Mamici de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
deeapui spune:
mama..nici eu nu m-am gandit la chestia cu zodiile..dar asa e..eu as vrea sa iasa alex scorpion...deci ar trebui dupa 2- oct....
dileme..dileme....
bebe alex la purtator
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
oana0204 spune:
Deeapui, eu la varsta ta inca mai copilaream, de admirat faptul ca vei fi o mamica asa de tanara. Am auzit de d-ra Tanase, dar mi-a trecut numai pe la urechi, nu am aprofundat. Ultimul control ginecologic pe care l-am facut in tara a fost la dr Cernea, tot de la nr 1, baiatul doctoritei Cernea
Ce ti-e si cu meseriile astea mostenite. Am fost foarte multumita, din cate am inteles este specializat in probleme de infertilitate (un fel de Tutunaru al Craiovei
) Specializat-nespecializat, uite ca am ramas insarcinata din prima incercare, desi pana atunci nici nu incercasem vreodata sa raman
. Da am zis ca daca tot plec, sa-mi fac niste controale sa nu plec asa cu cine stie ce probleme de sanatate. Si m-am controlat de la ...
pana in
![]()
Oana D - saptamana 32
Foto
norina spune:
Ioana m-am hotarat sa iau un biberon mic si unul mare, amandoua sa fie aceeasi marca - Avent sau Nuk si o perie pt spalat- asta deocamdata pentru prima luna, cand probabil nu prea voi iesi din casa. Pe urma mai cumparam in functie de nevoi....In leg cu nasterea normala si eu stiu ca se face epiziotomie obligat- fortat (asa e aici, in Braila)
, asa ca degeaba ma gandesc eu sa beau ceai de zmeur...Norina
deeapui spune:
fetelor..vreau sa citesc primele parti ale subiectului, dar linkul dat in listutza imi deschide pagina principala a forumului....
ce sa faaaccc????
bebe alex la purtator
codruta_grg spune:
Buna fetelor!!
Eu am contractii si peste zi, nu numai seara. I-au 2 no-spa pe zi. Contractiile nu sunt dureroase dar destule cat sa ma sperie si sa stau linistita toata ziua si in pat. Si clar, simt diferit miscarile in burtica ca si pana cum. Luni mergem la control.
Karmenutza, in legatura cu cerceii: m-a sfatuit cineva sa ii fac gaurele in urechiuse numai pe la 3-4 luni, pentru ca e mai greu la inceput cu baita, cu stersul....si sa nu ne incurce cercelusii. Bineinteles, fiecare face cum vrea, si eu tot in spital am zis ca ii pun cercei, dar mi s-a parut o idee mai buna sa asteptam 2-3 luni.
Ioana, alegerea depinde de ce hotaraste medicul impreuna cu tine (sigur ce e mai bine pentru tine va fi)
Bulina, ce nume frumos va avea bebelusa ta, CODRUTA.....ca si al meu!!! ![]()
Daca imi strang sfarcurile iese ceva galbui, dar nu insist. Cred ca va venit totul la timpul lui.
Va pup,
Codruta &
32 saptamani
poze
deeapui spune:
am inceput si eu sa-mi strang cele necesare...daca m-ati vedea, sunt cu listutza..asa sunt eu, super organizata din fire...![]()
asa ca am zis sa cumpar in fiecare luna cate 2-3 chestiutze, sa nu-mi fie atunci greu...am totusi noroc fiindca patutzul, caruciorul si marsupiul mi le aduce nasha(a.k.a. cumnata) din italia ![]()
am inceput de luna trecuta si mi-am luat 1 biberon anti-colici de 240 ml, perie de biberoane si de tetine si forfecutza pt bebe. iar luna asta mi-am luat inca un biberon, dar de 120 ml, pompitza de nas si set perie-pieptene din par natural.
voi de buburuza.com ce parere aveti? a facut vreuna din voi comanda la ei? eu de la ei am luat biberoanele anti-colici..din alea B-Free.
bebe alex la purtator
oana0204 spune:
Ioana si eu iti recomand Avent, aici este cotat printre cele mai bune marci (am auzit impresii cum ca ar fi cea mai buna).
Fetelor, ma duc la nani-nani, m-a palit asa un somn si nu vreau sa ratez intalnirea cu Mos Ene.![]()
Va pup si week-end placut.
Oana D - saptamana 32
Foto
Ioana75 spune:
deeapui, Balanta e sigur intre 23 septembrie - 22 octombrie (stiu eu
).
norina, multumesc pentru raspuns
.
Initial dr mi-a zis ca imi face cezariana cu 10 zile inainte de termen. Acum nici eu nici ea nu mai credem ca apuc acea data
. Ieri am rugat-o pe dr sa-mi arate exact unde e capul, coloana, picioarele ... pai cum sa nu ma jeneze pe mine in dreapta sus daca bb sta acolo cu fundul, si mai baga si cite un shut din cind in cind
? Am zis ca-i cumpar fetii costum de dansuri latino pentru 3 ani inca de pe acum
(eu am facut multi ani, si de-abia astept sa o invat si pe fi-mea toti pasii
).
Ioana
Ioana75 spune:
oana, mersic de sugestie. Si somn usor
.
deeapui, merg toate link-urile cu exceptia primului; primul subiect a fost sters de catre un moderator din greseala. Am lasat totusi link-ul acolo, din nostalgie (eu l-am creat, pe 29 decembrie
).
Ioana