Cu dragoste,din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Nora__ spune:
Chiar a fost un noroc ca doar cu o zi iniante de intalnire,am vazut postarile voastre si am ajuns si eu printre voi.Nu am reusit sa vorbesc cu toate,inca nu va stiu bine dupa nick dar la urmatoarea intalnire poate vom avea mai mult timp si va fi si locul mai ...larg.Dar a fost extraordinar de bine si relaxant si va spun sincer ca acum DC-ul pare altfel.
Se pare ca al meu pustiulica ,datorita motzului pus de nebuna de ma-sa,justificat sa zicem,ca ii vine parul in ochi,a fost luat drept fetita,ceea ce nu ma supara,ba chiar ,intr-un fel imi place...una la mana ca mi-s dragi fetele si apoi...s-a intamplat prea des sa fie confundat, incat sa nu ma obisnuiesc deja.In plus,Rares seamana f bine cu fata mea cea mare,cand era ea mica...am senzatia de deja vu,cand ma uit la el...parca ar fi acum 10 ani.Deci eu astept intalnirea urmatoare si sper doar ca in acea zi sa am unde lasa odorul cel mic.Pupici!
Nora
http://community.webshots.com/user/nora
GabrielaG spune:
Ooops, scuze Nora. Chiar m-a intrebat cineva la un moment dat daca nu e baiat Rares si eu am sustinut sus si tare ca e fetita, ca doar avea motz. Pupici si multa sanatate,
Gabriela si baietii
Elena I. spune:
Draga Cristina (tinatache) am uitat sa-ti urez spor la invatat succes la examene ! (cind am citit postarea ta eram cu Erica in brate, moment in care numa' ea are voie sa apese tastele).
Bafta mare si spor la invatat, Oana!!
Subscriu la tot ce a scris GabiGAstept cu interes atit "cuconiada", ca s-o citez pe Nora (io as prefera terasa/ pizzerie, da-i bun cum o fi), cit si o intilnire a dragalasilor in Botanica.
de la intilniri:
(din pacate, n-am gasit albumele de cind era Erica in burtica, si cel din vara trecuta, cind era Ilinca in burtica si a fost tinatache la Iasi. daca le aveti, dati incoa!)
1 mai 2004
9 mai 2004
10 iulie 2005
adi69 spune:
Salutari!
Venit ,vazut,placut!
Data viitoare poate avem timp sa stam mai mult si sa putem conversa mai usor...acum am fost si putin stresata ,deoarece pentru Catalina a fost prima data cand a stat singura la locul de joaca si cum o stiu cam plangacioasa...am avut permanent tendinta sa ma duc sa vad ce face.Dar am rezistat eroic!(Gabriela,am avut dreptate cand ti-am spus ca nu ma duc la ea ca daca ma vede se apuca de bocit...ai vazut-o ce boceala a tras!)
Ce am inteles eu ? Ca Buli a fost in Copou?
Elena nu pot intra sa vad pozele..
Adriana
Nora__ spune:
Elena,verifica daca nu cumva nu ai facut public albumul,poate l-ai lasat privat si nu se pot vedea pozele decat de catre tine.
Nora
http://community.webshots.com/user/nora
Elena I. spune:
Fetelor,
am observat si eu ca nu se pot vedea pozele. am verificat albumele, sint publice. nu stiu unde pozna am gresit, imi bat capul de azi-dimineata. mai ajutati-ma!
da, Adi, Anca a fost in Copou, dar nu pt. ca n-a stiut ca s-a mutat intilnirea la mall, ci pt. ca asa a vrut. si Vio a plecat apoi cu Erica acolo- ea si Matei sint prieteni vechi.
Elena I. spune:
cel mai bine: intrati pt. primele 2 albume cu user name
elena_i100/ parola 19692004
si pt. albumul de ieri cu
ilievio/ parola erica2004
si-am terminat povestea!
ralucami spune:
Salut fetelor!
Superba intalnirea de ieri , nu imi pare rau nici o clipa ca nu am apucat sa dorm si am venit la intalneala.
Elena cand ai facut pozele??? Eu cred ca aveam creierul pe jumatate amortit caci am ramas surprinsa sa ma vad in poze, dar chiar nu stiu cand am "pozat".
Asaa! Si acum sa vorbim despre marea cuconiada!!! Aruncati cu idei, cu sugestii si haideti sa facem un plan de bataie, sa ne organizam cumva.
Ma bucur mult ca ieri am reusit sa va revad ( Elena&Erica, Gabi, Carmen) si sa facem cunostinta ( Adela, Vevica, Adusca, Oana, Nora, Carmenp, Adi si Andrea). Sper sa se mai faca o intalneala cat de curand!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
carmenp spune:
Ia sa vedem si listuta, ca parca s-au mai strins citeva fete:
1. Gabriela
2. Veve
3. Elena
4. Oana
5. eu
6. Andrea
7. Gabi
nu mai stiu ... am pierdut pe cineva?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Veve spune:
Pasarel,uitasi pe Raluca si Adela,mari amatoare de dezmaturi si shaorme!
Nu-mi mai dau si eu cu impresia,ca nu ma prea pricep.Astept runda urmatoare...la o masa rotunda ca sa evitam bisericutele!
Am si io cateva poze naspete aici.
Pup iu all!
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze