Mamici/tatici din Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Doris-Alina spune:
Miro, pupa mama fata
merci de adresele magazinelor....
Acum am mancat o caisa mare si coapta, zemoasa......
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Giova spune:
DORIS cine te-a suparat asa rau?
mai esti naca si suparata? Nu mai pune la suflet.
poze
gio si bb 14+
Doris-Alina spune:
Giova, m-a suparat cineva ...care are zgrabalici pe/la limba....
Piticii si monstruletii stau pe cap la acesta pesoana, incat creierul e sufocat, saracu....
Gata, ma simt mai bine, merci...tu ? mai dai la rate, cred ca nu te voi uita toata viata, cu fazele astea comice...
Acum plec , ma duc la printesa mea ca imi face cu mana de pe geam de la mama si intreaba: gata, mama lucu?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Aaaaa, am uitat!
Fiindca sunt modesta si nu ma laud....
totusi, ceva mi-a inveselit ziua!!!
Va las pe voi sa ghiciti, ce?
Ati observat????
Se vede??
Ceva nou????
DORIS siINES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Salut mey fete,
Hai ca intru si eu olecuta,pana se mai da Luana mea huta....ca p-orma vine Mos Ene si avem scandalu' de rigoare...
In primul rand,Doris,zi mama cine te-a suparat ca ii dau un pumn la nas de n-o sa mai respire pe el toata viata....Mama lui de bandit sau bandita care a suparat pretenuta mea.....Zi la fata care e problemu si da-l sau da-o in mamicuta lui/ei pe cine mi-a necajit pretenuta....Sa nu uit : FELICITARI DE STELUTA ,BEY!!!!!LA CAT MAI MULTE!!!!Azi -maine de vad moderator pe aici....hihihihi....Hai,tragem o barfa diseara?!Te pup si sa-mi zici ce mai face Inesuca!Bey,zici ca pleci in Maramu'?Hihihi,si daca e pan' la urma 100%?
Giova,iar te-am nimerit cu zilele....Vorba lui Doris,ai sa ramai de pomina cu zilele astea,dar nu-i bai ca 'or veni ele si d-alea faine si sa te tii distractie atunci,asa-i?
Silvana,te am in lista....Hai ca facem noi o barfa!
Miro,ce faci?Hai ca schimbam titlu,nu?Mie mi-a placut "Timisoara,oras de 5 stele"!Te pup!
Gabi,tu cum te mai simti?Bebe vrea sa vina afara?
Fetele,va pup pe toate.Sa aveti o zi buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mary_25 spune:
,
Doris: Nu mi te imaginez suparata! Sigur e ceva serios daca a reusit sa te indispuna in halul asta! Daca veti fi singuri la viluta, eu zic sa incepi sa te gandesti la nume si la ce modificari vei face pentru bb !
Gabi: Cum e pe ultima 100 de metri? Eu am c-am inceput sa ma panichez!
Miro: Cum esti? Cand afli noutati?
Azi merg la dr la control. La noua dr! Sper sa aflu numai de bine! Va spun maine.
,
Mary 30+
Mirona spune:
Salut,
Doris felicitari pentru a treia steluta. Cum sa nu se observe?
Se vede de la o posta. La mai mare .... la mai mare.
Multumesc fetelor ca va ganditi la mine. Normal ca nu stau cu mainile in san, prestam din doua in doua zile, fac zilnic la teste de ovulatie, ca de... Toma necredinciosul. Eu nu cred ca ovulatia s-a produs la mine duminica, cum spune dr.
Nu pot sa cred. Nu am simtit nimic. Plus ca mie imi iasa toate testele negative.
Azi ma simt un pic mai rau si va mai dau detalii deseara, ca testul il fac pe la 5 (se fac zilnic pe la aceeasi ora).
In rest: nu m-a mai chemat la el ... deci asteptarea ma paste ... pan' oi avea ceva simptome sa bag si un test de sarcina. Deja ... il vad ... subtirel ... cu o liniuta rosie ... aruncat la cos cu ciuda.
Merci inca o data. Va pup si abia astept ziua de sambata.
Miro
My ticker
Giova spune:
MIRO hai curaj!!! Doar n-oi fi eu cea mai mica graviduta de aici!!!
Gabi imediat naste, pe urma Mary, Brigite si eu pana in ian. cu cine mai schimb impresii?
Hai grabeste-te ca vreau sa dau si eu sfaturi la cineva!!!!
DORIS felicitari pt. steluta!!! La cat mai multe!!
MARY tin pumnii pt. azi la noul dr.Te asteptam cu vesti bune, maine.
poze
gio si bb 14+
Ana68 spune:
Salut fete,
Miro,curaj!Lasa chestiile negative si da-i cu optimism in continuare!Hai ca abia astept vesti bune!
Mary,bafta cu noul doctor!
Va pup,mai vb!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Fetelor, eu nu mai rezist sa vad stirile...plang cu sufletul, cu ochii si inima...e intr-adevar o tragedie ce se intampla in tara in urma inundatiilor, as vrea sa fac ceva, sa pot ajuta cumva, dar, pana acolo, cred ca toate veti fi de acord cu mine, sa spunem macar o rugaciune...
E o rugaciune veche, dintr-o carte a bunicii mele, am scris-o acum si pentru voi, deci, tot ce va ramane de facut, este sa o cititi, si o clipa sa va ganditi la acei copii, oameni, care acum trec prin clipe dramatice....
Va multumesc!!!
RUGACIUNE LA VREME DE PLOI MULTE,
DE INNECURI SI VIITURI DE APE
Doamne, cela ce odinioara, pentru rautatile cele mari, te-ai mahnit si ti-a parut rau ca ai facut pe om si ai zis:
,,Am sa sterg de pe fata pamantului pe omul pe care l-am facut;de la om pana la vite, pana la taratoare si pana la pasarile cerului, caci imi pare rau ca le-am facut,, si te-ai milostivit totusi de Noe servul tau credincios si printr-insul ai scapat neamul omenesc de potop, iar apoi ai incheiat cu el legamant, fagaduind ca ,,nici un trup nu va mai pieri prin potop si nu vei mai trimite potop ca sa pustiiasca pamantul,,.
Insuti Tu,Atotputernice si prea bunule Parinte, indura-te de noi astazi si nu lasa ca sa pierim de multimea de ape ce s-a dezlantuit cu necontenire asupra pamantului, asupra dobitoacelor si asupra vietatilor de tine zidite.
Asa Doamne, nu cu mania Ta sa ne mustri pe noi si nici cu urgia ta sa ne pedepsesti,ci ca un bun si de oameni iubitor milostiveste-te de noi pacatosii, care cu inima zdrobita cadem inaintea indurarilor Tale, si cersim iertarea si milostivirea Ta cea mare, ca binecuvantat si slavit esti in vecii vecilor.
Amin.
DORIS siINES
POZE CU NOI