Mamici de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
cge spune:
Fetele, eu asa multe dulciuri ca acuma, nu am mancat de cand ma stiu.
Si la inceputul sarcinii, cand aveam greturi, am mancat paine cu dulceata la greu. Si acuma, mierea, e preferata mea dimineata.![]()
Cristina(29+)
Ioana75 spune:
Flavia, Materna se da compensat (nu gratuit), am luat eu.
Carmi, eu nu stiu daca am facut 2D sau 3D
.
Cristina, eu ma gindeam sa impart bagajele in 2: am "cutii" de calatorie pt cosmetice, si o sa fac una pt mine una bt bb, iar la haine tot asa, o geanta mare pt mine si una mica pt bb
.
Fetelor, va rog sa ma ajutati cu cosmeticele pt bb, ca nu stiu de care sa iau, si ma cam grabesc
. Sint multe firme, voi stiti care e mai buna?
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Ioana eu nu am avut reteta compensata, dar am intrebat-o pe farmacista daca se dau compensate, sa stiu daca are rost sa mai fac un drum la dr. de familie pentru reteta, si mi-a spus ca au fost gratuite, nu mai sunt si nici compensate. Asa ca am dat 360.000 lei. Cat sunt compensate?
In legatura cu cosmeticele pentru bebe, eu voi folosi fie Penaten, care au aparut si in Romania si sunt printer cele mai vechi in domeniu sau Nivea. Eu mi-am cumparat deja cate ceva de la Penaten din Germania.
Flavia 28+
Ioana75 spune:
Flavia, nu vreau sa jignesc farmacistele, dar unele nu sint la curent cu compensatele astea (am patit-o si eu). Mie mi-a zis si dr de familie ca sint compensate; nu stiu exact ce procent, cred ca 65% (daca am calculat corect
.
Fetelor, eu am intrat in saptamina 33
.
Ioana
cge spune:
Asa o sa fac si eu Ioana, ca in geanta mea deja e plina.![]()
Noi la Victor am folosit cosmetice Johnson si ni s-au parut ok.
Acum, am citit pe forum, si alte pareri, ca nu toata lumea e multumita de ele. Mai sunt si cosmeticele Sanosan, care iar sunt bune, sunt nemtesti parca.
Acuma Victor foloseste Dalin, cele cu puiusor, dar el e mare, i s-a mai tabacit pielea![]()
Sa imi ziceti si mie ce cumparati, trebe sa cumpar si eu.
PS: Codruta, noi s-ar putea sa venim la scoala voastra si cu Victor si cu Anca din burtica. ![]()
Cristina 29+
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc pentru informatie Ioana.
Poate imi va fi de folos data viitoare, daca va trebui sa mai iau un flacon.
Flavia 28+
Ioana75 spune:
Nu s-a anuntat nici o voluntara pentru mutat capitolul, asa ca ma ofer eu "din oficiu"
.
Ioana
jadi spune:
Eu ma ofer pentru data viitoare ca incerc sa citesc ce ati scris pina acum, hehe
Adica buna dimineata 
Jadi
27 fixamente
septoct2005 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52950" target="_blank">aici.