Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andries, nu trebuie sa-ti para rau...multi copii au aceiasi reactie la acest vaccin.Nu stiu ce sa zic...paracetamolul i-l dai la recomandarea medicului?Poate ca nurofen sau panadol baby este mai eficace pt. Victor.Stiu ca pe prospect scrie ca e bun si pt. durerile de cap, si pt. temperaturi ridicate....Mai vorbeste cu doctorul.
Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI MIHAI BRADUT !!!!
LA MULTI ANI STEFAN DAVID !!!!
Sa cresteti mari si voinici!!!!

Andreea , multa sanatate lui Victor !!!

Felicia , drum bun si sa aveti o vacanta frumoasa !!!la mare unde stati?

chiar ..ce liniste ..Roxana ne lipseste dimineata ..da chiar , nu s-a intors din concediu ?sau au ramas pe acolo

pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Da, de fapt ii dau Calpol, la recomandarea medicului.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mie Calpol-ul ala mi s-a parut o porcarie ..mai eficent a fost Panadolul ..dar poate e de la caz la caz

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Da, ce sa spun... nu stiu.

Eu i-am dat pe la 6 luni Eferalgan pediatric sirop, care l-a ajutat foarte bine.
Acum ii dau Calpol, dar vad ca la febra de peste noapte nu face fata si ii dau si Nevralgin noaptea (tot la recomandarea medicului).

Victor are alergie la peniciline (am descoperit in martie, cand a avut o raceala zdravana, dupa 3 zile de eferalgan tot nu-i scadea febra si am fost nevoita sa ii dau antibiotic, la care a facut reactie alergica), deci ma feresc sa ii dau medicamente noi, prefer sa merg pe cele verificate.

Ma gandesc ca fondul alergic pe care oricum il are (mostenire de familie) a favorizat o reactie asa agresiva la vaccin. Macar sa faca o imunizare buna, daca tot l-am chinuit.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Simona nu stim unde o sa stam...preferam eforie pentru ca plaja este aproape de hotel ...vrem ca plaja sa fie la 2 pasi de cazare.
SimonaR, nici Andreei nu i-a placut budinvca cu branza...chiar a vomitat de la ea.Ei nu-i prea place branza in general.
Mai are febra David?
Carolina, buna ideea cu pastele in forma de stelutza...nu-mi trecuse prin cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multi ani, Mihai Bradut, Stefan David!! Sa cresteti mari ca brazii, sa fiti norocosi!
Saluti, de citeva zile ma tot chinui sa postez, da` nu mai apuc... de citit v-am citit cam in fuga, am mai vazut si din poze, recunosc, nu toate, dar o voi face imediat ce timpul imi va permite.
Nici nu stiu ce as putea scrie de Ilinca... tot la fel mincam, pasat din biberon, numai ca i-a revenit, ptiu, ptiu, chiar mi-e frica de deoki, pofta de mincare si asta datorita peritolului si vitaminelor. Dar tot sclifosita e, ieri, de exemplu, avea numai jucarii in jurul ei si mamica i-a pus, amestecate printre ele, o feliuta de portocala, una de caisa si o bucatica de piine. A dus toate jucariile la gura, dar cind a depistat piinea, a luat-o-ntre degete, a farimitat-o si atit i-a fost! Fructele, la fel, le-a strivit si pe alea si cam atit ... Despre progrese, ca sa zic, in ultima vreme se maimutareste mai tare, imi vine s-o maninc, nu alta! Tot timpul incerc sa-mi amintesc ce facea Ionut cind era ca ea si, zau ca nici fratii nu seamana intre ei... mai astept sa se produca minunea. Andreea Banica si Kim,
Nu mai stiu cine, Andreea, parca, intreba despre ce maninca copilasii. Ei, bine, asta e meniul Ilincai:
9.00 - 250 ml lapte cu cereale;
14.00- 250 ml supa supergroasa, blenduita de abia curge prin tetina si un iaurt de 125 ml;
19.00 - 200-250 ml fructe cu brinzica (in general), de regula nu lipseste banana;
22.00 - ii pregatesc 250 ml lapte cu cereale, sunt rare cazurile cind bea tot biberonul, de obicei mai ramine in el
noaptea - titica, inca dar nu pentru mult timp

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

copilasii bolnaviori, sa le treaca mai repede!
Andries,

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

frumoaselor, va pupam de pe melaguri turcestı. azı plecam ınapoı ın romanıca, noaptea. asaca sper ca dumınıca sa va pot scrıe maı detalıat. aıcı e frumos sı cald sı ne e un dor de grasun de nu maı putem.
LA MULTI ANI de multe orı tuturor sarbatorıtılor pe care ı-am "perdut" dın cauze de concedıı. va pupam de multe orı sı sper ca v-atı dıstrat corespunzator de zılele voastre!
bolnavıorılor le dorım sanatate.
revın...later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

roxana ty pupy multy py tyny meeeeeeeeey:-))) halva, ciubuc, a la turca breeee. drum fara peripetii va dorim!
Mihai Bradut

Matei Stefan

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput