superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Amely, si eu am uterul deviat lateral , spre stinga. Am sa ma interesez de kinetoterapeut (cred ca asa se numeste la noi), nu stiam ca ar putea sa rezolve asa ceva.
Eu ma gindesc ca al meu e asa din cauza vreunor aderente de la operatie, cu toate ca la consult 2 dr. mi-au zic ca nu ar fi aderente, pt ca au putut sa-l puna la loc din consultul cu mina. Dar a revenit la loc imediat cred .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Aileene pupici..am terminat cu tratamentul pentru infectia urinara..si cu cel cu pregnyl preventiv...de simbata termin si cu acdiul folic si cu utrogestanul si am mari emotii pentru luni cind voi merge la Iosup la eco mrofologica...ma rog sa fie toate bune...si in cele din urma, sa-mi zica si ce e bebe, daca poate..sper sa fie fetita si sa o cheme BIANCA...daca e baietel m-am gindit la Remus!Fetelor mi-e mi-a mai disparut foamea de lup si am slabit 1 kg..

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Vad ca trebuie sa raspund, totusi.
Multumesc tuturor pentru incurajarile, gandurile si sfaturile date.
In alta oridine de idei, trebuie sa spun ca am avut incredere in Dumnezeu, stiu ca El are grija de mine si nu mi-am pierdut increderea in el.
Problema mea sunt EU ... eu singura trebuie sa ma mobilizez (si voi reusi - sper). In multe probleme trebuie sa ma descurc singura si culmea e ca reusesc...numai ca asta nu-mi iese. Intr-un an, eu sunt cam 8-9 luni singura, fara sot langa mine, iar copiii, zau ca nu se fac prin corespondenta. Ultimile 9 luni (de la a2a laparo) si pana acum, sincera sa fiu, m-au cam "stors". In capul meu s-a facut ordine...la anul fac vitro...dar cand ma gandesc ca vor fi inca 6 luni de pauza...ma apuca iar nervii. Voi macar ii aveti pe sotii vostri langa voi.
Majoritatea de aici ati facut macar cele 6 inseminari la rand, pe cand eu, iata ca ma voi opri la a 4a, pe care sper sa o mai apuc, pentru ca data concreta de plecare a lui Dan nu o stim - stim doar perioada 04-08 august, zile cand vor fi foarte agitate si cand eu voi fi la ovulatie.
Nu pot sa-mi dau seama nici macar daca aderentele nu se vor forma (se spune ca dupa 6 luni de la operatie, ele reapar) sau daca nu s-au si reformat, intre timp.
Deci, povestea e mai complexa si sunt constienta ca rezolvarea problemei este la mine.
Din toate aceste motive am spus ca voi lua o pauza.
Oricum, cateva luni de acum in colo, nu voi avea noutati.
Imi sunteti tare dragi.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Da, Bety sotul constituie un sprijin din toate punctele de vedere pentru noi, sprijin care tie iti lipseste in cea mai mare parte a anului, stiu ca noi nu-l putem inlocui nici pe departe, dar suntem alaturi de tine. Pup fata napastuita.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bety, te inteleg perfect. Si eu am ratat multe luni de ovulatii, pentru ca, am devenit maestra in impachetat si despachetat bagaje. Numai ca, anul trecut i-am spus clar si raspicat ca , BB nu se face departe unul de celalalt, asa ca, s-o mai rareasca cu plecarile! Vad, ca s-a conformat , saracutul, de ceva timp incoace, insa MINUNEA, se incapataneaza sa apara!
te pup dulce, BetyMusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf, Betica, uneori imi dau seama ca exista oameni cu probleme adevarate, complicate si complexe, pe langa care ale mele par mici si neinsemnate. Da, e greu...tot ce pot sa-ti spun e ca stiu ca esti o luptatoare si n-ai sa te lasi pana nu vei reusi sa ai un bebe al tau.
Musete, minunea va aparea. Neanuntata!
Uitati-va la Indy, nu sunt 2 luni de cand ne povestea diperata ca sotul nu e de acord cu adoptia...si acum e cea mai fericita viitoare mamica din lume!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor !
Da Amely ai mare dreptate in ceea ce priveste situatia lui Indy ea care se gandea sa adopte un bb , acum il poarta in burtica ei , ce bucurie sa stii ca totusi exista "speranta" si mai ales realizari in viata , ca altfel n-am putea inainta cu fruntea sus si increzatori spre ceea ce ziua de maine ne poate oferi !
Ma bucur de fiecare data cand aud o veste extraordinara , BRAVO fetelor si dati-i inainte tot asa , nu va pierdeti curajul , minunea cum spune Amely va veni pe neasteptate ! Si sa stii ca si tu ai destule pe cap chiar daca spui ca problemele tale sunt "mici si neansemnate" ele asa cum sunt , exista totusi si-ti da o catusi de micuta bataie de cap , dar tu esti o fata curajoasa si bine organizata si stiu ca vei pune si tu capat cat de repede problemelor tale si ca bb-ica isi va arata nasucul cat de repede posibil !
Cata , ma bucur enorm ca totul e bine si ca ai terminat cu trat ! Si eu tot pe la varsta asta de sarcina am oprit utrogestanul , ca nu mai are rost , bb e bine implantat acuma si nu mai sunt riscuri , asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa fii prudenta , iar asta , stiu eu cum esti , iei destule precautiuni ca totul sa fie ok !
Thea draga cum se mai simte cumnatica ta ? Imi dau seama ce-i in sufletul ei , o si un la amandoua si multa sanatate si lucruri frumoase din partea mea !
Liliana ce mai faci ? Vino cu vesti bune la fete , te asteptam ! Indy cum te simti ? Sper ca esti in al 9-lea cer de fericire !!!
Noi am fost ocupati ieri , am fost la plimbare , am luat-o si pe prietena lui , Luigina ! Ne-am jucat prin parc , dar eu nu m-am simtit prea bine , am inceput celalalt "anti" si se pare ca nu e mai grozav , cred ca-l voi opri si pe asta ca ametesc de numa si tensiunea nu am idee cat am avut-o , dar iarasi a mai crescut , sunt sigura ! Acum ma simt mai bine , dar sigur dupa amiaza voi avea din nou surprize ca si ieri , of cat e de dezagreabil sa nu poti profita de fiecare moment , mai ales cand copilul iti cere sa te joci si tu cu el ! Voi face un efort si sper ca va fi bine ! Mai ales ca sotul astazi intra in concediu , si sigur va avea chef sa plecam prin imprejurimi din nou ,1-2 saptamani , ca din vecini n-am ramas decat noi , toti au plecat in concediu deja ! E atat de pustiu si de liniste !
Va pe toate si va strang la piept si va doresc numai bine , sanatate si bucurii "" .... cat mai multe !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Da, Aileene, ma simt atat de importanta si de speciala, de parca nimeni n-a mai fost insarcinata inaintea mea.
Am totusi o frica... Thea_M, te rog spune-mi, cum de s-a oprit sarcina din evolutie? Din ce cauza?
Mai am si o colega care este in luna a 2-a si la analize i-a iesit ca are toxoplasmoza. Va dati seama.....
Bety, eu nu stiu cum e sa nu fie sotul langa tine, n-am trait aceste momente, pot doar sa banuiesc, dar te asigur ca sufleteste sunt alaturi de tine si ma rog lui Dumnezeu pentru tine in mod special sa ti se indeplineasca dorinta, si sa vina ziua in care te vei simti la fel de importanta ca mine...

