Mamici/tatici din Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Helou!
Cine e pe acasa?
Ce s-a intamplat cu voi?
Activitate, Timisoara, ca suntem acus pe ultima pagina...
Mobilizarea!!!!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
gabirus spune:
Eu am fost in vizita azi la nepotelul de 10 luni care e un dulce si cuminte. Nu l-am mai vazut de vreo 2 luni si era cazul sa mai trecem pe la ei ca ma declarau matusa denaturata ...
Nu stiu daca mai am azi energie, dar daca nu, maine ma apuc de centralizat poze.
LA MULTI ANI FLORINUL SILVANEI! Sa ai grija de sotia ta, este o femeie minunata si merita tot ce este mai bun pe lume!
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE
Doris-Alina spune:
ANUNT IMPORTANT!!!
Va asteapta o mare surpriza!!!
In urma mai multor propuneri, va invit la demararea unui nou proiect, pentru noi si copii nostri!
Deocamdata este un vis, dar, cu ajutorul vostru, pe care l-ati dovedit de fiecare data neconditionat, va deveni realitate!
Tot ce va pot spune este ca, acest proiect, ne va ajuta, pe noi, Comunitatea Mamicilor din Timisoara, dar nu numai...
Toate vom avea de castigat, de la experienta, prietenie, suport, pana la castiguri materiale...
In primul rand veti fi toate motivate sa participati la acest proiect...
Copiilor nostrii le dedicam acest start! spre mai bine, spre prietenie si cunoastere!
Iar, noi, ca mame model, ii vom sprijini...
Deci, pentru dezbatera acestui inceput de proiect,
se anunta o INTALNIRE EXTRAORDINARA,
sambata, 16 iulie, ora 18, la faimoasa Fantana din Unirii...
Va rugam din suflet, sa va faceti putin timp, nu va dura mai mult de jumatate de ora...
Contam pe prezenta tuturor mamicilor din Timisoara, deoarece este foarte importanta parerea voastra, si timpul zboara atat de repede!
Va multumim!!!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Ana68 spune:
'Na seara(zise Garcea),
Vad ca liniste mai e pe aici.....fetele!Va distrati?!
Silvana,mai zic si io o data,cu intarziere,La Multi Ani! sotului tau si sa fiti sanatosi!Cum ati petrecut?
Gabi,sa ai o saptamana buna si bebe sa fie cumintel!
Doris,ce anunt draga fata?!Hai ca ma faci curioasa rau!Si cum eu sunt pisica aia de a omorat-o curiozitatea...ce sa zic?Abia astept sa ne vedem ca sa aflu si eu despre ce-i vorba....
Deci pe 16 la Pta Unirii,ora 18,ok?
Fetele,va pup.Sa aveti o saptamana buna si plina de reusite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabirus spune:
Noi suntem bine, tocmai ce am venit de la intepat (trebuie verificata hemoglobina).
Doris, ce iti mai plac tie surprizele si misterele! Trebuie sa recunosc ca as vrea mai multe amanunte
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE
Doris-Alina spune:
Gabi, asta e farmecul...
Daca ti-as da mai multe detalii, poate ai zice ca nu te intereseaza, si n-ai veni, pe cand asa, curiozitatea te va chema...
Oricum e ceva super, si avem nevoie de voi toate, e o decizie pe care nu o pot lua singura fara voi...
In plus, bem un suc si mai stam la o barfa scurta...
Deci, vii sigur, nu?
DORIS siINES
POZE CU NOI
Giova spune:
neatza gagici!!!
mi-ati facut pofta cu inghetatile voastre.Imi pare rau ca nu am ajuns si eu, dar nu ma simteam bine.abia am asteptat sa vad patul.
Dupa ce sambata si duminica a fost ok si am papat si eu ca un om normal, azi am o durere de cap si stau cu punga pe tastatura, in caz de.... .Off doamne!!!
Pozele sunt minunate,Ale a fost mascota intalnirii?
Doris m-au impresionat vorbele lui Ines, doamne ce le poate capul la numai 3 anisori. sunt de acord cu voi sa schimbati titlul capitolului, dar cu imaginatia stau cam prost.
Apropos: va place titulatura mea?
Cat priveste intalnirea: as vrea sincer sa vin, dar inca nu stiu nimic sigur.
LA MULTI ANI !!!! cu intarziere pt. RADU. Sa fii fericit, sanatos si iubit alaturi de cele 2 printese ale tale.
LA MULTI ANI FLORIN!!!! Numai bine, sanatate si fericire!!!
poze
gio si bb 13+
Doris-Alina spune:
Giova, merci pentru urari.
Poate ai mancat cu pofta si de aceea ti-e rau, dar o sa treaca...
Super tiulatura...
Te rugam frumos, macar 10 minute sa vii, iti expui parerea si poti pleca daca te simti rau, ma agit enorm sa va pot aduna pe toate, nu va dura mult, te rog...
DORIS siINES
POZE CU NOI
mitzuka spune:
Buna fetele..
Doris...sunt curioasa de mor..dar noi plecam azi dupamasa la tara pentru 2 saptamani, cat are sotiorul concediu...Ce pot sa fac...poate sa ma clonez, ca ma intereseaza tot ce e pentru bb...
Oricum noi venim prin 25 iulie...cred ca nu imi ramane decat sa aflu atunci, nu?
Giova..ti-am remarcat titulatura...
Daca nu mai apuc sa intru azi ca am de impachetat nu gluma...va pupicesc pe toate si va doresc toate cele bune!
Ne auzim/vedem/scriem cand ma intorc!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
POZE INTALNIREA 4