Aspirante Optimiste(143)
Raspunsuri - Pagina 7
M Oana spune:
Daca se doreste, trecem la arta cafelei turcesti..., dar deocamdata astept sa treaca efectul cremelor de wisky si cred ca trag o fuga pana la Sinaia la Deutchland Caffe, ca pana in Germania chiar acu' n-am cum sa ajung.
Daca piticutii cu bolile virtuale nu va dau pace pana atunci, trimitetii la Sinaia dupa mine, ca ma ocup eu de ei. Nu le dau cafea, le dau numai Bailley's sa se intoarca plini de veselie la posesoarele lor. Eu nu i-as mai primi inapoi, le-as face bagajele si i-as pune sa-si gaseasca alte gazde. Ce ziceti? 
andicu spune:
Salutari aspirantelor.
Intru
si eu in gasca dependentelor de cafea!
Cand am aflat ca sunt insarcinata eram disperata ca ce ma fac eu fara cafea,dar s-a rezolvat usor,in sensul ca numai daca simteam miros de cafea mi se facea rau;dupa ce-am aflat si s-a rezolvat problema cu sarcina, singura chestie de care m-am bucurat, a fost ca ma intorceam la iubirea mea :cafeaua.
Acum ma lupt si cu alte chinuri: ca tare-i frumos afara si eu nu pot sa merg la plaja inca !
In casa mor de cald si ma gandesc cum trece sambata asta pe langa mine fara sa fac si eu ceva constructiv!
..cred ca ma duc sa-mi mai fac o cafea
!
pe toate si petrecere frumoasa in we,celor care au parte de asa ceva!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
sanziana spune:
Relya
nu prea m-am ocupat de analizele hormonale, m-am directionat spre altele. Am facut unele anul trecut prolactina si nu mai stiu ce (hTSH) si au iesit bune. Nici nu mai stiu incotro sa apuc,
am schimbat 3 medici pana acum, toti interesati mai mult de nr. de paciente din ziua respectiva de consultatie (x tarif pe consultatie) decat de ce ti se intampla!
Astept sa imi treaca rushii si sa ma duc iar la dr. (nu ma pot duce asa, as crapa de rusine - nu e vorba ca si fara, tot nu ma simt prea confortabil acolo).
Pup fata!
Leditia spune:
sanziana ce ti-e si cu unii dr...deh..asa e,pana sa dai de unu bun,treci pe la mai multi mai putini buni.
Ar fi bine insa sa faci si zoonozele si hormonalele(la hormonale o sa-ti zica medicu cand anume se fac,adica in ce zile,si ce anume se face in zilele alea)
Si ca ultima solutie..eu cel putin asa cred..ca ultimele trebuie sa fie cele genetice.Mai intai zoonoze,hormonale..cercetat aparatul genital sa fie in regula..si daca totul e ok,treci si la genetice,asta daca pierzi sarcini.
Apropo..astea genetice se fac si daca ai in familie tu sau el cazuri cu malformatii.
Pupici cu lipici.
Am baut un ceai antistress..ca am fost la cumparaturi
si m-au nenorocit papucii la picioare.Nu stiu de ce da' orice papuci/saboti imi fac rani la picioare,ma bat..nu mai suport.Acu ca am picioarele pline de bube,de la toti papucii,am zis ca-mi iau numai adidasi in picioare..ca eu asa ceva n-am pomenit.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
MirelaV spune:
am intrat sa va salut. ce faceti? pe unde sunteti? si eu abia ce am venit de la cumparaturi si le-am pus pe toate pe la locurile lor...m-am delectat cu niste piersici...fac nitica pauza si incep cu inghetata ... apoi...chitai k am mai luat 2 kg ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
sanziana spune:
Leditia
, am facut analize pt. toxoplasmoza, listeria, citomegalovirus, coxiella (aceste analize mi-au fost facute cand medicul m-a trimis la Cantacuzino pt. zoonoze). Am facut HSG: a fost OK.
A urmat o histeroscopie prin care am scapat de o sinechie (capatata in urma ultimei sarcini pierdute) si de niste polipi care cica incep iar sa se regenereze. Am fost cu polipii la laborator si nu sunt probleme.
Acum ma bate gandul sa fac analizele de cogulare ale sangelui.
Stii cateodata ma satur de toate si de analize si de medici si nu mai vreau sa stiu nimic, si se gaseste cate un destept si spune: "dar voi nu va apucati de facut copii ca timpul trece"
. Nu ma baga in seama!

M Oana spune:
Sanziana, eu, proaspata intoarsa de la Deutchland Caffe, cu cremele de wisiki in cafea, te-as intreba in desteptaciunea mea: Fata frumoasa, dar tu in ultimele luni ce-ai mai facut? Ti-a fost bine? Ai dormit bine? Ai mancat bine? Te-ai bucurat de viata?
