Aspirante Optimiste(143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mi-am facut acum si programare la dr.Tutunaru.Luni dupa-amiaza merg la dumnealui.O sa va spun cum a decurs totul.Am sunat si la Cantacuzino la laborator sa vad daca e nevoie de programare pt zoonoze.A zis ca nu..asa ca voi ajunge si acolo,cred ca marti,dupa vizita la dr.
Va tin la curent ..sper sa fie totul bine.
Pupici cu lipici.
Aveti grija de voi.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Leditia merg la tratament cu namol pentru ca este bun in afectiunile ginecologice si cum eu am trompa ( de altfel singura care mi-a mai ramas)infundata ma gandesc ca poate s-o desfunda cu tratamentul de acolo.Altceva in statiunea aia nu ai ce face, e mare plictiseala , ca sa zic asa, pentru ca in general sunt varsnici la tratament.Poti daca vrei sa te distrezi sa mergi in Eforie Nord sau in Constanta unde se ajunge destul de repede.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Dana, hai k parca te simt mai vesela. pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

un we fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dana am auzit ca ar fi buna in afectiunile gineco..da' nu eram sigura si nu stiam exact.Si stiu ca namolu e bun si pt reumatism..probleme de genu,asa cum am io..ai zice ca-s baba,daca ti-as zice cate ma dor.Mey si ASLO iese bine..
Apropo de vicii..io am unu,ala cu cafeaua.Daca nu beau,nu-s buna de nimic.In sarcini nu am baut,m-am lasat,da eram bleaga,somnoroasa si cu dureri de cap.
Si mai am unu',de fapt nu e viciu,e o dependenta- sotu..mey nu pot fara si gata!Is dependenta de cafea si de sot.Nu pot trai fara.
In rest nu am probleme..in curand o sa fie si bb,sper eu..o sa fiu depedenta si de el..si o sa am 2 dependente..ca sper io sa renunt la cafea.
Va pupic dulcic dragelor.
Io sper ca de ziua sotului sa-i fac cel mai frumos cadou..ca-i in oct...si anume,un bat..da unu special,cu doua liniute
Ca a mea e acu luna asta,si ziua casatoriei,adica 5 ani,tot acu'luna asta..deci nu am cum acum.
Da' cine stie..poate lui ii fac cadou batu' si mie la anu pe bb..nu stiu exact daca iese socoteala ca nu facui calculul...da ma rog..pe aproape..
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Multumesc ca m-ati trecut si pe mine pe listutza voastra

andra am in urma si.. eu personal zic ca, Coca Cola (si nu e singura), face foarte mult rau in general si sunt convinsa ca nu e o exceptie fertilitatea (mai ales ca te lauzi cu performante.. destul de ridicate
E adevarat ca sunt o groaza de cauze.., dar macar astea care sunt mai usor de inlaturat sa le lasam.

crinuta nu esti singura care-si pierde optimismul destul de des, mai stiu cel putin o persoana la fel (eu) si sunt convinsa ca sunt multe ca noi.. Asa ca.. ne asteptam sa te vedem mai des

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Buna fetelor!
Astazi mi-am facut a doua HSG.
Initial Dr. ma programase pentru laparo (tot a doua) si cum nu pot lipsi de la serviciu decat cel mult 1zi, am fost si mi-am facut HSG, si la ora 14 eram deja la serviciu inapoi.
HSG-2 l-am facut de la mine putere, doar cu recomandarea de la Dr. de familie,si cred ca a fost un lucru bun.
In timpul HSG, am avut o durere violenta de 5-10sec, si apoi nimic, doar disconfortul si o stare de jena.
De vazut la film sa vazut ca am trompele libere, dar ce sa intamplat cand ma durut a fost ca s-au dezlipit pereti uterului, lipiti in urma unui chiuretaj prea adanc (singura mea sarcina, oprita in evol. acum 1an)
Dupa, am mai sangerat putin, si mi-a zis sa iau 3-5zile de ampicilina sau doxicilina100, si sa sper ca va fi bine.
Ce imi este cel mai ciuda e ca am facut si 1IUI plus stimulare 3luni cu clomifen(la care am raspuns foarte bine) si cand colo nu avea cum sa ajunga la intalnire.
A mai patit cineva asa ceva dupa un chiuretaj?
Chestia asta cu lipitul nu ar fi normal sa se vada la eco?
Oricum in toamna-iarna ne indreptam spre FIV, dar pana atunci cine stie, poate

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc mult ca m-ati trecut si pe mine pe lista.
Elenya_m am sa scriu si eu mai des. Sper sa ma contaminez si eu de optimismul si puterea de a spera a fetelor de aici. Si eu incerc sa mananc si sa beau cat mai sanatos (dar de cafea nu pot sa ma las nicicum).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Anaa, intr-adevar curioasa treaba asta cu peretii uterului... stiu ca asta se numeste sinechie uterina si poate apare in urma unui chiuretaj... ce nu inteleg eu, tu aveai cm normal? stiu ca in urma unei sinechii uterine, mama mea nu a mai avut ciclu, s-a dus l-a dr. si asa a descoperit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Apropo de cafeluta, sper ca-n rai sa fie cafenele bune, ca altfel eu nu vreau sa ma duc acolo.
Daca intr-un castel medieval nu pot trai, as trai toata viata prin cafele, de preferinta cele pariziene si vieneze, dar avem si noi, in Bucuresti, Mozart Caffe si multe altele, de acelasi nivel.
Puteti arunca cu pietre in mine, ca-s mai aristocratica in vicii, dar daca asta gandesc, asta va comunic. Viata-n cafenea e viata de poet, deci, traiasca cafeaua si cele care o consumam!!!
Eu pun coaja de portocala sau lamaie in cafea (orange/lemon caffe) si asa ma bucur de clipele cand o savurez....
Mai vreti sau va plictisesc? Mai bine-mi bag o suzeta in gura, ca m-a apucat vorbaria pe tastatura!

Mergi la inceput