Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(24)
Raspunsuri - Pagina 11
cristinamh spune:
dienutza... esti sigura ca dupa poti lua medical?? nu stiu daca se mai poate, dupa ce te trece in prenatal la servici. mai bine ia-ti medical inainte, si intri mai tarziu un pic in prenatal. n-am auzit pe nimeni sa fi facut ce zici tu... intreaba inainte!!
si...legea inca nu s-a modificat, adica tot cea veche e inca in picioare!
Cristina
19+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
felicia74 spune:
buna! am sosit si eu pe forum abia la mijlocul sarcinii, dar pana acum am avut un program full: m-am impartit intre birou si vizite la medic.
am facut triplu test, analizele de sange si de txolpalsme +cmv. mai am eco 3d si sper sa iau o pauza.
felicia
felicia74 spune:
m-am dumirit cum functioneaza site-ul.
asa ca eu sunt felicia74 UM: 4 martie 2005, DPN: 10 decembrie 2005. 
Laura Dracea, Giulesti
felicia
Bic spune:
ina, he-he-he, chiar ma gindeam la tine si ma intrebam de ce ai disparut. Ma pun in locul tau si incerc sa-ti inteleg dezamagirea cu sexul copilului. Asta e doar pentru ca ti-ai facut tu scenarii pina acum. Dar sa vezi cum o sa-ti fie bine oricum. Si nu te mai simti vinovata pentru aceste sentimente. Trec cind iti vezi copilul.
anamari, si eu votez cu Liam.
Monet, felicitari pt. masina.
Acum ca mi-au trecut durerile am inceput dinnou sa ma plimb. O sa ma duc din nou si la inot mai incolo. Si, ca sa ma tziu tantosa, nu e bey declarata sarcina cu risc, chiar daca m-am speriat eu rau saptamina trecuta. Sper sa nu vorbesc cu pacat.
salisa cu riscul de a repeta o mojicie, eu cel mai bine as descrie primele miscari ale lui BB ca un pirtz care nu simte nevoia sa iasa din stomac spre alte cai
Sau ca un peste in acvariu. Da' fiecare femeie e diferita. Eu oricit m-am straduit nu am putut identifica deloc acele diafane fluturari de care vorbesc multe fete. Sau poate sint eu mai grosolana...![]()
Despre sterlizator: eu nu cred ca neaparat nevoie. Cititi "cel mai simpatic ghid de sarcina" si o sa vedeti cum sta treaba: la primul copil sterilizezi tot mai ales suzetele care cad pe jos, la al doilea le speli cu apa calda, la al treiela iei suzeta de pe jos, o sufli si i-o dai la loc iar al patrulea trebuie sa-si culeaga singur suzeta direct din gura ciinelui. Iar autoarea are patru copii frumosi si sanatosi. Concluzia mea: nu-mi iau sterilizator.
xandra, nasoool. Iti tin pumnii sa-ti treaca. Sper ca te-ai dus la doctor.
DPN 31.10.05 
anamari spune:
multumiri pentru urari...
xandra-tin pumnii sa treaca...
sterilizator-depinde de mamica...eu la Ale am fiert de tot cateva biberoane asa ca am zis "slava Domnului" cu sterilizatorul, care-si incheie frumos ciclul si se opreste singur...dar daca aveti masina de spalat vase, nu mai e nevoie de sterilizator-ca le spala asa mumos in apa fierbinte si dureaza ciclul cam jumatate de ora- am testat eu la vara-mea cand am fost in vizita...
pompa electrica-daca aveti probleme cu alaptatul(bebe lenes, bebe prematur) asta-i cea mai buna-daca-ti da mana sa cumperi...cea manuala e de folosit numai in caz de febra laptelui, daca plecati la drum si nu puteti alapta, daca vreti sa fiti inlocuite de tati la o masa de noapte-desi Lia cat a supt a refuzat biberonul asa ca, degeaba am avut eu pompa...Si asta pentru ca doar cea electrica echivaleaza ca putere suptul copilului si reuseste sa goleasca sanul, in timp ce daca folosesti pompa manuala si copilul nu suge poti ablacta...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Ina869 spune:
pischi2003 ce vesti ne aduci?
Taniuta, ce-a spus dr.? Cum mai stai cu durerile, tot asa?
Bic intr-adevar,scenariile sint de vina, bata-le vina sa le bata...acum incerc sa ma stapinesc, sa nu-mi mai fac altele in legatura cu fetita, cum am sa o imbrac,cum o sa o alint, etc...
