Mamici de septembrie-octombrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, si eu merg cu cearshafurile de intrebari la doctor! Pentru astazi dup-amiaza am insirat deja 11...si mai e timp! Si dupa discutia de azi mai bag cateva intrebari!!!
Vero, trebuie socotite bine zilele-astea, sa nu ramanem cu mai putin de 42 dupa nastere; acum nu stiu daca va fi vreuna dintre noi care sa depaseasca cele 40 de saptamani implinite! Asa ca, aritmetica scrie pe noi! (inclusiv metoda probabilitatilor!)

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Marlena, nici eu nu am udat tricoul si am inteles ca nu-i obligatoriu. Am observat numai intr-o zi o cojita mica-mica de ceva galben-cristalin pe sfarc.

Oana D - saptamana 32

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc Oana pentru informatie..m-am mai linistit ..cojite am tot avut tot de culoare alb-galbui.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nici eu nu las pete pe tricou, dar am "cojitze" pe sfircuri de la 3-4 luni. Maica-mea a zis ca ea a avut lapte si la mine si la frate-miu, dar era de calitate proasta, si nu ne saturam, asa ca ne-a alaptat doar cite 3 luni pe fiecare. Poate nu e genetic, si o sa am lapte de calitate superioara.

Deeapui, si eu sint mioapa, si mai am si un transplant de cornee. Oricum imi iau de la oftalmo o hirtie "falsa" cum ca trebuie sa fac cezariana, ca sa o am pentru orice eventualitate. Dr de oki mi-a zis ca pot sa nasc natural, dar colul meu era foarte lung la inceput, si de aceea dr gineco mi-a zis ca nu vrea sa riscam nimic cu naturala. Acum insa dupa ce mi-a vazut colul si cum sta bb, e foarte increzatoare ca o sa nasc repede si usor, repet, "ca o floare". Eu sper ca se pricepe (glumesc, desigur ca se pricepe)

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

eu stiti cum am facut cu calculul concediului prenatal? mi-am lasat o marja de eroare de 1 saptamana si ceva..adica, desi doctoritza mi-a stabilit data nasterii la 21 octombrie, eu am calculat ca si cand as naste pe 31. mi-am scazut 42 de zile pt concediul de lehuzie, si am calculat inapoi de la 31 oct 82 de zile...si mi-a dat cam 11 august.
asa ca de pe 1 pe 14 august concediu de odihna,. de pe 15 concediu prenatal...
mai am deci 3 sapt si gata....home sweet home!!!
oana..am vazut ca eshti din craiova..de unde din craiova? poate ne stim..mai stii

bebe alex 24+

Mergi la inceput

Asa-i, operatiile de cezariana se programeaza cam cu 2 saptamani inainte de termen in ideea in care sa nu te apuce durerile...pt. ca in principiu faci cezariana daca ai anumite probleme de sanatate si deci nu prea ai voie sa te scremi... intr-un fel e de bine cu programarea, se reduce riscul sa stai s-astepti doctorul care cine stie pe unde e sau e f. somnoros si intarzie... etc...

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Deeapui, decand ma stiu am stat pe Calea Bucuresti (10 ani la Viitoru si restul pana la 29 in Lapus). Eu m-am uitat la fotografiile tale dar nu cred ca ne cunoastem.
La ce medic esti si la ce spital vrei sa nasti?

Oana D - saptamana 32

Foto

Mergi la inceput

asa m-am gandit si eu...mai bine programezi cezariana din timp, sa stie doctorul ca la data de, la ora cutare tre sa fie la spital...nu sa ma trezesc vorba voastra ca i-e prea somn sa vina sau e plecat la tzara

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

oana..da, nu cred ca ne cunoastem..eu stau in severinului, pe la billa, si sunt si mai mititica (23 de ani juma).
eu sunt la doctoritza tanase florentina( e nora dr.tanase, aia batrana, daca o stii). cumnata mea m-a dus la ea, fiindca lucreaza chiar ca asistenta la gineco la nr.1.

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Aaaa, mai e ceva cu programarea asta de cezariana! E posibil, din pacate, sa-i schimbi fara sa vrei zodia bebelusului, doar conteaza mult 2 saptamani daca esti in preajma granitei...de ex. la mine dupa DPN ar fi balanta - 29sept - dar daca fac cezariana ajung cam pe 15 sept. Asa ca va fi o frumoasa bebelusa fecioara! Influentam destinele bebelusilor???
Bine, e posibil sa se declanseze nasterea exact cand ai programata cezariana...de emotie...sau c-asa e sa fie...

Mihaela 28+

Mergi la inceput