Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43
Raspunsuri - Pagina 11
motzunica spune:
Cata, gata am reusit! Doamne, ce mare este...sa-ti traiasca si sa va bucurati de el(ea). 
Mishulina,
cum ieri am venit de la cursuri direct la internet si am stat destul de tarziu, tu nefiind aici, am crezut ca ai plecat sa faci papica, si cu imi era o foame....![]()
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by motzunica
Mishulina,cum ieri am venit de la cursuri direct la internet si am stat destul de tarziu, tu nefiind aici, am crezut ca ai plecat sa faci papica, si cu imi era o foame....
Aha,am inteles acum,ieri nu m-am ocupat cu asa ceva,in schimb ma ocup acum!
Doamne,ce liniste pe aici week-endul asta!
Ina

motzunica spune:
,
Mishulina, gata papica ?, am citit vreo 2 ore prin arhiva, si acum tocmai ma pregateam de plecare, cand am vazut ca esti logata. Cam pustiu azi, nu? Chiar, care din fete numara zilele astea, tare nevoie as avea sa vad 2 liniute. 
Amely spune:
'Neata fetele cochetele!
Alexia, si eu ma gandeam sa fac o laparo, dar pana la urma e si asta in sine o trauma, care necesita vindecare etc...Eu nu am problemele tale, pe tine te inteleg foarte bine, desi ma gandesc ca si la tine, dupa atatea interventii, poate ca una in plus nu e chiar o fericire...dar vezi ce zice T., el va gasi cea mai buna solutie.
Mishulina, eu zic ca si tu ai dreptate...vorba ta, daca faci, totul e ok, si dupa aia tot nimik?! O sa mai vorbesc si eu cu T., mai vedem ce zice, ne mai "imprietenim" cateva luni si daca el crede ca e cazul, atunci ne gandim si la laparo...
Motzunica, eu trebuie sa te dezamagesc... sunt ziua 28 CM si dupa toate semnele ma pregatesc sa ii intampin pe domnii rusi (mi-am cumparat deja tun si mitraliera
).
Voi cum stati cu numaratul si cu liniutele?! (mai bine, sper!)
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
iepurila spune:
Neata la fetele mele dulci,
Eu am mai intrat in Week-end din cand in cand, sa va citesc, dar nu prea aveam ce sa va scriu. Nu ca acum as avea noutati. Doar sa va spun ca mi-a fost dor.
Si eu vreau sa dau strigarea celor care sunt pe ultima suta de metri cu numaratoarea. Mishu, te inscrii?
Amely, nu zi hop pana nu sari. Ia vezi ce faci si fa rost de doua liniute.
Motzunica, multi pupici la fata.
Alexia, ia si pitroceste bine, analizeaza si ai sa vezi ca vei sti ce decizie sa iei. Dar nu te grabi. Ti-o spune una care a aplicat metoda. Si da, vreau sa mai incerc odata histeroscopia, eventual dublata de laparo. Chiar deseara ma mai duc la un medic sa-si dea cu parerea.
Cata, sa-ti traiasca puiutul. Sa fiti sanatosi. Sa ne tii la curent (inclusiv cu imagini)
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
MirelaV spune:
fetele...io-s in ziua 9 (azi)..cu ovulatie undeva in ziua 18..si ma dor ovarele destul de tare..la contact sexual. atat de repede incep foliculii sa creasca daca eu am ovulatie tarzie (cu CM de 36 zile). ???
monitorizare eu am facut numai din ziua 14 k asa e cazul la mine
va pupik
MirelaV
pupicei pe burticei
utocatalina spune:
Mirela ai grija cu durerea de ovare la contact...nu este de la foliculi...preietena mea cind a patit-o era de la o infectie...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
MirelaV spune:
asa patesc luna de luna. dupa ovulatie..durerea dispare k prin minune
asta o aveam si inainte de laparo..si T nu mi-a zis k ar fi vreo problema (eu ma gandeam la vreo anexita)
aaa..ce fel de infectie?
MirelaV
pupicei pe burticei
dananita spune:
Dragele mele,
aveti onoarea sa auziti primele povestea acestui we:
Vineri ziua27 (ciclu ceas la 28zile)nu rezist in Caransebes si dau o fuga la o farmacie (fara sa ma vada nimeni - am fost vreo 24 asa ca a fost usor sa ma pierd in multime). Cumpar 2 teste(din pacate avea numai femina)
Sambata ziua28 (trebuia sa vina ciclul negresit dimineata!!) execut primul test. Stupoare! Prima oara in viata mea cand vad o a-2a liniuta, dar foarte foarte vag...
Duminica ziua 29 (intarzie ciclul? prea mult stres sau prea multa odihna?) execut al doilea test si, la fel, liniuta vaga...Ma gandesc ca nu e bun testul...
Azi, luni ziua30 (nu mai vine??) execut acasa un test ozone si din nou STUPOARE! liniuta nu mai e asa de VAGA! Sunt insarcinata?? Daca da, sunt SHOCATA! Nu stiu ce sa fac! Azi chiar nu pot pleca sa fac analizele de sange...
Am niste stari contradictorii asa de ciudateeeee.
![]()

![]()
In toate zilele astea am avut dureri de burta mai jos (ca in prima zi de ciclu sau chiar mai violente, n-am luat nici un calmant). Durerile nu sunt continue. Sanii sunt putin inflamati si sensibili, nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e somn...inca, in schimb ba imi vine sa plang, ba sa rad....
LA MUNTE A FOST FOARTE FRUMOS! V-AM SCAPAT DE GRIJI! Le-am aruncat in rau, le-au mancat pastravii si pe pastravi i-am mancat eu![]()
Asa ca presimt ca iar se lasa cu multe gravidute luna asta!![]()
PUPATURI LA TOATE FETELE!
PS: secretul veseliei mele de joi: era ziua mea si nu suportam sa vad lume trista in jurul meu! Nici acum nu suport asta!!! Asa ca ...![]()
DANUTA BANANUTA
dananita spune:
TIN PUMNII LA TOATE FETELE CARE FAC TESTE ZILELE ASTEA! HAIDETI SA NUMARAM IMPREUNA!
DANUTA BANANUTA