Fetelor, am avut astazi de lucru - de, asa se intimpla dupa concediu, se string o groaza, si am stat numai o saptamina, daca stateam mai mult stiam ce o sa ma astepte...- si fiindca am dat zor sa termin sa ajung cu lucrarile la zi, m-am agitat intr-atit incit m-am impiedicat rau de tot si am cazut cat sint de lunga (si lata!) chiar in fata biroului meu...m-am impiedicat de covor, am incercat sa evit caderea si am mai umblat impleticindu-ma citiva pasi dar intr-un final am planat ca o pleasca pe jos,m-am lovit la picior, mana si la burtica, ca de-asta imi pare cel mai rau, saracul bebe cred ca a fost zgaltait rau de tot si mi-este o frica...am simtit eu ca se cam zbate el acolo dupa aceea dar acum este cuminte, cred ca s-a speriat, saracutul...of, ca impiedicata mai sint! si de obicei zau daca nu sint foarte atenta..credeti ca-i "de rau"? 
Ina
http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Mirela Anca spune:
Buna dimineata Burtici ! Eu sint super suparata si depasita de situatie .
1 - Cosmin care a fost bolnav o singura data la 10 luni (Infectie urinara ) este bolnav .Atunci la 10 luni am vrut sa-i dau antibiotic sa a facut alergie .Aseara am ajuns cu el la DR. pentru ca tusea pina
.Are rosu in git .Cu frica dr. i-a dat tratament cu antibiotic dar nu este sigura ca n-o sa faca alergie .Aseara i-am dat prima doza (se pare ca a tolerat-o)Nici eu nici el nu sintem obijnuiti sa fie bolnav .Recunosc ca am avut f mult noroc cu el .Pina la virsta asta nu a stiut ce-i aia boala si zacut .
2- Eu am aceeasi infectie la amigdalite si nu stiu cu ce s-o tratez .Pina acum am luat sirop de mugur de pin (sa-mi calmeze tusea ,dar nu pot sa scap .Ce leacuri babest cunoasteti ? ca nu mai pot .
3 -pe mama o ingrijesc de 3 ani .Pina in luna Martie era nevazatoare .O imbracam ,o spalam .mincat ,curat TOt .O data la 3 saptamini imi facea cite o surpriza urita in pantaloni .Nu spunea nimic ,nu anunta .Murdarea tot in jurul ei .Cind descopeream minunea ,aveam de spalat si pijama si asternut si uneori si covor .In luna Martie am operat-o si acum vede dar comportamentul ei a ramas acelasi .Aseara am fugit cu Cosmin la DR si cind m-am intors acasa ma astepta surpriza mamei .Nu mai pot .Actoala mea stare nu-mi prea permite o asemenea situatie 

Scuze ca va povrestesc dar sint la limita ,mama nu mai are nici o scuza iar eu sint la limita .M-am descarcat si eu la voi ca nu am la cine si simteam ca explodez .
Va doresc o zi buna ,eu deja ma simt mai bine .Lavi02 felicitari .Se pare ca dintre mamicile cu un bb-u acasa Lavi si Cristina au reusit sa faca pereche.Bravo!
24 sap (6luni
)
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
xandra28 spune:
neatza burticutze!
Mirela Anca, intr-adevar cam nasoala situatzia... nu shtiu ce sa-tzi zic sau cum sa te sfatuiesc, dar este clar ca trebuie sa faci ceva, sa vorbeshti cu mama ta, sa-i explici, nu shtiu, ca doar e mama ta, nu o straina... NEAPARAT fa ceva!
fetelor, eu am fost eu la doctor, era indigestie... mi-a zis ca nu prea am ce sa fac... dar pana la urma mi-am calcat pe inima shi am luat un redigest, este pe baza de plante, shi vad ca mi-a cam trecut...
altceva voiam eu insa sa va povestesc! ieri am facut shi eco... shi ce sa vezi: am intrebat doctora care mi-a facut eco, shi care nu shtia ca eu shtiu sexul copilului, de sex, shi ghici ce mi-a zis: baiat... eu acuma habar n-am ce sa cred... am intrebat-o cat e de sigura, shi mi-a aratat pe ecran... nu shtiu ce sa cred... oricum nu conteaza, dar voi ce credetzi?
xandra, 20 fix
Mirela Anca spune:
Xandra felicitari pentru Baietel .Ce facem schimbam culoarea carutului ?vad ca ai deja la listuta un carut roz .Sincer eu cred ca -i mai sigur baiat,sarcina-i mai mare si se vede mai bine acum .Tu la eco 3d cind te duci?atunci o sa stii sigur ce este .Ce carut pun?
24 sap
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
xandra28 spune:
Mirela Anca, sapt viitoare fac ecografie morfologica, shi cred ca atunci chiar o sa shtiu sigur... hai sa mai stam o saptamana... poate totushi... deshi nici eu nu prea cred ca la aproape 5 luni nu se vede bine...
mai stam o saptamana cu carutzul...
xandra, 20 fix