Cand pe interior ai un offfffffff mare, e simplu sa te doboare toti, cu bunele lor intentii si cand ti-o spun p-asta cu copiii, care doare cel mai tare, si-au trimis bunele intentii central, sub centura.
Ceva-ceva super nemaipomenit tot trebuie sa se fi intamplat de bine sau urmeaza fffff curand sa se intample in viata ta. Parerea mea!

Andicule, p-asta am dat-o si pt tine si pt toate sinistratele din acest weekend
. Mai sunt si zile din astea pe lume, dar Doamne ajuta, nu sunt NUMAI din astea! Mai sunt cateva ore si se duc si astea! Zau!
Dar si prin casa ar fi multe de facut! Eu cand sunt in starea de
, renovez, pictez, fac planuri de viitor, fac tot felul de delicatese etc etc etc
M Oana spune:
Leditia, incearca cu basketi ca sunt ultimul raccccnet anul acesta. Sunt de toate culorile, sunt cu capse, cu fermoare, sunt de toate lungimile, sunt si cu 2 culori si ajustabili in lungime, dupa cum se schimba vremea, ceea ce se cam intampla vara asta.
Sunt la toate marcile (si mai de fite si mai de oameni cu bun simt) si sunt de la 200.000 pana la cat vrea muschiu' tau.
Iar prin tari straine pot sa-ti confirm ca sunt la mare pret si mare cautare, ca sunt si practici si de ochii lumii.
Eu cu 2.000.000 lei mi-am luat prin martie 5 perechi si asa imi place sa-i tot rulez. Intre timp am mai luat, de dragul culorilor.... si deja cred ca a devenit un viciu... Upsss!
Leditia spune:
Sanziana io chiar nu stiu de ce te intereseaza pe tine gura lumii..Las-o sa trancane,iar tu vezi-ti de ale tale..
Uite pe mine cand ma intreaba diversi..vecini de pe acasa,care ma stiu de cand lumea,sau rude..le spun clar,ca sunt tanara,mai vreau sa ma distrez,sa mai fac o scoala..etc.Si le inchid gura!Nu trebuie sa dau explicatii nimanui!Deci nici nu tu da..da-le cu flit..eee
Iar parintii mei stiu ca asta e sub.tabu..sau sensibil la mine si sa nu ma bata la cap ca fac urat..bine acu ca am terminat scoala,s-ar putea sa inceapa si ei..da nu-i bai ca stiu eu cum sa le inchid gura!
Socrii..aici e aiurea..bine macar ca ne vedem rar..ei stiu ca am pierdut sarcinile..nu stiu daca stiu de toate 3..da' anu trecut cand era cumnata-mea a mica insarcinata..socru-miu tot timpu ma tampea cand mergeam acasa..noi cand facem un bb,ca suntem de atatia ani impreuna..de ce nu facem..etc etc..M-a cam stresat pt ca eu voiam bb..da daca el se lasa atata asteptat,eu ce sa fac?
Dar le-am zis ca eu fac copii cand vreau eu,cand o sa fim pregatiti,vreau sa-mi termin scoala,sa fac alta..si apoi o sa fac si un copil..
Bine ca aici nu ma streseaza nimeni cu problema asta ca as lua-o razna..
Deci inchide-le gura,ca nu-i treaba lor..
Hai curaj..si ai grija de tine.
Oana mie nu-mi plac baschetii mey..si in plus am 3 perechi de adidasi,de diferite culori si marci..deci nu vreau tot sport.Iar aia cu tocuri sa nu-i vad ca-mi oripileaza vederea..
Vreau si eu ca tot omu sa port un papuc,o sanda..un pantof..un sabotel..ca doar n-o fi foc..nu?Sa stau si eu cu piciorusele goale,ca mi-e cald in adidasi..Si in plus mi-am luat si eu tot felu de topuri, de baby-dolluri..pai n-o sa le iau cu bascheti..Uff..azi o sa iau adidasii,ca ma dor bubele capatate de ieri...
Pupici cu lipici.
Bey..visai un bb mic la mine in brate..da' era de cateva luni si nu era al meu..Uff..
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
M Oana spune:
Ladytuco, baschetarii anterior anului de gratie 2005 erau acele chestiuni care se purtau in ocaziile sport, respectiv salile de sport, de pe la scoala.
Acu' s-au gandit niste persoane sa le puna floricele, fundite, pamponele si sa-i asorteze cu niste genti de-ti pica ochisorii pe jos prin simplitatea si finetea lor, ba mai mult, cu niste bluzite la set sau chiar fusticele si pantalonasi, si ies niste combinatiuni de atrag toata strata in baschetarii tai.
Iti vorbesc din experienta personala. De cand cu asorteurile astea, imi doresc sa trec neobservata pe strada, dar nu mai poate omu' sa aiba intimitate in multime.