Va pe toate si va daruiesc ca sa va inveselesc ziua.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Amely

Ilenya, multam, cred ca era intr-adevar tinctura de maghiran, cea care contracara efectele negative date de BU...
Aileene, o sa ma interesez de kinesiterapeut, bine ca am prins ideea, eu nu stiam ca as putea rezolva problema laterodeviatiei uterine prin educarea muschiului perineal...cat traieste omu', invata! Merci mult si dulce!
Da intr-adevar kynesitherapia este f bun , mai ales in reeducarea muschilor de orice fel , dar si cel al uterusului ! Eu am avut 10 sedinte de reeducatie perineana si pelviana dupa nastere , din cauza ca uterul a fost extins pe timpul sarcinii si apasa si pe vezica , iar urina nu-l puteam retine cum trebuie , faceam f des pp si nu iesea decat f putin , de aceea aici toate femeile au dreptul la 10 sedinte gratuite dupa nastere ( cu toate ca n-ar ajunge doar 10 ) dar sunt binevenite si alea decat nimic , oricum dupa , se simte diferenta !
Eu am incercat sa caut cu ajutorul unui "motor de cautare" , dar n-am gasit acest serviciu in romaneste , poate tu stii cum sa dai de el ! Te si ai grija de tine !

Aileene+Alexandre

Mergi la inceput

Indy ma bucur mult ptr tine si sa stii ca sentimentele tale seamana cu cele ale tuturor care sunt in situatia ta , mai ale scand bb e atat de dorit si de asteptat , ne simtim fiecare de parca am avea un tresor in burtic si parc-am fi cea mai importanta , e adevarat !!! In legatura cu toxoplasmosa , e adevarat , nu e de glumit , dar se poate trata f bine , ceea ce trebuie facut , multa atentie cu legumele , salatele sa fie bine spalate si fierte (unele) , iar cruditatile idem ! Carnea de vita bine fiarta sau parajita si cea de porc sau pui ! Se evita contactul cu animalele , in special pisica , papagalii sau orice fel de pasare ! E adevarat ca in primele luni de sarcina trebuie avuta mare grija ! Eu am o cunostinta care a avut toxoplasmoza in a-6-a luna de sarcina , a fost tratata f bine , dar medicul era cam sceptic in ceea ce priveste ochii lui bb , care pana la urma s-a adeverit ca a fost totul ok si n-au fost urmari grave ! Astea toate in urma unei mese copioase intr-un restaurant , unde carnea de vita a fost sangeranda ! Te si pe tine , dar si pe puiutul tau cel mic !!! Nu mi-ai raspuns ce mai face nepotelul tau , cred ca-l cheama Andrei , nu ?

Aileene+Alexandre

Mergi la inceput