Aspirante Optimiste(143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

avalon stai cuminte, fata draga, nu e obligatoriu sa ai asa ceva!

Eu m-am confruntat intai si intai cu o cantitate redusa a CM. Ideea e ca niciodata nu a fost foarte abundent, dar parca dupa chiuretaj a fost si mai putin. Si ceva dureri. Nu neaparat in timplul CM.

Medicul meu m-a poftit sa fac o histeroscopie sa vada ce si cum ...dar n-am vrut. Abia dupa ce am facut o extrauterina mi-a venit mintea la cap si am facut si investigatia asta. Dupa 3 ani de la histeroscopie am facut HSG si sinechia a disparut. Din pacate n-am mai ramas insarcinata.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma, parca mai bine vorbeam despre cafelologie si cafeloscopie, ca din astea nu te taie nimeni si nu se panicheaza nimeni.
E sfanta zi de sambata, in care da-le-ar in colo de boli existente sau posibile, ca mai pot astepta pana luni.
Dependenta asta de starea de burtoase/viciul asta, e ffff sensibil la orice boala, vaz, si cum mai apare o bolita noua, cum o adopta si psihicul nostru. Ma, dar eu sunt convinsa ca virtual nu se iau bolile astea, ca altfel nu ma apucam de sportul asta.
Pt cele care chiar au probleme cu bolitele astea, as spune o vorba buna, d-aia inteleapta , dar prefer sa fiu cu sufletul alaturi de ele si sa le urez DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

oana esti mortala

Fetele eu zic sa stati linsitite si nu va mai ganditi atat.. Doar nu se ingramadesc la noi acu toate bolile din lume..

Stiti apropo de asta.. imi povestea o cunostinta ca s-a dus la spital sa se opereze de apendicita; se urca pe masa de operatie si cand a vazut toate alea pe acolo isi zice.. "Aoleu! Acum o sa lesin!!" Si.. a lesinat..
Aia in loc sa se pregateasca de operatie au fost nevoiti s-o trezeasca mai intai...

Asa ca.. Fiti mai optimiste.. (nu ca as fi eu in masura sa dau sfaturi.., dar asa.. conteaza cand mai zicem una, alta de incurajare

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Oana asa..vino si imbarbateaza-ma..ca deja m-a apucat teama.Poate te iau cu mine luni la dr sa-mi faci galerie..Ptiuu ce stresata sunt..
Mie mi-e frica sa nu am nu stiu ce,sau sa nu mai pierd o alta sarcina..ma apuca groaza numai cand ma gandesc..Si as vrea sa nu mai fiu asa,sa fiu mai calma,sa nu ma mai gandesc atat de mult la tot felu' de chestii..
O sa merg acum prin parc sa ma relaxez,ca nu-mi place starea asta de neliniste care m-a cuprins.
Va pupic dulcic.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Asa, fetelor: parcuri, glumite, cafelologii...
Totul e in creieras si poate mai putin prin burticelele nostre....
Vin si la doftori sa ne tinem de glumite cu ei si-i dam peste nas sortii, care ne tot pune bete-n roate...
Ori ne domina necazurile, ori le dominam noi pe ele, ca la o adica, in istorie e nevoie de un singur om care sa schimbe directia de mers a lucrurilor... Adica,vrui sa zic, o singura zi cu noroc, un singur Gigel ratacit...
Pe la oligospermie tot le spun fetelor despre prietene de-ale mele care cu uter retrovers si fibromatos pe deasupra + fibroame de x centimetrii raman insarcinate ca iepuroaicele doar pt ca nu se cauta si doar se trezesc cu burta la gura si c-un copil-2-3 in brate si nu stiu ce sa faca cu ei, ca ele iau scris lui Doamne-Doamne ca vor case si masini si uite cu ce s-au pricopsit...
Deci moralul sus, ca necazurile vin ele singure, nu trebuie sa le mai si cautam noi cu chibritul, ca dam foc casei aiurea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Oana asa e cum zici tu. Ar trebui sa nu mai luam in seama totul si sa nu ne mai gandim la necazuri. Eu m-am hotarat sa incerc "retetele" voastre de cafea neaparat zilele acestea.
Va pup,
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Am intrat sa pup fetele de care mi-a fost tare dor. Sunt pe fuga, am trecut pe la birou sa iau ceva. sunt bine, am inceput de ieri menogonul, 4 pe zi, ma simt super comparativ cu perioada de dupa diphereline, nu mai am draci deloc, cred ca asa bunutza nu am fost eu niciodata. Sper ca sunteti bine cu toate. Va pup si we frumos in continuare!

Mergi la inceput

Crinuta, dar de vestitele cafele irlandezo-scotiano-englezesti Irish Coffe/Bailley's Coffe ce mai zici?!
Trebuie doar sa cumperi cele 2 creme de wisky si sa vezi cum te mai alinti de una singura. In cafenele de-afara ai scoate din buzunarel cam 7 euro pt asa ceva, depinde cat de central o bei, dar cea home made ti-o face cu manuta ta, dupa plac.

Mergi la inceput

Sambata si cuvintele imi ies scalambaiate..., ca-s in repaosul de weekend . Dar ideea conteaza, Dom'le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc de idee, Oana. Pana acum nu am mai incercat.

Mergi la inceput