Mamici/tatici din Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Am uitat sa va povestesc ceva frumos...
Azi am predat la salon si au acolo un tip, fenomenal, la masaj...
Mi-a sucit individul gatul, mi-a facut masaj, cu un ulei, immmmm....
Arome, mirosuri, betisoare parfumate, muzica de relaxare, super, chiar aveam nevoie de asa ceva, va spun sincer, mi-am reincarcat bateriile, ma simt minunat si pe deasupra era si frumos foc...
Cine doreste, vine si la domiciliu, pentru 200.000/ora.
E fenomenal...inca nu mi-am revenit...
Nu va ganditi la prostii, face toate tipurile de masaj, inclusiv pentru gravide...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetelor, eu va salut cu drag ! Si sper ca in ceva timp sa devin si eu mamica in Timisoara, deocamdata stau in Nantes. In Timisoara locuiesc in Balcescu. Eu o stiu din vedere doar pe Gabi de pe coridoarele facultatii si din Jazz. Nu mai stiu cine cerea, dar am prieteni care au terminat la Vidu ( merge netu prost la lucru si ar dura o vesnicie sa verific celelalte pagini) . Daca e interesata, astept un PM.

Sa va zic de mine putin : am fost la Calderon, am facut literele la Vest si apoi am predat franceza la Arte plastice. Apoi am plecat ca o nebuna dupa un tip ce-mi placea...pâna in Franta. Iar apoi m-am casatorit. Si acum el isi cauta job in Timisoara...speram sa reusim sa venim la anul. Voilŕ. Va pup si va citesc !

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Sibylle, un calduros bun venit, pe la noi, unde speram sa ramai...
Te intampinam virtual cu paine si sare...
Ti-e dor de Timisoara, nu-i asa?
Te asteptam cu drag...si speram sa ne vizitezi mai des...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Sibylle, mi-ai readus nostalgia studentiei si mai ales a Jazzului; au fost ani superbi. Si tu imi pari tare cunoscuta; probabil ca avem o gramada de cunostinte comune ... Sper ca sotul tau sa gaseasca repede job aici si sa revii acasa . Ca tot aici parca e cel mai bine.

Miro, super! Nu mai sta pe ganduri! Foloseste fiecare minut disponibil! Stoarce-l, nu alta! Sa vina bebitza! Sa vina bebitza!
Hai barzoi la Miro!

Noi momentan suntem pe pozitii. Lucas are aproape 3 kg deja! Bagajul e facut ... Burtica a inceput sa coboare ... deci se pare ca mai dureaza maxim 2 sapt. Joi mergem la clinica lui Munteanu la monitorizare de cord fetal. Data trecuta numai in travaliu mi-au facut asa ceva; doctorul zice ca in ultima luna asa se face, periodic. Alte proaspete mamici - voua v-a facut? Na, o fi bine; orice investigatie in plus poate fi numai un lucru pozitiv.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Gabi, a coborat Luca? poate nu mai apuci 2 saptamani...dar intalnirea de sambata o apuci sigur...
Eu zic ca e bine sa-ti faca monitorizarea...
Nu ti s-au umflat picioarele?

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,
n-am mai fost de mult si vad ca ati scris nu gluma....
Miro,ma bucur pentru tine,sa dea Domnu' sa iasa cum vrei tu!Si ma bucur ca ne-am intalnit si DINCOLO!!!!
Gabi,sa ai nastere usoara,daca nu ne mai vedem....totusi poate poti sa vii sambata....
Sibylle,bun venit si...sa ne vedem la intalniri,cu bine!
Doris,unde ai facut masajul:la salon la tine?misto!cateodata stau si ma gandesc ca si mie mi-ar prinde bine un masaj....
Cosmina,sper sa vi sambata!!!!Nu te uitam....treci mai des p-aici!
Albi,drum bun si sa ne revedem curand cu bine!
Silvana,ce mai faci?!Totul e ok?Sper sa ne vedem cu bine pe 16 iulie,ok/?
Giova,mai un picut si te simti mai bine....
Mary,sa fi sanatoasa si bebe cuminte!
Simina,concediu placut!
Lili,ce mai faci?Vii si tu pe 16 sa ne vedem?
Fetele,va pup pe toate si va doresc sa aveti parte numai de bine....Sa ne vedem sanatoase!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Doris m-ai bagat in ceata cu secretosenia legata de intalnirea de sambata.Am ajuns sa imi imaginez o caruta de scenarii!!!!Cred ca am nevoie de un masaj!!!!Neaparat la tipul de care vorbesti!!

Fetelor a-ti vazut la discutii generale subiectul salar de roman?
Cica clasa medie in romania ar castiga cam 1500 de euroi?!!!

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Alexa, atat pot sa-ti spun ca tu vei avea o contributie importanta la acest proiect...
Mai rabda putin,....

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Buna fetelor! Sa aveti o zi excelenta!
Eu sunt binisor,bebita e ok.misca toata ziua,e activa.De-abea astept sa o vad.Am tot incercat sa mi-o inchipui,dar nu reusesc nici cum.

Ma rog doar sa fie bine.

Bun venit pt.Sibylle

Ana-Maria te salut si eu, sper sa ne revedem cit de curind. La intilnire nu stiu daca pot sa ajung, sotul are ceva planuri. Daca ajung acasa pina la ora stabilita, o sa vin.

Pupici la toata lumea Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Gagicutzi,
de mult voiam sa va spun ... da nu stiu ce tot am amanat-o.
Noi vream sa ne facem asigurari de viata, cu si fara protectie (accident, boala, invaliditate, etc.).
Cum avem rate la banca, e apartamentul asigurat ... e si sotul asigurat, dar eu ... NIMIC.
Am avut deja 2 intrevedei cu o agenta de la AVIVA. In continuare ar trebui sa recomand pe cineva. Aici merge numai pe baza de recomandare ... nu te agata pe strada ca penalu'.
Daca e careva interesat ... dati cu un PM in mine, ok?

Ce stiu sigur ... e ca au un program super fain pentru copii, merita sa va interesati.
Va ciuk.

Miro
My ticker

Mergi la inceput