Mamici/tatici din Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 5
giuliatm spune:
gata uploadul, pozele sunt aici:
poze intalneala 4
Gabi ti-am pus si pe mail, pls pune la albumul topicului
Doris-Alina spune:
Am stat pana la 8,30, cand noi ne-am intalnit cu o cunostinta, si stand putin de vorba, a disparut printesa, panica, cautari, intrebari in stanga si-n dreapta, la care un tiganus care cersea, zice:
Tanti daca imi dai 2 lei iti spun!
Eu ma gandeam deja la scenarii, rapiri, ma stiti cat sunt de panicata!
Tiganusul imi arata:acolo!
Stiti unde era fica-mea?
In Domul din Unirii, statea la rand sa se impartaseasca, si cum acolo se vorbea in germana si maghiara, Ines n-a inteles nimic, dar a mancat o chestie cat un banut, ca o painica(lipie)...
Incerc discret s-o iau de acolo, la care:
Lasa pace mine, Doamne Doamne rog iarta la mine nu cuminte...uite dansez, (canta tare orga) iar la noi la Catedrala nu a auzit asa ceva...
Asa, ca, se putea sa fiu eu linistita azi de ziua lui Radu?
Bine, ca a vazut o statueta mare cu un inger si a zis in gura mare:
Asta nu bau-bau, nu ia pe mine...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Giulia, Ale e vedeta intalnirii nr. 4, clar...
Dar ce m-a facut sa rad e Brigi si Ale, iar in spate un jeg de masina...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Se simte lipsa lui Miro, nu mai avem buhuhureze de noapte...
Albi, ce faci? ti-a priit intalnirea? esti ocupata toata noaptea?
Mai lasa-l sa respire, saracul, ca uite afara tuna si poate se sperie si va duce salvarea blocati...
Nu e bine sa faci prostii cand e furtuna...
DORIS siINES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Noapte buna, ca Radu tre sa incerce chilotii cu camile...
Daca se simte cutremur pana la voi, sau mici vibratii, sa stiti ca
de la noi sunt... dromaderii se iubesc sub baobabi, la gabaritele noastre nu-i de mirare...
Camilele rezista mult fara apa, dar chilotii lui nu mai pot astepta...fara iubire...
DORIS siINES
POZE CU NOI
giuliatm spune:
vai Doris ce dulce e Ines!!!! Doamne cred ca iti vine sa o mananci!!!, si uite cat farmec poa sa aiba perlele copiilor nostri (momentan a mea gangure numa', dar are farmecul ei).
netu meu mere ca ceapa, asa ca decat sa manervez mai bine trag un somn bun
Albi` spune:
Doris buey ce scenarii mai bagi tu La ora cand le "crosetai", noi eram in Centru, in Pret-a-manger, la un Cheeseburger
Partea interesanta vine de-acu' incolo
Iar cu sperietura de furtuna, nush ce sa zic.. io stiam ca "blocajul" se intampla cand se "sperie" tipa, nu tipul E si logic, daca ne gandim bine Nu...??????
Oricum, Doamne-feri
Bravo pt urarea lui Ines
Iar faza cu disparitia e mortala... mi-o si inchipui Si cu bau-bau'
Stai, ca m-ai pierdut, din nou Ce camile, frateee?? Nu erau ?
Hai ca ma duc si io in pat - sa vad ce-o fi: sau
Si degeaba zici tu ca oboseste... ca doar nu i-o trebui sa doarma! Doarme destul cand ii singur... eh... ce stiti voi cum ie din an in Pashte?
Albi`
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Doris-Alina spune:
Silvana, sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti, sa va dea D-zeu putere sa treceti cu fruntea sus peste toate greutatile vietii...
LAAA MUUULTI ANI CU SAAANATATEEEE
SAAA VAAA DEA DOOOMNUL TOOT CE DOORITIII!
La multi ani, Florine!
DORIS siINES
POZE CU NOI
Albi` spune:
LA MULTI ANI, FLORIN !!!
Ce liniste pe-aici...
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Ana68 spune:
Salut timisorence,
Doris,imi pare rau ca nu am mai ajuns de ieri pe forum.....Trebi,ce sa faci?!
Mai,m-ai dat gata cu Ines!Cred ca faceam stop-cadru' cu disparutu'.E o dulce!Si cum zicea si Giulia,bine ar fi sa scri undeva si sa pastrezi toate perlutele astea de copil,caci mai tarziu iti vor prinde bine si veti rade impreuna....
Imi place ce propuneri ati facut pentru titlu capitolului....Faine!Acusica supuneti la vot unu' din ele.Mie imi plac toate!
Mai fetelor,ce sa va mai zic?Plictiseala mare cu weekendul asta:afara nu prea e de iesit...stam si ne uitam la TV...
Hai ca va pup si mai vb.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana