Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43
Raspunsuri - Pagina 10
motzunica spune:
Cata, nu reusesc sa-l vad pe samburica la 11 saptamani, si nu stiu de ce ca pana acum l-am vazut,
.
utocatalina spune:
Motzunica nu stiu care e faza de nu-l vezi pe bebe il album! Mi-a mai zis si o fata de la gravidute, eu am verificat si il vad, asa ca nu stiu inca unde este problema! O sa mai verific!![]()
Alexia felicitari pentru endometru! Beton!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Alexia27 spune:
Motzule, nu stiu de cate zile este CM ca de 3 luni incoace face pe nebunu. Adica se plimba ori la 29 de zile ori la 33. Asa ca, la nunta o sa fiu in plina
cu porcii de rusi

Cata, endometrul este beton, cum ai spus, tare as vrea sa fie si foliculul la fel...Sa stii ca eu l-am vazut be bebik, sa-l faci mare si sanatos!
Am uitat sa va spun: i-am spus lui T ca in septembrie vreau sa fac laparo si a fost de acord.

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Alexia27
Am uitat sa va spun: i-am spus lui T ca in septembrie vreau sa fac laparo si a fost de acord.
Puteam sa jur ca-i de acord,ma mir ca nu ti-a propus chiar el ca il stiu mare amator de asa ceva....Dar de ce vrei tu asta,fata frumoasa,daca tot ai ovulatie si endometru bun? (Apropo,m-ai luat luna asta la endometru
) Eu zic ca totul pare ok,nu se mai "poarta" gaurelele toamna asta....Chiar vroiam si eu sa te intreb ce lungime are CM-ul tau dar vad ca oscileaza dupa cum ii place lui....Inseamna ca atunci cand ai ovulatia mai tarziu (z 18-19) e mai lung....Hai,mai fata,
cu vesti bune de la mare! Motzunica uite,am suflat si ti-am intors
,l-ai prins?Si mie mi-e dor de Iepurica,sper ca e undeva in munti sau la iarba verde unde nu e net dar e aer curat!
Ce bine de fetele care pot pleca un pic din oras(Liliana e la mare,Dananita la munte....),taaaree ma-s mai duce si eu!
Ina

motzunica spune:
Cata, le vad doar pe cele de la "Cafeluta", nu stiu de ce nu reusesc si la "Simburica".
Alexia, foliculul ala o sa se faca in curand foliculoi, tu ai grija sa prestezi ![]()
Mishulina, plecasi sa pregatesti
? , poate imi opresti si mie ceva ca eu asta seara mananc cursuri si calculator
.
Alexia27 spune:
Mishu, iubita, stiu ca T este fanul laparo, de-aia i-am si spus lui, ca stiam ca nu ma refuza
. De ce vreau laparo?
1. din cauza endometriozei avute - sa vad daca s-a refacut, ca in 2 ani a avut tot timpul si este foarte probabil
2. sa vad cum mi-s trompele
3. sa vad de niscai aderente de la operatia de apendicita de acum 3 ani si de la ovarectomia de acum 2 ani.
4. Nu vreau sa incerc la BB si sa disper un an ca nu reusesc ca sa descopar dupa aceea vreo problema pe care pot sa o rezolv din timp!
Azi la multe ore dupa
cand am fost la baie, am vazut ca ieseau
. De ce naiba nu s-au dus unde trebuie? Si de ce au iesit asa de tarziu?
motzunica spune:
Mishulina,
tocmai am vazut ca ai scris si eu care credeam ca fripturica e gata....dar am prins pupicul, tot m-am ales cu ceva.
Alexia, are dreptate Mishulina, nu se mai poarta laparo toamna asta. Tu ai facut HSG ?, din experienta ti-o recomand inainte de laparo. Hai ca nu degeaba ai facut facultatea aia pe care mi-o doresc si eu.
Va pup pe amandoua.
motzunica spune:
Alexia, nu
au iesit ci lichidul in care stau ei, la ora asta sunt departe in cautarea ovulului. Cine te-a operat prima data de endometrioza ?, normal sau laparo ?, tratament naturist ai incercat ?, dar Sovata ? 
Mishulina spune:
Motzule,stai asa! Despre ce vorbesti ca eu sunt cam
la ora asta! Care fripturica,ca mie deja imi 
...Si ce facultate a facut Alexia dupa care tanjesti tu,ca io habar n-am...Pai om serios esti tu la ora asta cu "cursuri pe paine" sambata seara?![]()
Alexia daca pe tine te linisteste inca un set de gaurele e ok,dar eu,ca "nepriceputeanul" nu prea inteleg motivele pentru care o proaspata miresica isi face "piercing"....![]()
1. la endometru 12 prea putin probabil sa se fi refacut endometrioza...Ai dureri,stari neplacute la ciclu,ceva in genul asta?
2.Trompele se pot vedea si altfel,de exemplu HSG (eu iti stiu retinerile pe care le-am avut si eu pana de curand dar daca eu am trecut prin ea cu o singura trompa si e bine-merci intacta si permeabila,nu ai de ce sa iti faci griji...)
3.cu aderentele s-ar putea sa ai neplaguta surpriza (chiar T mi-a zis asta)ca,daca sunt,camera sa ramana incalcita in ele in zona intestinelor,deci a buricului prin care baga camera si sa nu vada nimic din ce te intereseaza pe tine! Asta repet,daca sunt!
4. din pacate (si mi s-a spus asta de multe ori) poti face laparo si sa fie OK totul si apoi sa incerci nu un an ci 2 sau cine stie cat si nimic...
Of,cat de bine te inteleg ca doar am fost si eu recent in situatia asta ,dar mai gandeste-te,nu te grabi! Fugi la mare,fi miresica si apoi in toamna,dupa ce veti veni din luna de miere ,abia atunci ia o decizie...
Si are dreptate Motzunica lichidul acela alb-galbui e lichid seminal dar lipsit de
...
Va
si ma duc,ca ma cheama matza!
Ina
utocatalina spune:
Motzunica s-a lamurit misterul...numai la cafeluta am poze cu eco ale lui bebe, la simburica am numai virsta lui bebe..pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica