Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
BLUE ANGEL spune:
roxanaaaaaa, ce dor ne e si noua de tine ...pupici si drum bun
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
roller025 spune:
LA MULTI ANI!!!
BRADUTZ
STEFANEL
Sa fiti sanatosi, voiosi si isteti!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
carmenp spune:
roxana, ai fost criminala!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
amironeanu spune:
Buna!
LA MULTI ANI si de la noi pentru Mihai Bradut si Stefan David! Sa fiti sanatosi, voiosi, frumosi si sa aveti noroc in viata!
Roxana, ce simpatica ai fost cu caracterele! Am avut o zi groaznica, dar tot m-ai facut sa rad.
Pupici la toti copilasi bolnaviori, sa se faca bine repede.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roller025 spune:
Nicole, am vorbit eu cu Cori, dar nu ne-am intalnit si maine pleaca din tara. Data viitoare. Iar am ramas datoare cu lectiile de role :((
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
pako spune:
Roxana, te asteptam cu multe flori...
Am si eu o intrebare...voi cand dati la pitici patrunjel sau marar...le puneti crude sau le fierbeti cu celelalte legume?
philip spune:
eu cand pun patrunjel sau marar, procedez ca si la mancarea noatstra, le fierb putin la urma, cand e aproape gata papica.
multa sanatate copliasilor bolnavi
la multi ani sarbatoritilor
carmen, welcome back
roxana, te asteptam cu drag
olivia, salamul e beton de bun ca de tare e ca...nu mai spun. asta e, e vina mea ca am avut prea multa crema si prea putin biscuiti
multumesc ca mi-ati tinut pumnii, am trecut testul pe calculator, acum astept interviul
pupi a desfacut dimineata o sticluta cu ulei volatil pt umidificator (noroc ca nu a baut)
si
ieri A FACUT VREO 2 PASI SINGUREL, DAR NU SI-A DAT SEAMA, ASA CA SPERAM SA MAI INCERCE!!!!!
vacanta placuta celor care mai pleaca in concediu
pupisori
philip&andreea
philip spune:
fetelor, eu as vrea sa-i iau ceva de aici cadou pt pupi
http://www.fisher-price.com/us/products/thumbnail.asp?catid=LP&catname=Little%20People%AE%20Toys&from=ToysByAge&type=assistant&age=2&lMinAge=1.00&lMaxAge=2.00
ce parere aveti? ori ferma, sau trenuletul...credeti ca sunt desul de interesati de asa ceva???
philip&andreea
Doamna Bibi spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! pentru copilasii nostri scumpi!
Nicole,si eu am vorbit de mai multe ori cu Corina,dar nu am reusit deloc sa ne vedem,motive diverse, maine dimineata pleaca in Suedia.
Eu sunt in ceata rau cu carutul,si asa am dat aproape un milion pe un carut care m-a tinut 4 luni, deci...cati bani trebuie sa dau sa ma tina 1 an?????? Zau daca imi vine sa dau atitia bani (mai ieftin de 2 milioane nu prea am gasit nimic mai ca lumea), Olivia nu ne trimiti tu de acolo carucioare ca zau ca i-as cumpara si Graco la pretul ala.
Maine dau o tura prin magazine,sa vad ce "afaceri" fac.
Voi le-ati luat tricicleta din aia cu maner, sunt bune de ceva,sau sunt bani aruncati????
Doamna Bibi spune:
Ce jucarii frumoase la fisher-price si ce preturi bune!!! Iar apelez,nu ne cumparati voi fetele din Sua si le trimiteti in tara???
Ca sa raspund,mie imi place ferma,cred ca e mai atractiva,mai ales ca e cu muzicuta.Eu un asta i-as lua daca as avea de ales...dar cum aici nu te atingi de astfel de firme...ramanem cu pozele.