Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43
Raspunsuri - Pagina 12
MirelaV spune:
dana felicitari!!!!! abia ce te trecusem pe listuta la aspirante si ai si plecat la mamici !!!!!!
felicitari inca o data

MirelaV
pupicei pe burticei
iepurila spune:
Draga DANANITA si doar am vrut sa te intreb daca nu cumva e ziua ta....... dar batranetea....bat-o vina..... Am uitat.
Te pup, iti doresc multi ani fericiti, sanatate si tot ce e mai frumos pe lumea asta. Si nu in ultimul rand ca samburica ce se pare ca s-a cuibarit in burtica ta, sa fie sanatos si sa iti aduca numai clipe de neuitat.
FELICITARI din tot sufletul.
Sa ne tii la curent.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
utocatalina spune:
Dananita bravo fata...burticoasa mica ai dat lovitura!
Sa fiti amindoi sanatosi!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor si o saptamana buna!
Dananita,ce-mi vad ochii? Pleca omul la munte si vine
!!! Bravo tie,mai fata,nu mai fi asa socata,esti gravi
,ce mai...Liniuta aia nu aparea ea degeaba! NEAPARAT sa-mi dai si mie adresa unde v-ati dus...
,ca vreau si eu 2 liniute!!!
Si LA MULTI ANI ! Asa frumos cadou de aniversare ti-ai facut...
Haideti fetelor,gheata a fost sparta,cine mai se inscrie pe lista de saptamana asta ??
Ina
utocatalina spune:
MirelaV daca zici ca asa patesti mereu inainte de ovulatie, scuze...totusi iti zic ca prietena mea cind a patit asa a fost de la o infectie a uterului pentru care i-a dat zoocin, parca! Antibiotic! Dar daca tu patesti mereu la ovulatie asa..o fi ovulatia!Te pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Amely spune:
Dananita, FELICITARI fata draga, punct ochit, punct lovit! ![]()
. Ce bine ca sederea ta la aspirante a fost scurta (dar frumoasa!). Sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine si de samburas! Sarcina usoara!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Mishulina spune:
Motzunica
aseara nu am mai intrat ca statul in bucatarie pe zapuseala asta a fost un supliciu asa ca m-am racorit cu un dus si
...
Amely nu dezarma asa de devreme,pana nu vin nesuferitii de rushi nu e totul pierdut....
Iepuricule
mi-ai lipsit zilele astea...Dar si mai greu imi va fi week-endul viitor ca pana lunea urmatoare (de azi intr-o saptamana) nici nu vreau sa aud de vreun test....Cum ma stiu eu parca vad ca ma voi invarti ca un leu in cusca tot we....
Dananita ne-ai facut o surpriza "de zile mari",minunat mod de a incepe o noua saptamana....Vezi,am zis eu ca asta e sezon norocos.....
Va pupic si mai asteptam vesti bune....
Ina
Amely spune:
Mishule,
, tu esti o scumpa, dar intuitia mea "feminina" nu da gres...luna viitoare promit sa fac tot posibilul sa fac rost de cele 2 linii, insa doar daca si voi promiteti![]()

BTHW Adriana, cum stai? Ai facut testul?

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
dananita spune:

MirelaV- ti-am zis eu ca cine e in coada listei ramane mai repede??
Anyway,PLS, sa nu ma scoti de acolo pana nu aflam sigur sigur ca totul e bine!
Iepurila, Utocatalina, Mishulina, Amely - va multumesc mult si va doresc si voua SA FITI SANATOASE SI SA VA IMPLINITI VISUL!
O sa mai stau pe aici ca tare-mi place de voi
Adriana mica, ce faci? unde esti? ai facut test de dimineata?
Haideti cu mine

. 1,2,3 faceti toti la fel ca noi! Simt eu ca nu sunt singura
luna asta!!

DANUTA BANANUTA
Laura Ioana spune:
Ce de vesti bune imi vad ochii!
Catalina ai doi puiuti! Sa fie sanatosi si sa creasca mari! Cred ca esti fericita la patrat! Se vad foarte bine amandoi "samburicii"
Dananita, felicitari! Ai fost doar in trecere pe la noi, la propriu! FELICITARI!

Frumos mod de a incepe saptamana!
Adriana mica, te asteptam si pe tine cu un test!
Laura