Mamici/tatici din Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
neatza!!!
ieri pe cand ziceam ca ma simt ok, am ajuns acasa si am
si la ora 20 eram in pat la somn.
Clau a stat tot cu o pereche de ciorapei in mana, i-a pus si pe calculator.A zis ca abia asteapta sa vina bebe si ca ne vom bate pe el.
Bine ai venit la SYBILLE.
DORIS m-ai facut foarte curioasa cu marele proiect.Voi venii la ora 18 fix, chiar daca pt. 10-15 min.
Si eu vreau masaj.trebuie sa-mi dai nr. lui. Dar sunt curioasa cum face masaj la gravide? Eu nu prea pot sa stau pe burta si ma intrebam, nu au o masa speciala cu loc pt. burtoi?
poze
gio si bb 13+
anda spune:
salutare zapacitelor
am aterizat si eu de la mare. a fost zuper fain. edi s-a simtit bine, ne-am descurcat de minune.
iaca si poze aici:
http://photos.yahoo.com/smara75/
albumul cu costinesti 2005.
mi-a fost un dor nebun de voi :P ce faceti? ce-i nou?
am vazut ca v-ati intalnit...super...si ca va intalniti din nou.
n-am inteles nik, ce proiect puneti la cale?
eu nu pot sa vin sambata ca maine plec din nou peste mari si tari. daca va pot ajuta cu ceva, orice, dati si mie de veste. o sa fiu available din 1 august.
pupici
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
silvana75 spune:
Saluti,
Miro, pai hai pe messenger! In rest la treaba!!!
Anda, bine ai revenit din concediu, super faine pozele. Concediu placut in continuare!
Ana, sigur ca vin pe 16.
Giova, mai ai putina rabdare trec si greturile
Sibylle, bine ai venit!
Doris, ai de grija cu masajul dar mai ales cu ala de executa masajul
Mary si Gabi aveti grija de burtici
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Giova spune:
ANDA super poze.mi-ai facut pofta de mare!!!
ANA si SILVANA multumesc de incurajari. tot astept sa treaca odata, ca nu mai pot (si mie nu mi-a fost rau in fiecare zi). Maine implinesc 14 sapt., inca 2 pana la 4 luni si uite asa.... sa simt bebele odata miscand.
GABI inca putin si vine Lucas. Pregatita? Dr. nostru te-a trimis la clinica Munteanu?
si eu merg la sf. lunii la un eco.
poze
gio si bb 13+
alexa00 spune:
anda super faine pozele!!!!
nu ma uiti si pe mine cu termometrul ala minune , nu?
Numai bine,
Alexa
anda spune:
quote:
Originally posted by alexa00
anda super faine pozele!!!!
nu ma uiti si pe mine cu termometrul ala minune , nu?
Numai bine,
Alexa
vaaaiii ce bine ca mi-ai amintit ca uitasem ca pamantul. rusine sa-mi fie
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Cosmina2 spune:
Care aveti nr-ul de mobil a lui Doris?Vreau sa vorbesc urgent cu ea.
Va rog. Astept pe PM.
Albi` spune:
Am ajuns cu bine acasa, aseara Multumesc pt urarile de drum-bun
Ce pot sa va spun e ca am aflat despre ideea lui Doris si mi se pare super interesanta V-am zis ca sa va cresc suspansul
Gabi, deci mai ai putin
Sibylle bine ai venit printre noi
Giova, ce tare faza cu shosetutzele
Anda, bine ai venit din concediu
Ana, ce-ti mai face papusa?
Miro, fetele care va datzi pe messenger (Yahoo, sper ) ziceti si la mine ID-uri, sa mai stam si acolo la o barfa
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Mary_25 spune:
,
Mi-e un dor de voi de mor! Sper sa ajung sambata la intalnire! S-ar putea sa mergem la Surduc, iar daca nu la o matusa care-si inaugureaza casa. Si unde e de baut si mancat hop si eu! La Surduc nu cred ca o sa mergem ca mi-e frica sa nu ma ia apa, chit ca la kg mele, slabe sanse!
Tin sa va anunt ca in urma controlului de astazi m-am decis sa-mi schimb dr! Detalii poate sambata, daca vin! Si azi, cand eram la dr in cabinet era sa lesin, dar m-a pus sa stau pe o parte si mi-am revenit imediat! E ceva legat de presiunea exercitata de bb asupra vaselor de sange sau asa ceva. Bine ca stiu leacul!
Doris: O sa iese bb o curioasa si numai din cauza ta! O sa-i spun si la Brigite. Dar si ea e convocata la cheful matusi, care e nasa ei! Nu promitem, mai vorbim. Picioarele mi se umfla!
Sibylle: Bine ai venit si spor la scris!
Gabi: Iti tinem pumni sa ai parte de o nastere usoara!
Giova: hai ca nu mai e mult! Vorbeste cu sotul sa trateze cu bb sa te lase macar 2-3 zile pe saptamana fara sa dai la rate! Arata-i si la bb hainutele poate-l pacalesti!
Pe restul va pup si ne mai auzim,
Mary 30+
Albi` spune:
Ce-ati disparut toate ?!?!
Se pare ca is buha si pe lumina
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..