Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
pako spune:
Andreea pentru test
Si eu asi alege tot ferma...e mai antrenanta in sensul ca poate invata animalutzele mai repede, ii poti spune cum fac si ce mananca animalele.
philip spune:
hehehe, gand la gand, si eu tot la ferma ma gandeam...
felicia, multumesc mult
noi am fost sa donam swingul, pe care oricum nu prea l-am folosit unei femei careia i-a ars acasa, acum 2 luni. si e singura cu doi copii. swingul l-am lasat la gradinita, unde ne-am intalnit cu fostele educatoare ale lui philip, carora el le-a zambit cu drag. nu va spun ce bucuros a fost cand a vazut copiii...poate mergem iar, daca are mami noroc cu slujba
pupice
philip&andreea
philip spune:
a, pupi a papat (aproape) un papanas in dimineata asta, facut numai cu galbenus. chestia e ca din compozitia aia mi-au iesiot 4, deci tot n-a mancat un galbenus intreg. ei, dar incet-incet...numai simplu nu i l-am dat si tot zic ca am s incerc.
asa o sa fie toata viata noatstra, sa ne ingrijoram mereu pt ei?
asta e
philip&andreea
kim222 spune:
Cam slaba miscare pe aici...sa incepem sa punem absente nemotivate??
Eu sint putintel naucita ..Luca a avut o pauza de la 2.50 la 3.30...si cum nu l-am putut impaca..l-am plasat lui MP ..ca noi picam de oboseala...asa ca zi cred ca o sa fie cam naucita...
De 2 zile este agitat , nimic nu-i convine...cred ca-s dintii...musca efectiv din canapeaua de piele...si ieri m-a muscat pentru prima data...prin bluza....
II place teribil ...si asta o fac cind el este agitat...sa stea in scaunelul de masa si sa manince singurel cereale rotunde si frumos colorate....Incercati cele care mai vreti o clipa de relaxare pentru voi...
Andreea ..felicitari pt trecerea testului...Cind este interviul? Felicitari si pentru cei doi pasi ai lui Pupi...Si Luca a facut o singura data..dar nu si-a dat seama ce face...Luca nu mai vrea sa mearga sustinut...se lasa imediat pe jos..asta este ...o sa mearga ...cind vrea el..O sa-i placa jucaria....eu as lua ferma..
Carmen ti-am simtit lipsa...A plecat Ionut? Incepi trainingul? Era vorba s-o intarci pe Ilinca...cum a ramas?
Se pare ca daca m-as apuca de importul de jucarii si carucioare in Ro...ar merge treaba....Revin ...voua jucariile alea de 30 $ ...vi s-au parut ieftine...pe bune poate ma apuc de afaceri..asa ca spuneti-mi si mie cit ar costa asa ceva in RO?
Daria punem de-o greva?
Andries bine ai revenit..si sanatate lui Victoras...sa nu-ti para rau ca ai facut vaccinul...aici este obligatoriu...
Roxa...credeam ca ati ramas la turci...dar nu stiam daca cu sau fara suedez'....asteptam poze si povesti...
Felicia gata...asta -i ultima oara cind va duceti in Ro! Am decretat! Va faceti casa la Pitesti....ce zona frumoasa...
La multi ani sarbatoritilor...si sa speram ca nu am uitat nimic....fug la munca!
philip spune:
olivia, nu stiu cand e interviul, abia azi la 6 se incheie perioada de depunere a aplicatiilor, dupa care le revizuiesc si urmeaza sa ma sune.
chiar ca slaba miscarea...de ciuda, m-am apucat de dat cu aspiratorul, dar n-am reusit decat in living, ca ma plictisesc usor. acum si tu ai treaba, chiar ca nu mai am cu cine vorbi.
faza cu cerealele a trecut la no, nu-l mai incanta...acum vrea chestii noi. si pe mine m-a muscat prichindelul ieri pt prima data, pt ca ma chinuiam sa-i scot o bucatica de hartie, dar tare, ca mi-a julit pielea si se vedea pe fata lui ca o face cu ciuda. aseara ma durea si osul, ma gandeam ca poate se infecteaza. se vede ca nu...acum se joaca cu un polonic, fericirea lui...dupa cum vad eu ca plimba diferite obiecte prin gura, cred ca e de la maselute. desi inca n-are toti incisivii... hmmm
philip&andreea
philip spune:
simona,da' unde esti mama, ai adormit si tu? hai ca dau eu vinutul ala, numai vino pe la noi...
philip&andreea
kim222 spune:
Inca mai sint pe aici ..mai dau un ochi pe forum....
Noiinca nu am ajuns la ustensilele de bucatarie..il tin inca departe de acest loc....
philip spune:
ei, da, olivia, da sunteti si mai mici. las' ca ajungeti voi si la alea...
philip&andreea
kim222 spune:
Mp este foarte fricoasa....stii cind nu este copilul tau...asa ca el nu are acces la nimic..sta intr-un loc improvizat intre cele doua canapele, fotoliu si otoman.....aici nu are in ce sa se raneasca ...Si ma mai mir ca nu vrea sa mearga!
Simonici ..ce faci?
philip spune:
hehehe, cred ca bietul copil e super incantat cand vine week-endul si stai voi cu el acasa. asa se mai poate misca si el...
luca...azi e vineri!!
philip&andreea