Cu dragoste,din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 4
GabrielaG spune:
Nora, noi stam in Metalurgie la ANL-uri, dar urcam sa te luam. Unde e scoala 5? Eu stiu de sc. 4, sc 22 si sc 10 in Tatarasi.
Prbabil ca plecam pe la 16, 50 ca e foarte apropae Mall-ul. Te luam cu tot cu carut, desi poti intra cu BB de 10 luni si tu acolo la locul de joaca sa-l dai intr0un balasoar ceva, un tobogan.
Suna-ma pe la 16, 30 sa stiu de unde sa te luam.
Pupici,
Gabriela si baietii
Nora__ spune:
Alt reper ar fi baza sportiva TEPRO,la Venetia...dar te sun eu pe la 16 si ceva si stabilim.Mai bine ies eu intr-o zona civilizataMultumesc oricum.Mai vorbim.pupici
Nora
http://community.webshots.com/user/nora
Elena I. spune:
Inteleg ca, pina la urma, din cauza vremii proaste, ramine sa ne intilnim in mall, la Kids Land (locul de joaca), la ora 17
reiau lista, sa vedem cine stie de noua locatie:
1.Irina,veve fara croko!- da
2.Carmen,Ilinca sau Ionut- da
3.Erica, Elena, Vio- da
4.Gabriela, Otto, Matei si Paul- da
5.amironeanu-Andrea, Stefania si Catalin- da
6.ghinetz (oana), sot (radu), pustiulica (stefan)-?
7.Adela si Julia- ?
8.Raluca- da
9. Magda cu Amelia, Stefan si Andreea- da
10.Gabi si Alexino (si Titel?)- da
11.Cristina,Cristi,Rares si Mihnea- da
12. buli- Anca, Matei si Ovidiu- da
13. Lacri si Fabian- da
14. Nora- da
15. ? adi69 -da
16. ? acinorev- da
mai zicea cineva de un grup in care era adusca, nu stiu daca ele stiu de modificari. a, sper sa fie anuntata toata lumea si sa puteti veni.
pe diseara!
carmenp spune:
Bun, deci ramine Mall - Kids Land, 17.00, vin cu Ionut.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
adusca spune:
fetili. io v-am cetit si-s la curent cu noutatile, nu am postat aci' ca m-am "razboit" cu musulmancele....ma rog, cu o parte din ele.
In primu' rand la multi ani Gabrielo, sa ramai tot asa tanara si frumoasa si la trup si la suflet.
Noro, }{uaaaa , ma bucur c-o sa te vad si az' pe tine (ehehe ce mica-i lumea, uite ca am placerea sa-mi ravad cunostinte dragi aci' pe DC)
asaaaaaaa, deci io az' la ora 17 am cumetrie la Tudorica, baiatul prietenei mele, nu pot lipsi sub nici o forma, dar am de gand sa ma prezint la ora stabilita acolo, apoi ieu masina si incerc sa dau de voi, am pe cine suna sa-mi spuna unde sunteti.
Vin cu insigne DC, desene si origami facute de copiii din clasa a doua de la scoala cu nevoi speciale....copii care au participat la programu' Ore Vesele
(sa nu va sparieti de paietele lu' peste de pe bluza me', trebe sa ma-ntelegeti ca voi fi fujita de la cumetrie, si-n plus toalete de ocazie omenesti se fac numa' pt alea slabe, pt noi grasele....paiete)
Fetele de pe DC babusca adusca
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
Nora__ spune:
Masculicii nostrii ai' batrani pot veni?Sau e coconada?Ca s-ar putea sa am bafta ca husbandul sa poata veni si m-am scos cu cel mic,ca il mai plimba el si pot si eu sa stau linistita cu voi de vorba...ca altfeeeel....
Adusco }{uaaaa...ca m-am dat azi de ceasul mortii sa dau de tine...dar ma bucur ca te-am gasit...ne vedem azi.
Nora
http://community.webshots.com/user/nora
ghinetz spune:
Se pare ca sunt prima ajunsa acasa si "calare" pe net. Cel mic - sau, ma rog, el se crede de acum mare - e la mama pe motiv ca eu am de invatat. Si chiar am, dar nu pot sa nu va spun ca mi-a placut tare azi si ca mai vreeeeau!
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GabrielaG spune:
Hop si eu cu impresii. A fost frumos, imi pare atat de bine ca ne-am revazut...dar sa stiti ca astept cu interes intalnirea fara copilasi si fara soti, asa sa ne desdrebalam un pic. Hai propuneti ca sa dam cu subsemnatul.
Alex cel mic al lui Carmen e baiat mare si cu niste ochi frumosi...mama, mama. Erica a crescut si e smecherica, s-a pupat cu Matei si i-a facut din ochi (cu amandoi ochii-Elena asteptam pozele), l-am cunoscut si pe Mateiul lui buli(sa va zic ca am tras o fuga si in Copou la lei), apoi doua fetite scumpele ale Norei si Andreei. Nu va spun ce mare domnisoara e Catalina, fetita Adrianei, o adevarata domnisoara, iar Agnes a lui Veve e o scumpica foc: iute si firava, dar a venit la mine si cred ca o puteam lua acasa...ca i0ar fi placut cu Matei. oricum a fost foarte frumos, poate ata viitoare reusim sa iesim in aer liber, sa ne putem auzi si discuta in voie. Abia asteptam sa-l cunoastem pe Rares, ultimul copil DC din gasca, dar se pare ca mai avem un picut de asteptat.
Fetele care ati facut poze, asteptam si noi sa le vedem.
Va pup,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Salut,
de ceva timp nu am mai ajuns pe aici... de fapt si la intalnire am ajuns tarziu...
Intai am citit cate ceav sa ma mai pun la curent cu noutaile, si sunt cateva...
La multi ani Gabriela, si sa fii fericita si sanatoasa!
Cristina felicitari pentru licenta si mai ales pentru mititel! Te sun zilele astea...
Noi suntem bine, ne descurcam... ne pregatim pentru vacanta, trebuie sa duc copilul la mare, insa inca nu ne-am hotarat unde.TRebuie sa studiem oferta zilele astea. L-am tuns pe Alex, acum 3 saptamani si inca nu imi vine sa cred ca nu mai are buclisoarele pe spate.. in fine, nimeni nu il mai confunda cu o fetita. I-am spus la un moment dat "Dallai Lama" si mi-a spus: Eu tei-tei = baietel. Ma distreaza ca isi spune "EU" nu Alex. E un smecher, a crescut, are 90 de cm si aproape 14 kg.. e vioi si nu sta locului o clipa. Il duc zilnic la plimbare in Piata Unirii la "GA-GA" si tot zilnic vrea sa se plimbe cu tramvaiul sau sa vada trenul cum trece prin gara... sincer, prefer trenul... sa il vedeti cand trece trenul, cum ia pozitia cu capusorul putin inainte si cum incepe sa faca "UUUUUU"... face toate paralele. in rest isi face de lucru cu orice ar putea sa semnifice un sir - adica UUUU- si isi face tren din orice:doua perne si o pereche de papuci, cateva mingi, masinute puse una dupa alta... ce mai... mecanic il facem sau vatman!!! am sa ii cumpar tramvai sau tren! cand s-o face mare...
Noi am ajuns tarziu la intalnire, am avut musafiri care s-au dat greu plecati si ... asta e. Votam pentru urmatoarea...
Carmen siAlex