Mamici/tatici din Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Doris, pai sa nu zica iar "ce te-a apucat?" , ca ne adunam toate si il de nu se vede

Ana, deci io am fost ne - fel - ca voi (adica pe dos decat voi) de data asta. De obicei era invers, ca voi aveati parte si io... aveam carte Ca voi mereatzi la intalneala si apoi era distractie acasa, iar io asteptam la comp sa apareti voi cu impresiile, iar io eram fara jumatate si deci... fara "parte" [:i]

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Doris multzam pt numar o sa te sun,pai la cumnatamea sigur o sa-i placa cu noi si eu in TM nu prea le conduc ca se urca taximetristi pe mine(cu taxiu)vreau sa zic si imi fac si un car de nervi,asa ca stau in dreapta si bomban.
Ana sper si eu sa fiti prin TM pe perioada asta sa va cunosc pe toate.
A Doris apropo de Ines,pai nu ar fi rau mama draga sa am asa o cuscra ca tine,nu-ma stai sa vedem ce zic si ei,Jan e tare rusinos la inceput.Pai poate vreau si celelalte fete o intilnire cu copii dar asta discutam dupa,mai intai sa ne cunoastem noi la o si atunci punem noi la cale ce si cum.
Vad ca sint si avantaje cu intilnirile astea ca dupa e rost de ceva pe acasa,asta sa nu se simta sotzi neglijatzi si sa taca din gura .
Hai si dau un semn pe saptimana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello!

Super poze, fain v-ati distrat. Nu v-a fost dor de mine ...
Eu am avut ceva cotnractii si nu m-am incumetat sa mai ies din casa aseara. Dar a fost alarma falsa, Lucas se pare ca mai sta un pic pe acolo.

Ok ideea sa schimbam numele topicului: de "Clubul barfitoarelor din Timisoara" sau de "Timisoara - hot city" ce ziceti?

Nu in ultimul rand LA MULTI ANI RADU! si multa fericire alaturi de familia ta minunata!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor...am pus pozele...jos la semnatura mea...
Gabi nu plange..chiar ti-am simtit lipsa...
Doris La multi ani pt RADU !

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
POZE INATLNIREA 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Uitasem sa zic de titulatura

Imi place ce a propus Doris:
Timisoara, oras de 5 stele !!!
La bine, la greu,Timisoareni uniti mereu !!!

Si ce a propus Gabi (putin modificat de mine )
Timisoara - cel mai tare oras (sau Timisoara - the best city) -> in felu' asta promovam "patriotismu' local" / "mandria locala" atat de prezent(e) in Timisoara (chiar si la cei care nu locuiesc inca aici ) si sadim invidia in gātu' altora

Ce ziceti ?

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Gabi, ne-am tot uitat dupa tine la intalnire, ne pare rau ca n-ai venit...dar daca Luca ti-a dat alarme false, e de inteles...stai cuminte in pat cat de mult poti ca sa-l mai tii putin pe Luca in burtica....
Merci de urari, am petrecut super fain, la o pizza, dar cel mai mult m-a impresionat, chiar pana la lacrimi, urarea lui Ines, facuta pentru tati.
Cand am ajuns amandoi la ea, probabil buni a invatat-o, primul lucru pe care l-a zis cand l-a vazut pe Radu, a fost:
Multi ani taiasca, tata meu dag, iubesc mult!
Radu avea lacrimi, eu un nod in gat!
E prima ei urare ...minunat!
Albi, ce faci?
Simina, faine poze, multumim mult!
Va asteapta o imensa surpriza, inca nu va pot dezvalui nimic, dar e ceva pentru noi toate, pentru copii nostri minunati, ceva care sigur va schimba multe in vietile noastre.
Ana, ce faci?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Hop si io, nu dati cu rosii! inca nu am apucat sa pun poze ... incerc mai incolo ...

In primul rand LA MULTI ANI RADU!!! si felicitari lu' Ines pt urari!

Daca nu apuc sa intru maine, anticipez LA MULTI ANI FLORIN!!!

is pacia, descarc si io pozele si incerc sa pun si io ceva
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Giulia, am fost azi in Unirii, cu Ines, mi-am rupt gatul dupa tine, n-ai fost azi?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

doris no bine, o zi lipseshte omu de la rond, si uite .... nu puteai sa dai si tu un bip la fata? pe la ce ora ai fost, eu ies de obicei seara dupa 8 cand se mai potolesc caldurile, iar in seara asta imi mirosea a ploaie si nu m-am incumetat pana in Unirii; ne-am plimbat prin jurul blocului ...
acu lucrez la uploadatul pozelor peste 10min le vedeti

Mergi la inceput

bai za uei .... o sa ziceti ca-s nebuna dar ...
MIE IMI PLAC LA NEBUNIE FURTUNILE DE VARA !!!

Mergi la inceput