Aileene, Andrei e nazdravan ca si sora lui Anca, si fac o multime de nebunii. Mie imi sunt foarte dragi, asa nazdravani cum snt, de fapt i-am spus fratelui meu ca as vrea si eu un copil nazdravan si el spune ca nu stiu ce vreau, si sa ma gandesc bine ce-mi doresc... In toamna asta vreau sa-i cumpar un birou... pentru ca merita! Trebuie sa ma gandesc ce-i cumpar Ancutei, pe ea nu o premiez, pentru ca nu a luat premiu, dar n-as vrea sa se simta neglijata.
Va pup, pe tine si pe Alexandre, si va doresc numai bine.
Indy, nu ne-ai spus cum a rectionat Moisa, atunci cand i-ai spus ca ai ramas, iata , insarcinata, in mod natural.
Esti dovada vie ca BB-ul vine cand vrea Bunul Dumnezeu, si nu cand vrem noi, iar atunci cand Doamne-Doamne vede cat de mult iti doresti, nu ezita sa te binecuvanteze cu acest dar minunat!
Felicitari, mamiko!
Pupici, Musete
Musete, Moisa m-a felicitat si mi-a dat imediat sa iau utrogestan, pentru ca eu am un deficit de progesteron. Ea nu s-a mirat ca am ramas natural, pentru ca nu mi-a spus niciodata ca nu as putea ramane, ci doar ca sansele mele ar fi mai mari cu inseminare. Dupa laparoscopie si Dr.Ion Ionut mi-a spus ca pot ramane natural fara probleme, singura problema ar fi varsta si chisturile care se refaceau; trebuia sa prind o luna buna.
Numai eu, disperata, am spus ca voi face atatea inseminari cat va fi nevoie. Ma chinuiam de 2 ani, am 37 de ani si intrasem in panica.
Hai, sa va vad pe toate...

Buna fetelor!
Nu-i asa ca ma lasati sa deschid un nou capitol? Sper sa mai plece macar una dintre noi la mamici si in capitolul viitor.
Va astept la capitolul 19.
Teodora
Poze