Mamici de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
deeapui spune:
dar chiar fetelor...am o idee..
v-ati gandit daca ati vrea ca odrasla voastra sa faca vreun sport? si daca da, ce?
va intreb fiindca sotzul meu e profesor de sport si antrenor de baschet si ma sperie deja cu planurile lui de viitor..
mie una mi se pare ca inotul e cel mai bun..ati vazut cum arata inotatorii aia pe la olimpiada ?![]()
bebe alex la purtator
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
Flavia_Hurducas spune:
Deeapui fi-miu va face sigur schi (ca doar la invatat mama si pe tata, nu s-o descurca cu un prichindel?) si tenis, pentru ca tata a facut de performanta. Este drept ca ne-am ales cele mai scumpe sporturi, dar merita!!!
Fetele voi ce stiti, ne lasa astia cu camasile noastre de noapte in sala de nasteri. Din cate am auzit in Brasov esti obligata sa iei de la ei, pentru ca ale noastre nu sunt fierte!! Eu numai cand ma gandesc, ma apuca mancarimea de piele.
Flavia 28+
cge spune:
Deeapui, si eu cand l-am nascut pe Victor aveam tot 23 ani.
Si Victor are 5 ani si 6 luni acuma, asa ii place sa spuna. Ghiciti cati am io ?
Si eu am mai cumparat treptat lucruri ptr bebe, v-am scris despre fiecare achizitie in parte. Maine vreau sa centralizez ce am cumparat, si sa vad ce mai trebuie.
Flavia, si pe mine la Victor m-au obligat sa stau in sala de nasteri cu camasa lor de noapte. Nu stiu daca acuma s-a schimbat ceva intre timp la Giulesti.
Este sterila, intradevar.
Daca o folosim pe a noastra, o aruncam dupa, pun pariu.
Cristina
cge spune:
Buna idee, o sa ii aleg si eu cercelusii, ca sa ii punem in spital.
E mult mai complicat dupa.
Cristina
b_irina_c spune:

Eunu am avut net azi pana mai adineauri 

... Si abia am reusit sa recuperez... mama, mama ce mult ati scris...
Ma bagati la idei cu laptele... ca desi sunt in in saptamana 32 nu am avut nici un fel de semn - daca voi avea sau nu lapte... nici cristale, nici bluza uda... Eu vreau tare mult sa alaptez...
Cat despre nascut eu vreau natural, dar luni ma duc la control cu listoiul de intrebari
. Si apoi mai vedem...
pupici
Irina 32+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
cge spune:
Irina, laptele pe care o sa il ai dupa ce nasti nu are nici o legatura cu semnele de acuma: bluza uda etc.
Asa ca stai linistita.
Si apoi fiecare organism reactoneaza in felul lui.
Daca acelasi organism nu reactioneaza la 2 sarcini la fel, daramite 2 organisme diferite.
Cristina
Ioana75 spune:
Marlena, te anunt de pe acum ca am de gind sa bobinez la greu uichendu' asta, sa incerc sa mai urc in top, ca locul 3 nu prea imi convine
.
Cristina, te invidiez cu cumparaturile ... Eu am lista facuta de luni de zile, am vizitat toate magazinele posibile de bb-i din Bucuresti, dar n-am luat decit carutul. Sint multe optiuni, eu sint Balantza ...
.
Ioana
cge spune:
Ioana si bebelusha Anca o sa fie tot balanta.
sa inteleg ca pana o sa se hotarasca ce vrea sa manance, o sa se gandeasca 2 ore![]()
?
Victor fiind capricorn ca mine este super conservator.
El vrea numai crenvustei si supa cu galusti.
Asa ca eu numai supa din asta gatesc![]()
Cristina
miflore spune:
Ioana, poate ca ai ceva sanse la locul 2 dar numai daca te apuci vartos de treaba!!!
Cristina, si eu sunt tot capricorn ca si tine si ca si Victor!
Acum inteleg de ce Victor e asa de haios!
Voi cand sunteti nascuti? Eu pe 1 ianuarie, uite-asa am venit si eu pe lume, in mijlocul unor medici care erau deja beti la ora aia...![]()

Mihaela 28+