Mamici de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
mysweetest spune:
Bulina buclucasa bine ai venit printre noi!
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
Ioana75 spune:
oana, chiar ma asteptam sa ne zici "salut"
. Bea o cana cu lapte cald, la mine tzine si mi-l aduce pe mos Ene pe la gene
.
Fetelor, am uitat sa va zic ca dr nu mi-a recomandat repas la pat, ci doar: sa nu ridic greutati, sa nu fac eforturi mari si sa nu
. Eu nu ma simt obosita, nu am probleme cu circeii sau durerile de spate, de asta nici prin cap nu mi-a trecut sa stau si sa clocesc acasa inainte de nastere. Daca o sa mi se indeseasca contractiile, sau o sa vreau sa urmaresc Tinar si nelinistit
, o sa-mi iau concediu.
Ioana
norina spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturile cu biberoanele, chiar mi-ati fost de ajutor pentru ca eram tare nelamurita. Acum stiu ce sa cumpar.Am vazut ca vorbiti de nastere deja , capitol la care sunt tot
- cand zic ca nasc normal, ba ma apuca frica si vreau cezariana, habar nu am ce o sa fac pana la urma...dar sper sa ma hotarasc curand.Despre alaptare, normal ca as vrea ca bb sa suga la san dar mai conteaza si ce ne da natura, eu deocamdata nu am nici o picatura si nici sfarcuri nu prea am si tare sunt panicata si la capitolul asta.Din cauza asta vreau sa iau si biberoane- just in case- am zis ca unde-i norocul ala sa am eu lapte si sa nu folosesc biberoanele...asta sa fie baiu'V-am pupat pe toatePS. Subiectele devin din ce in ce mai interesante, chiar avem ce sa invatam una de la altaNorina 29+
Ioana75 spune:
norina, fa o fapta buna si zi-mi si mie la ce biberoane te-ai hotarit
.
Cristina, eu am auzit ca doar la noi in tara e chestia asta cu "obligatoriu epiziotomie". Si ca mai sint doctori care nu o practica decit daca intr-adevar e clar ca te "rupi". De-abia astept sa merg din nou la dr mea, o sa am un cearshaf de intrebari
.
Ioana
cge spune:
Norina, laptele vine pe masura ce se golesc sanii.
Asa ca depinde si de noi, dar si de bebe, ca daca el e convins ca numai titi e bun, asha o sa fie.
Stiu bebelushi care si dupa ce mancau din biberon, nu renuntau la titi.
Ii si calmeaza suptul.
Cristina, 28+
deeapui spune:
fetelor, la mine raspunsul e ft simplu..trebuie sa fac cezariana, fiindca am rh negativ si miopie -3.50..asa ca eu am scapat de o dilema...clar va fi cezariana...
as mai avea o intrebare..tinand cont ca fac cezariana, cum ziceti ca ar fi mai bine..sa astept cand vrea bebe, sau s-o programez dinainte, cam pe data cand va zice doctoritza?
pupici la burtici
bebe alex 24+
mysweetest spune:
Nici eu nu am auzit ca nasterea normala ar fi obligatoriu cu epiziotomie...ci doar daca e cazul.
Eu am tot stresez ca nu am avut nici un semn pana acum ca voi avea lapte...nu am udat bluza ..nimic
.
Marlena &
oana0204 spune:
Ioana, nu poci sa beau laptic cald din 2 motive:
1. Doar ce am terminat de mancat 5 caise si o piersica si cu lapte cald..ma mut pe wc.
2. Momentan nu am, sotul ma lasa mereu in pana de lapte, i-am zis ca mai bine nu mai cumpar pompa si imi goleste el sanii dupa ce se satura bebelusul.
N-am ce sa-i fac, il bea ca pe apa.
Dar nici o problema. 1-2 ore cu ochii in monitor, dorm dusa dupa aceea.
Cumparaturile pentru bebelus sunt gata cam 85%, lafel si bagajul pentru spital, mai am de adaugat cateva maruntisuri. Ce-i drept este semnificativ mai subtirel decat ce aveti voi nevoie.
Oana D - saptamana 32
Foto
mysweetest spune:
Deeapui eu stiu ca operatiile de cezariana se programeaza din timp ...cu cel putin 2 saptamni inainte de termen.
Astazi vad ca avem limbarnita 
...
Marlena &