Mamici de septembrie-octombrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Simona pentru ! Da am prins o "dragoste" de dulceata in ultimul timp ...

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am fost si eu la mama la masa ca in fiecare duminica si am mancat ca si desert o cutie cu 500 gr inghetata .
Ioana pai intrecerea ma gandeam sa o facem peste vreo 2 saptamani.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Multumesc Marlena. E o adevarata . Dar ma bucur sa o simt. In fiecare dimineata cind ma trezesc si nu misca o tot necajesc sa se trezeasca sa stiu ca totul e bine. Dupa ce da un semn o las in pace.

Ioana,intilnirea de la Cimpulung de pe 6 august e cu toate cele care vor sa vina, sau cele care se inscriu? Si ce se va face? unde? Si cit se sta? Asta sa stiu daca sa-mi fac rost de masina si sa vin si io cu floricia mea Maia.

va pupicesc pe toate,
Simona8004+ Maia 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Ioana, am luat-o si eu pe urmele tale, sunt la cura de dulceata, obligatoriu pe paine cu unt. E noua mea fixatie.

Simona, bine ai venit, felicitari pentru Maia! Burta se intareste in caz de contractii.

, 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neta fetelor,

De dimineata mi-e cald de numai pot....transpir de numa...
Burtica este tot mai mare sincer mi-e teama de ce o sa urmeze.
Eu sunt din fire optimista dar tot este un gram de frica acolo in subconstient.
In weekend am tot fos tla WC, deci nu sunt constipata deloc, asat ca am papat multe fructe si varza rosie. Simt ca mi-e tot mai greu.
De abia astept sa nu mai vin la servici , de la 1 aug.

Va pupacesc
Vero 26

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Neata fetelor!Vorbeati de sporturile pe care ati vrea sa le practice bebeii vostri. Sarah a noastra va invata sa inoate de micuta(asa a facut tati programul); dupa inot o vom duce la dansuri si ceva mai tarziu la tenis. Noi suntem de parere ca un copil trebuie sa faca neaparat sport pt. a se dezvolta armonios. In fond, ea va alege ce vrea sa faca, noi trebuie doar s-o indrumam.De cateva zile, eu o simt altfel pe bebelusa; parca nu mai sunt asa puternice loviturile si in plus ma loveste foarte jos de am impresia ca vrea sa iasa. O simt des si din cauza asta nu ma sperii, probabil ca sta intr-o pozitie mai ciudata. Vedem ce spune doctorul saptamana viitoare.Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

locca, daca esti pe faza, sa ne zici daca schimbi tu capitolul asta.
Simona, oricine poate merge la intilnirea de la Cimpulung. Vezi ca e un subiect separat cu toate detaliile la "Discutii Generale".
Tonia, eu m-am mutat de la dulceata la miere de albine.

Fetelor, am luat un pachet de Pampersi marimea 2 pentru bb; de-acum gata, sintem pregatiti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata gravidute!

Si mie mi-e somn, in weekendul asta am avut program de cinema : am vazut 2 filme, ca dup-aia nu se stie daca mai apucam sa mergem la film

Asa va sfatuiesc si pe voi, sa profitati de timpul pe care il aveti acum.
Am mai facut ceva cumparaturi sambata ptr. bagajul de spital : mi-am luat o camasa de noapte de Rococo si in primul rand chiloti cu burta.
Ca plangeam dupa ei, de mult timp.

M-am uitat si la centura postnatala, dar e 2.100.000.
Daca ma hotarasc sa o iau, pot sa o comand si pe internet.

De la Miniblu, i-am luat Ancai un cearsaf de patut din acela cu elastic.
Si mi-am cumparat si cartea "Mama si copilul" de Capraru, la Victor am xeroxat anumite pagini.

Fetele, voi in bagajul de spital, puneti si bagajul lui bebe ?

Sa imi ziceti si mie daca ati folosit cumva ovule Lomexim de cand sunteti gravidute ?

Veronica, te inteleg si mie imi e din ce in ce mai greu cu burta, dar lasa ca ne descurcam noi.
Sa fie bebe bine, asta e tot ce conteaza.

Cristina, mama lui Victor (5ani si 6 luni) si bebelusha la purtator (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neatza, fetele!

Nu mi-ati raspuns, a facut cineva 3D?
Care e diferenta dintre 2 si 3D?
Pupici la mamici,

Carmi 25+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Codruta multumesc de invitatie la scoala de schi, dar si eu am facut schi de performanta (dupa care a devenit cea mai mare placere a mea) si sper ca o sa fiu o buna profesoara pentru fi-miu, desi stiu ca nu este indicat sa invete cu parintii. Pe sot am reusit s ail invat. Am fost o data chiar si in cantonamanet la Baisoara cu Facultatea de Sport din Cluj, darn u m-a incantat partia. Cine stie, poate il cunosc pe sotul tau.

Baietelul meu are 1,368 si e inaltut, cica are femurul lung. Ar fi culmea sa fie mic, pentru ca noi amandoi suntem inalti. Celelalte masuratori vi le pot da abia maine, pentru ca am uitat poza acasa. Cert este ca totul este bine – bebe, placenta, colul etc. Un alt lucru important este ca s-a intors deja, sper sa ramana asa. In afara de asta, ne-a oferit un adevarat spectacol timp de ½ ora, timp in care si punea picioarele in cap, facea cu manuta, se juca cu cordonul ombilical, sugea, inghitea…ce sa mai zic, era o minunatie. Asa de indragostita am plecat de la cabinet, ca m-am oprit la primul magazin de bebei si i-am luat o salopetica tare frumoasa. Nu ma mai satur sa ma uit la ea si bineinteles la poza bebelului meu.
Si mi-a sat un pomelnic de analize de facut, dar a zis sa astept pana prin sapt.32. Nu mai e mult, pentru ca, potrivit masuratorilor bebele ar avea 29 saptamani si 5 zile. Deci, mai mare cu 1 saptamana si 3 zile.
Si mi-a dat si mie in sfarsit Materna? Am aflat insa cu surprindere ca nici macar compensate nu se mai dau.

Zumy, din cate stiu eu, ciupercile nu sunt contraindicate. Si eu mananc, pentru ca imi plac foarte mult, dar numai din magazin!

Cred ca v-am zis ca eu am de cateva luni scurgeri de colostru, dar destul de rar. Ei, ieri stateam in pat si imi curgeau amandoi sanii teribil. Parca era robinet. Probabil din cauza masajului pe care mi l-am facut cu o seara inainte. Se pare ca stimularea este buna numai pentru anumite persoane, pentru ca eu nu mai steam ce sa fac ieri sa opresc scurgerea.

Flavia 28+

Mergi la inceput