa-mi spui ce decizi.

Fetelor, nu pot sa nu impartasesc cu voi: aseara am fost la ziua unui tatic cu fetita de 10 luni jumate, care deja merge. Este cea mai frumoasa fetita de pe lumea asta. Si cea mai desteapta si cuminte. pur si simplu nu mai pot sa mi-o scot din cap. M-am indragostit iremediabil. Ma rog doar sa am si eu o comoara la fel...

23+2

Mergi la inceput