Mamici/tatici din Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Simina, vezi ca ti-am trimis un e-mail!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Simina,
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Giova spune:
FETELOR NU MA SIMT BINE DELOC, AM DAT DEJA LA RATE DE 2 ORI.
MERG ACASA. NE AUZIM MAINE. PUPICI SI NU SCRIETI PREA MULT.
poze
gio si bb 13+
Doris-Alina spune:
Of, Giova, ce rau imi pare, dar chiar nu poti lua nimic, ceva pe baza de plante?
Tin minte ca si eu am avut greturi pana la 4 luni, dar nu am vomitat decat de cateva ori in 4 luni, aveam doar senzatia, in schimb nu suportam mirosurile, ma ingalbeneab tota...
DORIS siINES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Multumim din suflet pentru urari. Va dorim si noi tot binele din lume, multa sanatate si numai clipe frumoase alaturi de cei dragi.
Adica sa inteleg ca daca as fi fost la intalnire primeam si eu ceva ? Chiar am ramas ultima nesatisfacuta din clubul asta?
Doris, mare smechera esti tu! Vrei sa murim de curiozitate pana sambata? Ce dau sa aflu marele secret?
Noi am petrecut sambata seara pe o terasa pana pe la 2 noaptea. A fost dragut. Cadou sotului i-am cumparat un potrofel de piele fain si o pereche de pantaloni de in care stiam ca si-i doreste.
Cine vrea sa discutam pe messenger: silvana_popovici
Vorbim mai tarziu!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
majaginn spune:
Fetelor timisorencelor ma scuzati ca ma bag asa, in discutiile voastre, dar chiar asa avea nevoie de putin ajutor de la voi.
1.Facem nunta la Timisoara si o sa aveam cativa invitati care vin din alte parti cu copilasii, vrem sa angajam un babysitter care sa stea cu copiii in seara nuntii. Exista firma de inchiriat babysitter prof. in Timisoara? Are cineva habar cat costa? sAU POATE cunoasteti voi o fata tanara care stie sa se joace cu copiii si sa aiba rabdare (4-5 copii) ... chiar nu ne descurcam cu problema asta si de aceea apelez la voi! (am impresia ca voi timisorencele le stiti si le rezolvati pe toate...
2. Cunoaste cineva pe aici 2-3 tineri de la Scoala de Muzica, asa vrea sa avem 3 tineri care sa canta la vioara-flaut-sau cine mai stie ce- cand intram spre altar(avem ceremonia in curte , afara, si mi se pare romantic sa avem niste solisti live), numai ca noi nu cunoastem pe nimeni. Poate are cineva pe aici ceva neam-cunostinta- ceva tineri(15-18 ani)- contra cost normal.
Sper ca nu v-am bruiat in discutiile vostre si sper sincer ca ceva ideei ingenioase or sa vina imprastiate de pe la voi
Inca 5 zile si venim spre minunata Timisoara....hm..am auzit ca e o vreme de toata jena,...stie cineva cum se anunta ptr. sfarsitul lui iulie+
va pup!
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
Mai da bine arata inghetata aia!
Sambata 16 spun si eu prezent.
Am fost la cel mic si e un mic terorist!Acum principala lui preocupare esre apa.Da drumul la robinetul din curte , incearca sa puna furtunul si sa te tii distactie si balacela pe el!!!
Iar ne-a batut cocosul, asa ca decizia finala este :la frigara cu el!
Numai bine,
Alexa
alexa00 spune:
majagin draga mea pe tema cu firma de baby sitter e pauza totala (din cate stiu eu) pe piata Timisoarei(uite o idee buna de afacere, nu?).Acum 1 an am cautat si eu inebunita o astfel de firma.
Bafta ca cautat,
Alexa
giuliatm spune:
prezent si eu sambata la intalnire
majaginn sorry nu stiu de astfel de firma, daca afli kiar sunt interesata si eu pentru cazuri "extreme" care vad ca sunt destul de dese