superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Aileene, Andrei e nazdravan ca si sora lui Anca, si fac o multime de nebunii. Mie imi sunt foarte dragi, asa nazdravani cum snt, de fapt i-am spus fratelui meu ca as vrea si eu un copil nazdravan si el spune ca nu stiu ce vreau, si sa ma gandesc bine ce-mi doresc... In toamna asta vreau sa-i cumpar un birou... pentru ca merita! Trebuie sa ma gandesc ce-i cumpar Ancutei, pe ea nu o premiez, pentru ca nu a luat premiu, dar n-as vrea sa se simta neglijata.
Va pup, pe tine si pe Alexandre, si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Indy, nu ne-ai spus cum a rectionat Moisa, atunci cand i-ai spus ca ai ramas, iata , insarcinata, in mod natural.
Esti dovada vie ca BB-ul vine cand vrea Bunul Dumnezeu, si nu cand vrem noi, iar atunci cand Doamne-Doamne vede cat de mult iti doresti, nu ezita sa te binecuvanteze cu acest dar minunat!
Felicitari, mamiko!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Musete, Moisa m-a felicitat si mi-a dat imediat sa iau utrogestan, pentru ca eu am un deficit de progesteron. Ea nu s-a mirat ca am ramas natural, pentru ca nu mi-a spus niciodata ca nu as putea ramane, ci doar ca sansele mele ar fi mai mari cu inseminare. Dupa laparoscopie si Dr.Ion Ionut mi-a spus ca pot ramane natural fara probleme, singura problema ar fi varsta si chisturile care se refaceau; trebuia sa prind o luna buna.
Numai eu, disperata, am spus ca voi face atatea inseminari cat va fi nevoie. Ma chinuiam de 2 ani, am 37 de ani si intrasem in panica.
Hai, sa va vad pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetelor!
Nu-i asa ca ma lasati sa deschid un nou capitol? Sper sa mai plece macar una dintre noi la mamici si in capitolul viitor.
Va astept la capitolul 19.

Teodora

Poze

Mergi la inceput