Aspirante Optimiste(143)
Raspunsuri - Pagina 3
M Oana spune:
Gogosareleu fac cinste, ca asa e frumos cand te primesc oamenii intr-o comunitate!
Arunc cu banii pe fereastra si dau de baut la toata lumea
!
Dau si de mancare, nu ma uit la bani!

M-am uitat lung la lista asta un an de zile si uite ca am ajuns si aici.
A fost o treaba de timp! Acum tintesc la lista gravidutelor, indiferent cat va dura s-o fac si p-asta! Important e ca avem un scop si luptam pentru ceva. Eu concentrata fiind pe lupta, nici n-am timp sa-mi plang de mila!
Cat timp ai teluri minunate in viata, sa tot traiesti pe lumea asta!
Hello,
, mai e cineva de acord cu mine?
M Oana spune:
Iar numele meu este Oana.
Parca as fi la alcoolicii anonimi.

I-am apreciat pe americani intotdeauna pt grupurile lor anonime si ma bucur sincer ca ne-am americanizat si noi. Chiar ajuta grupurile astea!
Andra, vad ca pe tine te-au adoptat americanii. De ce nu incerci gandirea lor, care si la ei e mai mult un slogan - da' unul bun -, ca ar trebui sa ne traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata noastra.
Iar condamnatul la moarte se mai bucura si el de o mancare buna, de o calatorie scurta, de o raza de soare, de sfatul unui preot/psiholog....
miki iris spune:
Oare poate fi catalogata ca un viciu, chestia asta cu facutul copiilor?
Apropo' de
? Nu poti frate sa te lasi!
Leditia spune:
Dana gandeste pozitiv si nu te mai stresa atat,ai sa vezi c-o sa fie bine.Pt ce mergi la Techirghiol?As vrea si eu.Dar nu stiu ce se face pe acolo..inafara de namol
.
La mine psihologul a fost sotu',i-am zis eu ca si-a gresit cariera.Daca nu era el,dupa ce-am pierdut fiecare sarcina as fi luat-o razna.Eu dupa ultima sarcina pierduta imi pierdusem speranta..plangeam pe strada ca nebuna.Io-s mai micuta asa si nu stiu,probabil ca am fata de copil,da am lipici la ei.Si stand langa parc,cand ne plimbam si mai venea un bb mic cu bratele deschise spre mine,sau sa-mi dea jucaria lui..ma topeam..ma bufnea plansu'..Of..nu-mi mai aduc aminte cat am suferit,cate nopti si zile am plans de nu mai eram buna de nimic.Si cum spuneam,dupa a treia sarcina am spus ca io nu pot face copii si-o sa adopt.Nici nu ma gandeam sa mai fac nimic,apoi cand am fost si m-am interesat de adoptie si-am vazut ca nu indeplinim conditiile ,ca nu aveam casa,a fost si mai rau.Nu mai aveam nici o speranta...parca se prabusise cerul pe mine.Ei..si cu ajutorul sotului am reusit sa trec peste,sa ma ridic de jos si sa sper din nou.Si sa fiu mai optimista in privinta asta.Imi este frica si mie,insa sunt optimista,mi-as dori sa va dau si voua un pic din optimismul meu,sa prindeti curaj.
Imi e foarte greu cand va citesc si vad ca sunteti suparate,cu inima si sufletul frant..ca iar au venit rusii,ca n-ati reusit nici acum..si cand va citesc problemele as vrea sa va ajut,insa nu pot decat sa va sustin moral.
Asa ca hai sa fim mai vesele,mai optimiste,mai relaxate..si sper eu sa fie bine.
Va pupic dulcic si va doresc un week-end placut.Si poate se lasa la careva dintre voi si cu un bb la purtator
..
Aveti grija de voi dragelor.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ioana1971 spune:
Anca draga, atata vreme a trecut de cand sunt pe listuta, ca mi s-a pierdut un I de la Ioana1971, la pozitia 24, la nick; daca se poate la noua lista sa ma "reparati", va rog frumos.
In rest nu am nimic nou; sau mai bine zis am o noutate: un chist pe ovarul drept, pentru care ma pregatesc sa fac laparoscopie; inca nu m-am hotarat clar cand, dar va trebui s-o fac si pe asta.
Va pup pe toate, va citesc, mai scriu si eu, dar mai rar,
Ioana
Catrinel_17 spune:
Miki Iris, viciu, da, poate, dar poate si ca obsesie… Am avut o perioada (inainte si imediat dupa laparo) cind nu eram in stare sa ma gindesc la altceva. Sau sa vorbesc despre altceva. Parca eram atinsa la mansarda… Poate ar trebui si io sa caut un pisicolog
ca ma stressez in asa hal ca nu mai sunt buna de nimic, si ii stressez pe toti in jurul meu – barbat, mama, colegi, prieteni. Incerc acuma s-o las mai moale, ca doar n-o fi capatul pamintului.
_
"After all, tomorrow is another day!!"
M Oana spune:
Leditia, bat palma cu tine, ca suntem pe aceeasi lungime de unda! Buna-i comunitatea asta, ca venim sa ne descarcam de cele rele si sa ne incarcam cu bune. Cine n-are rele,adica se simte intr-o perioada ceva mai optimista, asa ca mine, atunci sa dea din bunele lui si la altul, ca Dumnezeu vede si primeste cu placere.
Miki Iris, curat viciu,asta cu dependenta de a vrea copii, dar dintre cele mai placute. Eu, in viata reala nu beau, nu fumez, iar de barbati m-am lasat de zece ani, adica m-am stabilizat la unul, ceea ce nu prea ar fi viciu.
Insa de dorit copii n-am sa ma las niciodata si sper ca macar pe lumea ailalta sa am parte de o echipa de fotbal de ingerasi.
Mai am un viciu, ador ciocalata si-mi place sa vad viata ca pe o cutie cu ciocolata. In fiecare zi devorez cate o cutie,impreuna cu prietenii, din alea LINDT, si credeti-ma ca de atatea surprize
placute am parte....
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Va rog mult, ma treceti si pe mine pe lista?
Eu nu sunt chiar asa de noua si nu scriu nici foarte des aici, pentru ca de multe ori eu imi pierd optimismul (la mine au trecut deja 3 ani de incercari esuate).
Si cand sunt plangacioasa incerc sa nu scriu, sa nu influentez si pe altele.
Va pup pe toate fetele mai mult sau mai putin optimiste 

Neatza!