Aspirante Optimiste(143)
Raspunsuri - Pagina 5
iepurila spune:
Sal'tare
Oana, chiar am sa incer si eu faza cu o coaja de lamaie sau portocala. Sunt curioasa.
Eu luna asta nu am mai facut nimic, nici o investigatie. Si tare rau e. Parca stau degeaba si ceasul- tic-tac; tic-tac.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
irinacodrina spune:
Prezenta si io la apel! Azi am terminat lucrul mai repede un pic.... maine o iau de la capat... apoi o tai la tara, la cules cirese, visine, si de pregatit pt.dulceata.
M Oana spune:
Iepurila, copiii nu prea stiu cum se fac, dar la cafea sunt experta. Poate deschidem un forum! Cafele virtuale, consumate cu moderatie si cu accent pe calitate, caci cantitatea dauneaza grav sanatatii, chiar daca e vorba de elixirul meu preferat, cafeaua.
Mai poti pune cateva boabe intregi de cafea in licoarea fierbinte, gata preparata sau poti adauga putin lichior de menta (mint caffe), ori poti adauga un strop de ciocolata 'After eight' in cafeaua fierbinte si tot de cafea cu menta, dar si ciocolata, ai parte.
E o arta minunata si chestia asta cu cafeau, dar poate fi si o mare posirca, acolo unde nu e pricepere si indemanare.
Si in chestia cu copii e o arta, dar numai cele care nu au copii constientizeaza poate lucrul asta.
Eu N-AM, desi ma pricep la arta!
Leditia spune:
Mey Oana ce pofte mi-ai facut cu cafelele tale...pai daca o mai ti asa te trezesti cu noi pe cap sa ne faci cafele din alea..Si ca tot am lichior de menta..deh,pt gin(gin,lichior de menta,apa tonica sau sprite,suc de lamaie,gheata si-o felie de lamaie..)o sa incerc cafeluta cu lichior.Cam cat sa pun?
Ei..ma desfat si eu acum,ca atunci cand va veni bb la purtator,la burtica adica,nema cafea,sau alte alea..
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
annaa spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Anaa, intr-adevar curioasa treaba asta cu peretii uterului... stiu ca asta se numeste sinechie uterina si poate apare in urma unui chiuretaj... ce nu inteleg eu, tu aveai cm normal? stiu ca in urma unei sinechii uterine, mama mea nu a mai avut ciclu, s-a dus l-a dr. si asa a descoperit...
Avalon,dupa chiuretaj nu am avut deloc sangerari, dar in schimb la CM ma durea foarte tare burta
Pana la chiuretaj, nu am stiut ce sunt alea dureri menstruale, eventual le asociam cu o foarte usoara durere de spate si de burta, si de atunci am tot felul de calmante
si le pregatesc inainte de venirea trupelor.O sa vad cum decurg lucrurile luna viitoare, sau mai bine peste noua luni ca nu sunt curioasa

Ana
M Oana spune:
Leditia, dupa gustul propriu, dar eu prefer sa lucrez cu picaturi, ca, de , e vorba de arta si in arta se lucreaza la milimetru.
Numai in medicina se lucreaza in litri si kilograme, ca la capitolul rabdare si finete, putini doctori vor trece poarta raiului.
Carmen.cita spune:
Nu arunca nimeni cu pietre in cineva care prefera calitatea cantitatii... Mie imi place cafeaua cu frisca
si mai imi place si cicolata 'after eight', de fapt sunt topita dupa ciocolata cu menta... OANA, ai descris asa de bine 'licoarea' aromata, era cumva cu alintaroma?
Relya spune:
Annaa
din pacate sinechia uterina nu se vede la eco. Iti spun din experienta. Si eu am capatat-o tot in urma unui chiuretaj pt. eliminarea unei sarcini oprite in evolutie. ( pe atunci eram pacienta altui medic
- deci nu se pune problema ca doar dr. asta nu " le vede " )
Nu-ti spun toata povestea( e plicticoasa ) cert e ca in final am facut histeroscopie si am rezolvat sinechia. Apoi la HSG s-a vazut ca e ok. Dupa histeroscopie am facut niste instilatii ( nu stiu cu ce ) pentru a preveni lipirea din nou a peretilor.![]()
Sanziana
chiar nu stiu ce sa-ti spun. Si eu m-am dereglat in ultimul timp...mai ales de cand mi-am pus in cap ca mai vreau un copil. Tu cum stai cu dozarile hormonale ? le-ai facut ? Poate nu ai suficient progesteron.....
toate fetele !
Sanatate multa !
Relya
Avalon spune:
Fetelor cu sinechie uterina (anaa deja mi-a raspuns si ii multumesc), Relya, si alte fete care s-au confruntat cu asa ceva... spuneti-mi si mie va rog (ca am intrat tare in panica, am facut si eu un curetaj teraputic pt o sarcina oprita in evolutie si de atunci nu mai raman gravida 'neam'), ce simptome sunt? Ceva modificari ale ciclului, cantitate, durata...Ca zau, daca nu se vede la ecografie (eco am facut gramada), daca am si eu?!

Va multumesc mult!
Leditia spune:
Mey fetelor ma speriati cu sinechia aia uterina.Pai eu am facut un singur chiuretaj si doua sarcini s-au eliminat natural,fiind micute.
E adevarat ca eu n-am mai incercat apoi sa raman,ca de fapt eu nici pana atunci nu incercasem,da' daca s-a intamplat,i-am dorit..pe toti 3.
Si pana la urma cum poti sti?Inafara de HSG?Ca am inteles ca doare ca naiba...brrrrr...iar mie mi-e frica de durere..Numai cand ma gandesc mi se infoaie parul in cap..
Uff..eu sper sa fie totul bine la mine.
In fond de ce se intampla asa?Nu se face bine chiuretajul?Sau cum?
Pupici cu lipici.
PS:Na ca m-am speriat si cum se apropie ziua de mers la medic parca mi-e si mai frica(bine ca merg cu sotu,in caz de ceva sa aiba cine ma aduce acasa
).. uff adio optimism..bun venit,frica..
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!