Mamici/tatici din Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
eu merg acasa.
m-am simtit mai bine azi.
fug sa coc vinete.Yam-yam.
va pupic.pe maine.
poze
gio si bb 13+
Albi` spune:
Bueeeey ce ma mai inervatzi, bueeeey, ca ati disparut toate
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Ana68 spune:
Salut gagici,
Eu intru mai rarut,ca e Marius acasa si l-a apucat nebuneala sa facem curatenie zilnic.....Nu-i rau,numa' ca mie tre' sa-mi vina chefu' de curatenie intai si cand ma apuca nu ma mai opresc.Ori Marius vrea sa facem azi un pic,maine un pic,mai o pauza de tigara,mai mancam,iar mai facem treaba,pauza de somn.....si tot asa.Si mie imi vin piticii,ca nu imi place lalaiala de asta.Ma rog!
Albi,se pare ca ai ajuns cu bine acasa....Ma bucur!Eu am scris oleaca mai sus motive de disparitie,ce sa fac?!Uite ca mai intru si eu uneori pe messanger si iti dau adresa de mail:petenchea@yahoo.com,iar pe messanger apar petenchea.Poate ne vorbim acolo.Papusa (cred ca te refereai la fi-mea)face bine:tembelica ca de obicei!
Giova,una calda,una rece....cam asa trece la tine timpul asta .Hai ca incet-incet s-a cladit comunismul...nu mai e mult si ajungi mintenas la 4 lunisoare.Sa fiti sanatosi!Faina faza cu ciorapeii!
Mary,multa sanatate si....ai grija de tine!
Giulia-Alina,pe unde esti?Sa vi neaparat sambata in Unirii ca vreau sa-ti aduc CD-ul si periuta de par!Ok?Ce face Ale?Mi-e dor de ea!
Anda,bine ai revenit!Se pare ca ai avut parte de distractie...Pai pe ce meleaguri pleci?Sa ai parte in continuare de distractie la maxim!
Lili,sper sa ne vedem cu bine.ce mai faci?sper ca esti bine si totul e ok!
Silvana,tu ai scris ca ai nickul silvana_popovici?Pot sa te adaug la mine in lista?Abia astept sa ne revedem!
Miro,mama,cum esti?Ok?Cand mai dam o barfa in 3?
Doris,ce faci?Ce face Ines?Eu n-am mai intrat azi ca am avut treaba multa,basca am fost si dentist cu trupa....S-a lasat cu scos de masele si dureri...Te pup!
Fetele,sa aveti parte numai de bine!Va pup !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce faceti?
Eu n-am avut ieri chef sa intru, putin suparata , dar imi trece...
Nu pe voi...pe rautatea oamenilor....
Sa aveti o zi buna....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Anda, ce faine poze, ce dor imi e de mare, dar si mai dor imi e de concediu pe care il astept cu nerabdare, din 8 august...
Noi vom merge la Baia Mare, un tur al Maramuresului.
Acolo are vila matusa mea, sora memei, iar ei pleaca in croaziera o luna, si ne lasa in vila singuri, singurei.... va dati seama ???
Poate va anunt cand vin din concediu ca va aparea bb2.
Cine stie, depinde de starea de spirit....
Incurajati-ma caci sunt hotarata doar 50%....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Giova spune:
Neata!!!
Doamne ce bine e sa te simti bine si cu chef de viata!!!
Sper sa ma tina cat mai mult asa.
Ai dreptate ANA, una calda,una rece, asa e la mine.
Hai DORIS doamne ajuta sa fie cu ochisori, dupa ce veniti din concediu.
Cine mai are lista cu nr. noastre de telefon?Poate sa mi-o trimita si mie, ca am sters-o din greseala .PLEASE!!!
poze
gio si bb 13+
gabirus spune:
Doris, imi pare rau ca esti necajita. Sigur ca te sustinem ! Ai sa vezi ca e cea mai frumoasa decizie pe care ai putea-o lua; o fi greutz, dar rezultatele merita orice sacrificiu si stii si tu asta foarte bine.
Giova, da dr nostru ma trimite, vine si el. Probabil ca la el la cabinet nu are acel aparat si de aia mergem la Munteanu. Va povestesc cand ma intorc cum a fost.
Sa aveti o zi super!
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE
Mirona spune:
Buna Timisoara!
mai un pic si tre sa fug la scarbici ... unde idiotu de sef nu a platit netu ... asa ca nu pot intra. Am devorat repede tot ce ati scris ... si pe aici si pe altundeva ...
Anda mama, ce faine-s pozele... ZUPER.
Albi primisi fata pm-ul meu?
Doris nu mai plange, rautati vei intalni mereu ... ASA_I LUMEA ... RAU FACUTA.
Faza cu 50% ... se va transforma ea in 100% cand iti vin eu la intalneala cu o caisa. hi hi hi
Hai ca-ti mai trimit si un Pm.
Gabi cum te mai simti? Vii sambata?
Bey ... ora a ramas tot 18? Intalneala tot la fantana? De votat cand votam schimbarea de nume? Sau nu o mai facem?
Va zuk pe toate.
Miro
My ticker
silvana75 spune:
Doris, pupa mama fata sa treaca
Miro si Ana, da eu am ID-ul silvana_popovici, putem discuta on line doar in cursul saptamanii intre ora 9 si 14.
Giova, ma bucur ca esti mai bine azi
Silvana si Paul
http;//photos.yahoo.com/silvana_popovici